HLH Divize výroba O.K., s.r.o.
Pavel Kozák, výroba a prodej kontejnerů
ARCTIS Čeleda, s.r.o.
EKOLA group, spol. s r.o.

Vybavení pro firmy zahrnuje nejenom kovový i dřevěný nábytek typu pracovní stoly, kancelářská křesla a skříňky, ale také elektroniku a kancelářskou techniku, mezi kterou nesmí chybět počítače, tiskárny, telefony, faxy nebo třeba docházkové systémy.

SCHÄFER - SUDEX s.r.o. - nerezové KEG sudy
Sháníte kvalitní nerezové KEG sudy a nevíte na koho se obrátit? Potom neváhejte oslovit firmu SCHÄFER - SUDEX s.r.o. Tato společnost se primárně zaměřuje na výrobu nerezových sudů KEG pro pivo, nealko a technické kapaliny. Dále její služby zahrnují opravy sudů a výrobu přepravních IBC kontejnerů a přepravních obalů.
SCHÄFER - SUDEX s.r.o. - nerezové KEG sudy
Výtahy VROM s.r.o. - montáž, servis, modernizace
Firma Výtahy VROM s.r.o. působí na trhu již od roku 1991 a jak již její název napovídá zaměřuje se na oblast výtahové techniky. Nabízíme komplexní služby od montáže zařízení, přes jeho údržbu, technické prohlídky a revize až po běžné opravy všech typů a to osobních, nákladních a hydraulických výtahů po celé České republice.
Výtahy VROM s.r.o. - montáž, servis, modernizace
Kovovýroba, zámečnictví, výroba z plastů, realizace prodejen na klíč.

Eshop: - TV technika, LCD televize - audio - video - fotoaparáty - GPS navigace - výpočetní technika - kuchyňské a domácí potřeby - instalační materiál.

Prodej: - počítače a příslušenství - notebooky a příslušenství, brašny - komponenty do počítačů - tiskárny, scannery, kopírky - tonery. Nabízíme: - opravy počítačů - čistění tiskáren.

Prodej a servis elektrických lapačů létajícího hmyzu. Prodej náhradních zářivek UVA pro veškeré značky lapačů hmyzu. Návrhy umístění a poradenská činnost. Monitoring létajícího hmyzu a vypracování protokolů záchytů. Měření účinnosti zářivek. Prodej a servis UVC praček vzduchu pro potravinářský průmysl.

Firma PW interier Jaroslav Horák s.r.o. v Olomouci poskytuje komplexní služby v navrhování interiérů a exteriérů. V této oblasti máme dlouholetou praxi a zaměřujeme se na rekonstrukce, vizualizace a projektování atypických interiérů. Také si u nás vyberete ze širokého sortimentu dveří značky Sapeli. Projekční činnost, projektování: - ...

Velkoobchod s obalovým materiálem. Prodej obálek a poštovních tašek, lepících pásek, sáčky, tašky a pytle, fólie, papír, etikety, kartónové krabice, hygienické potřeby.

Výroba, prodej: - mikrotenové sáčky, pytle, folie - reklamní tašky. Sítotisk. Ofsetová tiskárna. - výroba fólií - výroba obalů pro velkoobchod, maloobchod - recyklace odpadových fólií z výroby.

Firma PRONAR s.r.o. v Olomouci se zaměřuje na prodej veškerého příslušenství nejen pro strojírenské nebo stavební firmy, ale také pro živnostníky a soukromé osoby. V našem e-shopu si vyberete ruční elektrické nářadí a nástroje, brusivo, měřidla, diamantové nástroje nebo frézy. Velkoobchod, maloobchod, dodávka, e-shop, internetový prodej: - ...

Prodej a výroba kartonových obalů, palet, kovových beden, velkoobjemových vah, prokladového papíru a ochranných rohů

Truhlářské práce Výroba - kuchyně nábytek Výroba - vybavení kanceláří Výroba - nábytek - vybavení interiérů - kuchyně - obývací stěny - dětské pokoje - předsíňové stěny - vybavení kanceláří Výroba - interierové dveře - obložkové zárubně

Triplast s.r.o. se zaměřuje na distribuci a poradenství v oblasti BO PET fólií, obalových materiálů a montážní výroby. Kancelář a administrativa Háj 381 798 12 Kralice na Hané

KOVOK kontejnery s.r.o. se zaměřuje na výrobu a prodej různých druhů kontejnerů a souvisejících doplňků.

Aranžování a floristika svatebních tabulí. Svatební dekorace - Výzdoba na klí.č Půjčovna, prodej - svatební dekorace a doplňky bublifuky, figurky na dort, knihy hostů, krabičky na výslužky, organzy, stuhy, svícny, ubrousky aranžování a floristika svatebních tabulí E-shop - svatební dekorace a doplňky (bublifuky, figurky na dort, knihy ...

E-shop: - obaly - bublinkové, plastové, poštovní, kartonové a nalepovací obálky, poštovní tašky, lepicí pásky, sáčky, pytle, fólie, papír a etikety - kancelářské potřeby - hygienické potřeby.

Firma se zabývá prodejem papírových pytlů. Dále prodává balící papír v rolích, papírové tašky, přebalové pytle, papírový motouz, výrobky z vlnité lepenky - kartonáž.

Železářství. Prodej: - spojovací materiál - hutní materiál - kotevní technika, brusivo, svařovací materiál - ruční a elektrické nářadí od renomovaných výrobců - ochranné pomůcky, pracovní oděvy a obuv - lamino - pracovní desky.

Prodej mobilních telefonů, fotoaparátů a výpočetní techniky. Servis výpočetní tehchiky, notebookl, počítačů, tiskáren. Bazar výpočetní tehcniky.

ROBET design s.r.o. se zaměřuje na zakázkovou výrobu schodišť a zábradlí, bran a oplocení, skleněných dveří, příček a stěn, pergol a mnoho dalšího.

Velkoobchod, prodej, e-shop, design, služba architekta: návrhy a vizualizace interiérů realizace komerčních interiérů a staveb kancelářský a bytový nábytek, doplňky kancelářské židle a křesla zakázková výroba nábytku zařízení pro hotely a restaurace galerie, foto obrazy a dekorace výroba, prodej a servis kancelářských křesel a ...

Výkup - použité palety Euro, neznačené, atypické.

Společnost Green spot, s.r.o. se zaměřuje na poradenství v oblasti BOZP a ekologie, na revize tlakových nádob a zdvihacích zařízení, na kovovýrobu, montáže ochranných zábran a mnoho dalšího.

Prodej plastických hmot pro stavebnictví, reklamu a průmysl. Stavebnictví: - sortiment plastových materiálů a příslušenství pro fasádní a balkonové obklady – zastřešení – prosklení – interiér – výrobu oken a dveří – protihlukové stěny. Reklama: Sortiment plastových materiálů a příslušenství pro světelnou reklamu – sítotisk a digitální tisk – ...

Tomáš Vidras se zaměřuje na prodej respirátorů a plastových obalů.

Dodávka, servis, outsourcing: -výpočetní technika. -počítače. Návrh, dodávka: -fotovoltaické elektrárny (FVE).

Adam Smrček provozuje e-shop, nabízený sortiment: - jídelní nábytek - židle, stoly, police - vybavení obývacího pokoje - pohovky, křesla - nábytkové sestavy - osvětlení - vybavení do pracovny - stoly a křesla