HLH Divize výroba O.K., s.r.o.
Pavel Kozák, výroba a prodej kontejnerů
ARCTIS Čeleda, s.r.o.
EKOLA group, spol. s r.o.

Vybavení pro firmy zahrnuje nejenom kovový i dřevěný nábytek typu pracovní stoly, kancelářská křesla a skříňky, ale také elektroniku a kancelářskou techniku, mezi kterou nesmí chybět počítače, tiskárny, telefony, faxy nebo třeba docházkové systémy.

SCHÄFER - SUDEX s.r.o. - nerezové KEG sudy
Sháníte kvalitní nerezové KEG sudy a nevíte na koho se obrátit? Potom neváhejte oslovit firmu SCHÄFER - SUDEX s.r.o. Tato společnost se primárně zaměřuje na výrobu nerezových sudů KEG pro pivo, nealko a technické kapaliny. Dále její služby zahrnují opravy sudů a výrobu přepravních IBC kontejnerů a přepravních obalů.
SCHÄFER - SUDEX s.r.o. - nerezové KEG sudy
HLH Divize výroba O.K., s.r.o. - ocelové konstrukce
Již více jak dvacet let je naše společnost spolehlivým dodavatelem ocelových konstrukcí. Naše portfolio služeb nabízí výrobu trubkových ocelových konstrukcí, svařence z plechů a profilů pro výrobní, skladovací i sportovní objekty či nákupní centra. Rozsah našich dodávek je od počátečního návrhu až po finální montáž. Neváhejte nás oslovit.
HLH Divize výroba O.K., s.r.o. - ocelové konstrukce
Výtahy VROM s.r.o. - montáž, servis, modernizace
Firma Výtahy VROM s.r.o. působí na trhu již od roku 1991 a jak již její název napovídá zaměřuje se na oblast výtahové techniky. Nabízíme komplexní služby od montáže zařízení, přes jeho údržbu, technické prohlídky a revize až po běžné opravy všech typů a to osobních, nákladních a hydraulických výtahů po celé České republice.
Výtahy VROM s.r.o. - montáž, servis, modernizace
Specializujeme se na prodej filtrů a olejů, servis strojů a autodopravu. Prodej, e-shop: - biologické přípravky ADRO (do septiku, proti zápachu, do jezírek, kompostů a čistíren odpadních vod, do potrubí) - čerpadla, čerpací technika a nádoby - aditiva, oleje, brzdové kapaliny - výčepní zařízení a sestavy - čističe, odmašťovače.

Firma Tomáš Sonnek - kontejnerová doprava se zabývá přepravou sypkých materiálů a pronájmem kontejnerů různých objemů. Odvezeme i dovezeme písek, suť, zeminu, beton i komunální odpad. Sídlíme v Hradci nad Moravicí - Jakubčovicích. Činnost naší společnosti: - kontejnerová doprava - přeprava sypkých materiálů - odvoz, dovoz písku, sutě, ...

Výroba, prodej: - transportní dřevěné bedny - transportní dřevěné kontejnery - transportní dřevěné nosiče - všechny druhy transportních palet - prokladové lišty, hranoly - bednící dílce.

Jsme autorizovaným prodejcem výrobků Bishop´s Original. Najdete u nás přísady do motorových olejů, do převodovek a diferenciálů, do posilovačů řízení, aditiva do nafty, benzínu a bioetanolu E85. Tyto aditiva prodlužují životnost zařízení antikorozivními účinky a snížením tření mazaných ploch. Zároveň zvyšují výkon a snižují spotřebu paliva, či ...

Společnost VENKART - Karla Věntuse se zabývá výrobou a následným prodejem papírových či dárkových krabic a různých obalů na potraviny jako je cukroví, cukrovinky, dorty, koláče, zákusky, výslužky a pizza. Jsme schopni vyrobit jakýkoliv tvar krabice dle katalogu FEFCO. Na Vaše přání zajistíme potisk krabice sítotiskem. Nabízíme obaly pro ...

Trezory: - opravy - prodej - otvírání - výroba klíčů. Výroba: - klíče FAB - autoklíče - bezpečnostní klíče. Montáž bezpečnostních zámků a systémů. Pobočky: - Ostrava, Nádražní 9: - tel.: 596132225 - Olomouc, Sokolská 18: - tel.: 585237700.

Maloobchod, prodej, služby: - PC, komponenty, příslušenství - software, hardware, školení, instalace Instalace počítačových sítí, webové stránky, outsourcing

Kuchyňské studio. Výroba, maloobchod, prodej: - kuchyně, kuchyňské linky - vestavěné skříně - kancelářský nábytek - dětské pokoje - obývací pokoje. Kompletní vybavení bytu, kanceláří, hotelů.

Prodej: - oleje, vosky, barvy, laky, lazury, mořidla na dřevo - odstraňovače barev a laků, odšeďovače - přírodní oleje a vosky - štětce - brusivo - míchací poháry - filtrační sítka - ochranné pomůcky Míchání, tónování nátěrových hmot: - PLUS, Ilva, Tikkurila, Klumpp - barvy a laky v RAL, NCS, TVT - lazury.

Kuchyně a interiéry Výroba: - kuchyně - vestavěné skříně - dětské pokoje - ložnice - kanceláře - koupelnový nábytek - nábytek do škol a školek .... - prodej elektrospotřebičů - komplexní rekonstrukce interierů bytů a domů ( podlahy, dveře, zednické, malířské, elektrikářské práce a sádrokarton)

ExaSoft Holding a.s. - prodej výpočetní techniky a elektrospotřebičů. Prodej notebooků, tabletů, počítačů, LCD monitorů, televizorů, počítačových komponent, tiskáren, spotřebního materiálu, fotoaparátů, ledniček, praček, spotřební a bílé elektrotechniky. Nabízíme produkty největších světových výrobců elektrospotřebičů: Hewlett-Packard, Acer, ...

Zámečnictví Vaníček - David Vaníček provádí veškeré zámečnické práce. Vyrábíme a montujeme brány, vrata, schodiště, přístřešky i okrasné ploty. Sídlíme v obci Sudice, okres Opava. Zámečnictví, zámečnické práce: - svařování, svářečské práce (železo, litina, nerez, hliník, titan) - soustružení - frézování - broušení - vrtání - ...

Prodej, servis: - počítače - výpočetní technika - elektrokola - EET pokladny - tiskárny, kopírky.

HD AGRI - LIGNUM s.r.o. se specializuje na dřevovýrobu, zejména na palety, dřevěné obaly, víka, rošty a další výrobky ze dřeva.

Výroba, dřevovýroba, stolařství: - kuchyňské linky - i návrhy a montáže - kancelářský nábytek - interiéry - vestavěný nábytek, skříně - dětské pokoje - solitérní nábytek.

Pobočka. Velkoobchodní prodej: - kadeřnické potřeby - potřeby a zařízení pro kadeřnictví, kosmetické salóny, pedikérky - vlasová kosmetika. Centrála: - Martinovská 3285/36f, 723 00 Ostrava - Martinov.

Výroba: - kancelářský nábytek.

IBM Business Partner a IBM Service Provider HP Preferred Partner CISCO Select Certified Partner VMware Enterprise Partner Prodej a servis výpočetní a kancelářské techniky (servery, storage, počítače, notebooky, netbooky, tiskárny, skenery, faxy, kopírky, LCD, software ...). Prodej spotřební elektroniky (digitální fotoaparáty, videokamery, ...

Zabýváme se zakázkovou kovovýrobou a stavebním zámečnictvím. Do našeho výrobního portfolia patří výroba ocelových konstrukcí, schodišť, zábradlí, designových zábradlí, vjezdových bran, branek, plotových dílců, požárních žebříku, industriálních dveří, příček atd. Působíme na severu Čech a Praze.

Prodej: -mobilní telefony PAEGAS (PEGAS), EUROTEL -příslušenství k mobilním telefonům. Prodej a montáž: -HANDS FREE SADY (HF SADY). Prodej na splátky. Návrhy, realizace, prodej, servis: -počítače -monitory -tiskárny. Prodej a servis mobilních telefonů. Záruční a pozáruční servis všech značek. Prodej příslušenství ...

Ing. Stanislav Raška má internetový prodej nábytku na zakázku, od konferenčních stolů, přes různé druhy stolů, stolků, knihovny, tv stolky, police a pod, V sortimentu také nabízí čistič dřeva.

Připojení internetu, internetové připojení. Servis výpočetní techniky.

Jsme dánská firma nabízející na českém trhu kompletní vybavení pro Vaši ložnici, obývací pokoj, kancelář, koupelny, okna, exteriér a interiér.

-Poskytování software (prodej hotových programů na základě smlouvy s autory nebo vyhotovování programů na zakázku) -Poradenské služby - mimo činnosti ekonomických a účetních poradců -Koupě zboží za účelem jeho dalšího prodeje a prodej Činnost účetních poradců, vedení účetnictví, vedení daňové evidence