HLH Divize výroba O.K., s.r.o.
Pavel Kozák, výroba a prodej kontejnerů
ARCTIS Čeleda, s.r.o.
EKOLA group, spol. s r.o.

Vybavení pro firmy zahrnuje nejenom kovový i dřevěný nábytek typu pracovní stoly, kancelářská křesla a skříňky, ale také elektroniku a kancelářskou techniku, mezi kterou nesmí chybět počítače, tiskárny, telefony, faxy nebo třeba docházkové systémy.

HLH Divize výroba O.K., s.r.o. - ocelové konstrukce
Již více jak dvacet let je naše společnost spolehlivým dodavatelem ocelových konstrukcí. Naše portfolio služeb nabízí výrobu trubkových ocelových konstrukcí, svařence z plechů a profilů pro výrobní, skladovací i sportovní objekty či nákupní centra. Rozsah našich dodávek je od počátečního návrhu až po finální montáž. Neváhejte nás oslovit.
HLH Divize výroba O.K., s.r.o. - ocelové konstrukce
SCHÄFER - SUDEX s.r.o. - nerezové KEG sudy
Sháníte kvalitní nerezové KEG sudy a nevíte na koho se obrátit? Potom neváhejte oslovit firmu SCHÄFER - SUDEX s.r.o. Tato společnost se primárně zaměřuje na výrobu nerezových sudů KEG pro pivo, nealko a technické kapaliny. Dále její služby zahrnují opravy sudů a výrobu přepravních IBC kontejnerů a přepravních obalů.
SCHÄFER - SUDEX s.r.o. - nerezové KEG sudy
Výtahy VROM s.r.o. - montáž, servis, modernizace
Firma Výtahy VROM s.r.o. působí na trhu již od roku 1991 a jak již její název napovídá zaměřuje se na oblast výtahové techniky. Nabízíme komplexní služby od montáže zařízení, přes jeho údržbu, technické prohlídky a revize až po běžné opravy všech typů a to osobních, nákladních a hydraulických výtahů po celé České republice.
Výtahy VROM s.r.o. - montáž, servis, modernizace
Internetový obchod: - elektronika - domácí spotřebiče - výpočetní technika - kosmetika - drogerie - dům - zahrada - auto - moto - sport - domácí mazlíčci - zdraví - výživa - dětský svět. Výdejní místo: Babíčkova 6, Olomouc.

Výroba na zakázku: -nábytek z masivu -kuchyně -kancelářský nábytek -vybavení interiérů -dveře, zárubně -stoly -rolety -boudy pro psy.

Nábytek na zakázku Hoblina Výroba nábytku na zakázku: - kuchyňské linky - obývací stěny - bytové doplňky - kancelářský nábytek - skříně na míru - nábytek do interiérů, restaurací, obchodů - školní nábytek.

MIPAP. Prodej: -papírové obaly -výrobky z papíru. Sortiment: -papírové pytle -přebalové pytle -odnosné papírové tašky -papír natíraný polyethylenem -veterinární utěrky -vlnitá lepenka-krabice.

Prodej, servis: -kancelářská technika AGFA, HP -výpočetní technika.

Výroba: - ocelové konstrukce - prosklené portály, fasády, zábradlí, madla - stavební zámečnické dodávky - schody - zábradlí - nerez výrobky. Obrábění kovů.

Ekosilt, s.r.o. Olomouc Dodávka, montáž, servis, provozování: - čistírny odpadních vod - čističky odpadních vod Výroba: - plastové nádrže dle přání zákazníka: -vodoměrné šachty -žumpy.

Výroba: - kašírované obaly z vlnité lepenky s ofsetovým tiskem.

Páskovačky pro ocelovou i umělohmotnou pásku. Plastové a kovové vázací pásky různých povrchových a materiálových provedení, tloušťky, šířek a návinů Vázací dráty různých povrchových a materiálových provedení, průměrů a návinů Kovové spony tibu B i jiné - různé způsoby uchycení Balící folie - stretchové strojní i ruční, různých návinů i ...

Prodej: - komponenty a periferie pro výpočetní a kancelářskou techniku - e-shop.

Výroba: -zábradlí -ploty -konstrukce -schodiště -zahradní doplňky -čerpací a závlahová technika -elektromotory.

Kompletní servis čerpacích stanic. Olejové hospodářství Činnost firmy: - vložkování nádrží na ropné produkty a chemikálie - revize nádrží na ropné produkty a potrubí - montáž a servis indikatorů netěsnosti - opravy nádrží na některé chemikálie - rekonstrukce úložišť ropných produktů - zajišťování likvidace odpadů - demolice a ...

Kompletní internetové služby: - návrh a realizace www prezentací - vývoj internetových a intranetových aplikací - správa sítí - rezervační software pro hotely a cestovní kanceláře Dodávky: - hardware a software.

Oprava: (i externě) - kancelářské stroje - psací stroje - kopírovací stroje - tiskárny.

Kontejnerová doprava: - odvoz sutě, komunálního odpadu, písky, štěrky. Likvidace odpadů, odpadové hospodářství.

Dodávka: -datová média, výpočetní a kancelářská technika, vizuální technika, tonery, náplně do tiskáren -multimediální učebny „na klíč“ Nabízíme: - zpracování projektu učebny - poradenskou činnost - realizaci kompletní dodávky.

Servis a prodej výpočetní techniky: - počítače.

Interiéry SVOZIL Zakázková výroba nábytku: - kuchyně - vestavěné skříně - kancelářský nábytek - ložnice a obývací stěny - bytové doplňky. Výroba z materiálu: - lamino - dýha - masiv.

Truhlářství VYNAKO: Výroba nábytku na zakázku: - kuchyně, kuchyňské linky - kancelářský nábytek - interiéry restaurací - dveře, vrata - schodiště, zábradlí - postele - židle - skříně.

Výroba: -ocelové konstrukce -ocelové věšáky -čekárny městské hromadné dopravy -fotbalové střídačky -kontejnery a mobilní buňky -střešní nástavby. Zámečnictví. Svářečské práce.

Prodej: - nádoby na odpady - kovové i plastové popelnice a kontejnery - nádoby na tříděný odpad - odpadkové koše - stojany na pytle - velkoobjemové kontejnery.

Prodej a servis: - výpočetní technika. Realizace a správa: - počítačové sítě. Zabezečovací technika. Kamerové systémy. Docházkové systémy.

Velkoobchod: - repasovaná výpočetní technika Výkup: - použitá výpočetní technika.

Prodej: - nářadí - nástroje - brusivo - lepidla.