HLH Divize výroba O.K., s.r.o.
Pavel Kozák, výroba a prodej kontejnerů
ARCTIS Čeleda, s.r.o.
EKOLA group, spol. s r.o.

Vybavení pro firmy zahrnuje nejenom kovový i dřevěný nábytek typu pracovní stoly, kancelářská křesla a skříňky, ale také elektroniku a kancelářskou techniku, mezi kterou nesmí chybět počítače, tiskárny, telefony, faxy nebo třeba docházkové systémy.

SCHÄFER - SUDEX s.r.o. - nerezové KEG sudy
Sháníte kvalitní nerezové KEG sudy a nevíte na koho se obrátit? Potom neváhejte oslovit firmu SCHÄFER - SUDEX s.r.o. Tato společnost se primárně zaměřuje na výrobu nerezových sudů KEG pro pivo, nealko a technické kapaliny. Dále její služby zahrnují opravy sudů a výrobu přepravních IBC kontejnerů a přepravních obalů.
SCHÄFER - SUDEX s.r.o. - nerezové KEG sudy
Výtahy VROM s.r.o. - montáž, servis, modernizace
Firma Výtahy VROM s.r.o. působí na trhu již od roku 1991 a jak již její název napovídá zaměřuje se na oblast výtahové techniky. Nabízíme komplexní služby od montáže zařízení, přes jeho údržbu, technické prohlídky a revize až po běžné opravy všech typů a to osobních, nákladních a hydraulických výtahů po celé České republice.
Výtahy VROM s.r.o. - montáž, servis, modernizace
HLH Divize výroba O.K., s.r.o. - ocelové konstrukce
Již více jak dvacet let je naše společnost spolehlivým dodavatelem ocelových konstrukcí. Naše portfolio služeb nabízí výrobu trubkových ocelových konstrukcí, svařence z plechů a profilů pro výrobní, skladovací i sportovní objekty či nákupní centra. Rozsah našich dodávek je od počátečního návrhu až po finální montáž. Neváhejte nás oslovit.
HLH Divize výroba O.K., s.r.o. - ocelové konstrukce
Prodej a distribuce leteckých pohonných paliv a hmot.

Prodej a pronájem elektroniky, kancelářské techniky a bílého elektra.

Oprava tiskáren a kopírek, renovace a prodej tonerů.

Prodej bytového nábytku: -kuchyně -sedací soupravy -ložnice, dvoulůžka, válendy -obývací stěny, pokoje -psací a PC stolky -doplňkový nábytek -zakázková výroba -kancelářský nábytek.

Řešení problémů s počítačem, notebookem, tiskárnami a dalším příslušenstvím.

Výroba, dodávka, montáž: -ministavebnice čerpací stanice na PHM -nadzemní čerpací stanice na PHM -nádrže na asfalt a asfaltové emulze -skladovací válcová sila -dávkovací násypky -sila na hotovou směs -sušící buben -dávkování granulovaných přísad -sila na skladování sypkých hmot -betonárky -ocelové nádrže na PHM -zemní ...

Výroba, prodej: -nábytek pro školy, mateřské školy -kancelářský nábytek -sedací nábytek -vybavení šaten, jídelen -vybavení dětských hřišť -bezpečnostní branky -stavebnice -sportovní pomůcky -výtvarný materiál -postele.

Truhlářství, výroba: - kancelářský nábytek - schody - kuchyňské linky - vestavěné skříně

Prodej, oprava, servis: -počítače, výpočetní technika. Služby: -bezdrátové připojení k internetu. -montáž, správa počítačových sítí. Maloobchod, prodej: -Sodastream.

Výroba: -plastové obaly. -plastové láhve. -preformy.

Zpracování - polyuretanové a polyetylénové pěny Výroba - tvarované výplně obalů pro křehké zboží skleněné figurky, sklo a porcelán

Prodej německých plastových samonosných jímek, žump a jímek na dešťovou vodu. Výroba sklolaminátových jímek a septiků. Prodej německých drtičů ovoce Speidel, vodních lisů a nádob na skladování moštu.

Kompletní technické zajištění včetně tlumočnického zařízení - hlasování - speciální videoprojekce - kamerové přenosy - streamingkompletní technické vzdělávací, kulturní a zábavní akce Kompletní technické zajištění, včetně tlumočnického zařízení - hlasování - speciální videoprojekce - kamerové ...

Nákup, prodej - paliva, maziva. Autorizovaný partner PARAMO. Prodej: - automobilové oleje - motorové, převodové - průmyslové oleje - obráběcí kapaliny - plastická maziva - asfalty - nafta - technický benzín - autokosmetika - provozní kapaliny.

Stavební práce. Stavební firma. Zateplování staveb, fasády: - tepelné izolace: - polystyrén -extrudovaný polystyrén -minerální vlákna. Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti. Projektování pozemkových úprav. Výroba: - kovové konstrukce.

Dřevařská výroba Pořez na zakázku - kulaty - vazby Stavba - chatky - altány - pergoly - stání pro auta, letní zahrádky (na přání zákazníka) Truhlářské práce - okna - dveře - nábytek - schody - kuchyňské linky - kuchyňské obalinky - kancelářský nábytek - obývací stěny - okna ...

Maloobchod a velkoobchod - ochranné pracovní pomůcky Internetový obchod - nářadí kleště, kladiva, hasáky - brusivo - ochranné pracovní pomůcky - zahradní technika Maloobchod a velkoobchod - brusivo Maloobchod a velkoobchod - nářadí (kleště, kladiva, hasáky, ...) Maloobchod a velkoobchod - zahradní ...

Nabízíme výrobu nábytku na zakázku, kuchyně, obývací stěny, dětské pokoje, ložnice, vestavěné skříně. Zabýváme se speciální výrobou nábytku do kanceláří, restaurací, obchodů a obchodních center atp. Vyrábíme také nábytek z masivu, okna, dveře, vchodové a vnitřní dveře, schody postele. Zabýváme se také výrobou zahradního nábytku, pergol, plotů, ...

Elektroinstalace bytové a průmyslové. Rozvody kabelové a venkovní NN, VN. Stavba trafostanic PTS, BTS a kioskových. Výroba a montáž ocelových konstrukcí. Zámečnické práce. Práce s plošinou. Jeřábnické práce. Řezání betonu. Zemní práce.

Výroba a prodej: -nábytek -vybavení byty, kanceláře, ubytovny, prodejny -dětské pokoje -obývací stěny -kuchyňské linky -psací stoly -předsíňové stěny.

Prodej a servis výpočetní techniky - poskytování správy sítí

Nákup, prodej, skladování: -paliva, maziva. Autodoprava: -silniční motorová nákladní, osobní. Autoservis. Pořádání soutěží a závodů motocyklového sportu všech výkonostních tříd. Obchodní činnost.

Opravy, servis: -jehličkové tiskárny PC, pokladní kasy -inkoustové (ingoustové) a laserové tiskárny -hlavičky tiskáren -všechny značky záruční i pozáruční servis CANON, MINOLTA, HEWLETT PACKARD, EPSON, COMPAQ, TOSHIBA, IBM*, APPLE, SHARP, STAR, BROTHER, PANASONIC, KYOCERA apod. Služby: -přijímáme opravy dobírkou.