HLH Divize výroba O.K., s.r.o.
Pavel Kozák, výroba a prodej kontejnerů
ARCTIS Čeleda, s.r.o.
EKOLA group, spol. s r.o.

Vybavení pro firmy zahrnuje nejenom kovový i dřevěný nábytek typu pracovní stoly, kancelářská křesla a skříňky, ale také elektroniku a kancelářskou techniku, mezi kterou nesmí chybět počítače, tiskárny, telefony, faxy nebo třeba docházkové systémy.

HLH Divize výroba O.K., s.r.o. - ocelové konstrukce
Již více jak dvacet let je naše společnost spolehlivým dodavatelem ocelových konstrukcí. Naše portfolio služeb nabízí výrobu trubkových ocelových konstrukcí, svařence z plechů a profilů pro výrobní, skladovací i sportovní objekty či nákupní centra. Rozsah našich dodávek je od počátečního návrhu až po finální montáž. Neváhejte nás oslovit.
HLH Divize výroba O.K., s.r.o. - ocelové konstrukce
SCHÄFER - SUDEX s.r.o. - nerezové KEG sudy
Sháníte kvalitní nerezové KEG sudy a nevíte na koho se obrátit? Potom neváhejte oslovit firmu SCHÄFER - SUDEX s.r.o. Tato společnost se primárně zaměřuje na výrobu nerezových sudů KEG pro pivo, nealko a technické kapaliny. Dále její služby zahrnují opravy sudů a výrobu přepravních IBC kontejnerů a přepravních obalů.
SCHÄFER - SUDEX s.r.o. - nerezové KEG sudy
Výtahy VROM s.r.o. - montáž, servis, modernizace
Firma Výtahy VROM s.r.o. působí na trhu již od roku 1991 a jak již její název napovídá zaměřuje se na oblast výtahové techniky. Nabízíme komplexní služby od montáže zařízení, přes jeho údržbu, technické prohlídky a revize až po běžné opravy všech typů a to osobních, nákladních a hydraulických výtahů po celé České republice.
Výtahy VROM s.r.o. - montáž, servis, modernizace
Maloobchod, prodej, servis: -výpočetní technika -počítače -kancelářská technika - kopírovací stroje - kancelářská technika - projekční technika

-Výroba vlákniny, papíru a lepenky a zboží z těchto materiálů -Výroba plastových a pryžových výrobků -Výroba brusiv a ostatních minerálních nekovových výrobků -Výroba strojů a zařízení -Výroba dalších výrobků zpracovatelského průmyslu

Prodej: - CD - DVD - počítače - notebooky - příslušenství - flash paměti - periférie - LCD monitory - tiskárny - faxy.

Pražská společnost OKZ HOLDING a.s. se úzce specializuje na výstavbu velkokapacitních ocelových zásobníků a ocelových konstrukcí. OKZ nabízí komplexní dodávku investičních celků v oblasti skladování ropy, ropných produktů a dalších médií. Jejich dodávku realizuje „na klíč“.

Výroba a přímý prodej: - zdravotnický nábytek - kartotéky - noční a jídelní stolky k lůžkům - kancelářský nábytek - židle - křesla - kompl. interiéry včetně návrhu.

Prodej kopírek (kopírky, tiskárny, faxy), tiskáren a faxů včetně příslušenství. Instalace a servis, možnost pronájmu a leasingu. Nabídka služeb copycentra.

Montáž a opravy kancelářské a reprodukční elektroniky - Prodej zboží - Zprostředkovatelská činnost v oblasti výpočetní techniky

Autorizovaný obchodní a servisní Top partner KONICA MINOLTA. Prodej, záruční a pozáruční servis, pronájem a leasing kopírek, tiskáren a faxů MINOLTA, CANON, HP, DEVELOP, PANASONIC, AGFA.

Opravy, rekonstrukce, montáže, výroba náhradních dílů: -kotle parní a kapalinové (třídy 1, 2, 3 a 4) -předávací a výměníkové stanice stabilní A a B -tlakové nádoby -čerpadla -potrubí -armatury. Vývoj, výroba: -malé větrné elektrárny -solární systémy. Výroba: -pevné a posuvné regály -kovovýroba, ocelové konstrukce ...

Online obchod s výpočetní technikou. Počítače pro každého - PPK. Nabízíme levné repasované počítače, notebooky, sestavy, LCD, monitory, tiskárny. Repasované notebooky a PC od značkových firem HP, Dell, IBM, Lenovo, Fujitsu-Siemens a ostatních za nejlevnější ceny se zárukou. E-shop vám nabízí testované repasované notebooky, počítače a ...

Prodej, oprava, servis, e-shop: - zdravotnická technika pro stomatologii - intraorální RTG - digitální radiografie RVG - IO kamery - panoramatické RTG.

Služby: - TOM - Optimalizace nákladů - controling a monitoring tisků - servis - financování - COPY CENTRUM - doplňkové služby. Produkty: - kopírky/MFZ - tiskárny - risograph - skartovací stroje - faxy - další sortiment.

Multimediální systémy: - dovoz a distribuce elektronických součástek - prodej a servis výpočetní techniky - Speciální, průmyslová a odolná technika - Odolné notebooky

Firma nabízí tabule, nástěnky, vitríny, školní nábytek, lavice, projekční techniku, data - video projektory a kancelářské potřeby.

Firma Fides spol. s.r.o. se od svého vzniku v roce 1990 zabývá zakázkovou výrobou především z oceli, nerezové oceli, mosazi, v různých druzích povrchových úprav a to samostatně nebo i v kombinaci s jinými materiály. Vyrábíme vše dle přání zákazníka od drobností (schránky, ozdobné předměty, nábytek) až po velké konstrukce (schodiště, zábradlí, ...

On-line prodej, eshop: - sedací vaky značky ElSack - sedací pytle značky ElSack - kancelářské židle - kancelářská křesla - komerční sezení - sofa a sedačky.

Skartovačky, řezačky papíru, laminátory, skládačky dopisů, tabule, flipcharty, plánovací tabule, vázací stroje, laminovací fólie, kopírovací folie, fólie pro zpětné projektory, fólie a papír pro inkoustové tiskárny, plotry a laserové tiskárny, fólie a tepelné lisy pro potisk..

Vše pro Vaší kancelář. PRODUKTY - skartovací stroje - řezačky - flipcharty / tabule - skládačky dopisů - laminace - vazba dokumentů - sešívání/děrování - OHP fólie - speciální fólie a papíry - transferové materiály.

Prodej, servis a montáž výpočetní a kancelářské techniky, poradenská činnost. Montáž a opravy elektrotechnických výrobků. Opravy a údržba kancelářských a počítacích strojů včetně elektronických zařízení.

Záruční a pozáruční servis výpočetní techniky.

Nabízíme mnohé výhody našim zákazníkům: zdroj všeho zboží z jedné adresy pro naše zákazníky - z oblasti nákupu produktů - z oblasti služeb informačních technologií - podpora po celou dobu životnosti zboží - široký výběr zboží a prodejních zdrojů v našem kanálu - vlastní elektronický obchod s širokou nabídkou produktů. Prodej PC a ...

Těžiště činnosti: - šlechtění květin a zelenin - šlechtění, množení a obchod s ovocnými druhy a některými polními plodinami - produkce okrasných výpěstků. Velkou část produkce zabírá strojírenská výroba: - výroba ocelových konstrukcí - výroba skleníků - žárové zinkování.

Výroba: -PE a PP sáčka: -nejrůznější tvary -různé velikosti s potiskem i bez potisku -odnosné tašky -potravinářské fólie -potravinářské přířezy -pytle na odpad.

Prodej, maloobchod, montáž, opravy, servis: - telekomunikační technika, telefonní přístroje. Prodej a servis telekomunikační techniky značek: - Panasonic - Philips, - Siemens - Sencor. Prodej, montáž, servis telefonních ústředen Panasonic. Prodej a servis kancelářské techniky značek Panasonic, Philips, Canon, Hewlett ...