HLH Divize výroba O.K., s.r.o.
Pavel Kozák, výroba a prodej kontejnerů
ARCTIS Čeleda, s.r.o.
EKOLA group, spol. s r.o.

Vybavení pro firmy zahrnuje nejenom kovový i dřevěný nábytek typu pracovní stoly, kancelářská křesla a skříňky, ale také elektroniku a kancelářskou techniku, mezi kterou nesmí chybět počítače, tiskárny, telefony, faxy nebo třeba docházkové systémy.

HLH Divize výroba O.K., s.r.o. - ocelové konstrukce
Již více jak dvacet let je naše společnost spolehlivým dodavatelem ocelových konstrukcí. Naše portfolio služeb nabízí výrobu trubkových ocelových konstrukcí, svařence z plechů a profilů pro výrobní, skladovací i sportovní objekty či nákupní centra. Rozsah našich dodávek je od počátečního návrhu až po finální montáž. Neváhejte nás oslovit.
HLH Divize výroba O.K., s.r.o. - ocelové konstrukce
SCHÄFER - SUDEX s.r.o. - nerezové KEG sudy
Sháníte kvalitní nerezové KEG sudy a nevíte na koho se obrátit? Potom neváhejte oslovit firmu SCHÄFER - SUDEX s.r.o. Tato společnost se primárně zaměřuje na výrobu nerezových sudů KEG pro pivo, nealko a technické kapaliny. Dále její služby zahrnují opravy sudů a výrobu přepravních IBC kontejnerů a přepravních obalů.
SCHÄFER - SUDEX s.r.o. - nerezové KEG sudy
Výtahy VROM s.r.o. - montáž, servis, modernizace
Firma Výtahy VROM s.r.o. působí na trhu již od roku 1991 a jak již její název napovídá zaměřuje se na oblast výtahové techniky. Nabízíme komplexní služby od montáže zařízení, přes jeho údržbu, technické prohlídky a revize až po běžné opravy všech typů a to osobních, nákladních a hydraulických výtahů po celé České republice.
Výtahy VROM s.r.o. - montáž, servis, modernizace
Výroba: -plechové radiátory -pracovní stoly -kovové regály -skříňky na nářadí -hobby panely na nářadí -škrabky a lopaty na sníh -plechové konvičky a konve -tvořítka na cukroví -cedníky na noky a játrovou rýži -nerezové cukřenky, cedníky -formičky-bábovičky a věnečky -dortové formy z pocínovaného plechu i nerezu -hrnky z pocínovaného ...

Kamenný a internetový obchod.Prodej, montáž opravy a servis počítačů, tiskáren, notebooků, LCD monitorů a satelitní techniky.Nabídka náplní do tiskáren, renovace tonerů.Správa počítačových sítí, tvorba webových prezentací.

Prodej, servis: -výpočetní technika - prodej a opravy počítačů, periferních zařízení a spotřebního materiálu - renovace stávající výpočetní techniky - čištění počítačové techniky od prachu a nečistot - reinstalace operačních systémů, zálohování dat - odvirování, odstranění nebezpečných aplikací typu malware, spyware, trojské koně a ...

Truhlářství. Zakázková výroba kuchyní dle požadavku zákazníka včetně montáže za výhodné ceny. Dále vyrábí: - dětské pokoje - obývací pokoje - kancelářský nábytek - koupelnový nábytek - vestavěné skříně - šatní skříně - komody a ostatní nábytek. Vše v kvalitě a za výhodné ceny.

Výroba kovových konstrukcí, kotlů, těles a kontejnerů. Provádění montáží, oprav, revizí a zkoušek tlakových zařízení a nádob na plyny.

Výroba sáčků. Mikroten Polyetylen - tašky z MI, streč - folie - pytle.

Výroba zámků a kování. Výroba kovových konstrukcí a jejich dílů.

Výroba, truhlářská výroba, truhlářství: -návrhy a kompletní realizace interiérů -zařizování interiérů -na zakázku vyrobíme prakticky cokoliv schodiště, obklady, podhledy, šatny, haly a kompletní interiéry -největší část produkce firmy tvoří kancelářský nábytek, nábytek, vybavení pro hotely, ubytovny, restaurace, ...

Velkoobchod, prodej: - papírnické zboží - papírové a lepenkové obaly.

Výroba a prodej: - europalety - dřevěné obaly - přířezy - dřevěné a překližkové bedny - podlážky a rošty. Zajištění logistiky dřevěných obalů.

Prodej: - maziva, - provozní kapaliny, - autochemie.

Výroba, prodej, velkoobchod: Kuchyně na míru: - zakázková výroba. Kancelářský nábytek: - židle, stoly, skříně. Bytový nábytek: - sedačky, židle, stoly - postele, matrace, skříně. Vestavěné skříně: - atypické - výroba na míru Podnože: - stolové.

Výroba, montáž, prodej: -bazény (polypropylen) všech tvarů a velikostí dle přání zákazníka -nádrže -zásobníky na dešťovou (užitkovou) vodu k využití v domácnosti. Montáž, práce: -plynařské, zemní plynovody, domovní rozvody provádí firma MONTPLYN, -zámečnické a kovářské práce.

Velkoobchod papírem - kancelářské potřeby - papíry do tiskáren - spotřební materiál - tiskopisy - školní potřeby - obalové materiály - hygienický program

Výroba: -ocelových konstrukcí -zařízení technologické dopravy -pásových dopravníků a elevátorů -výroba válečkových tratí -svařenců.

Prodej: -kancelářská technika -výpočetní technika.

Největší internetový obchod: - s obalovými materiály - a balícími prostředky SHOP.OBALY.CZ - mimo jiné i stojanů a boxů na CD, DVD, Videokazety.

Výroba: - balící zařízení - balící stroje - ovíjení zboží na paletě paletizační linky Obaly: - sáčky - fólie - balící materiál - průtažná stretch fólie - lepicí a vázací pásky - tašky a sáčky BOPP

Sdělovací a výpočetní technika: - servis počítačů přímo u zákazníků - servis kancelářské techniky - plnění tiskových hlav a tonerů - PC komponenty a periferie - PC sestavy - webhosting

Výroba, montáž: - technologické zařízení pro dopravu a manipulaci - vzduchotechnika - ocelové konstrukce.

Prodej, servis: - kopírky - tiskárny - kancelářskou techniku - dodáváme veškerý originální i alternativní spotřební materiál jako jsou tonery, papíry, inkousty, folie i fotoválce za velice příznivé ceny s dovozem až do kanceláře. Provozovny: Semtín - budova M 1 Adresa: 533 54 Pardubice - Semtín Veverkova 1343/1 500 02 Hradec ...

Prodej a servis výpočetní techniky. - počítače, noteboky, netbooky - repasované počítače a notebooky - tiskárny a multifunkce - prodej software - počítačové sítě - příslušenství - spotřební materiál - bezdrátový internet UNET.

Zajišťování, prodej a dělení hutního materiálu. Výroba kovových konstrukcí a kovodělných výrobků (kromě strojů a zařízení).

Velkoobchod, maloobchod, prodej, servis - výpočetní technika, počítače, přestavby PC - hardware komponenty, multimédia - síťové prvky D-link, 3Com - záložní zdroje - monitory - tiskárny - scanery - digitální fotoaparáty, digitalizace kinofilmů a diapozitivů - prodej počítačové literatury -software ekonomický, standartní, ...

Montáže ocelových konstrukcí - Zámečnictví