HLH Divize výroba O.K., s.r.o.
Pavel Kozák, výroba a prodej kontejnerů
ARCTIS Čeleda, s.r.o.
EKOLA group, spol. s r.o.

Vybavení pro firmy zahrnuje nejenom kovový i dřevěný nábytek typu pracovní stoly, kancelářská křesla a skříňky, ale také elektroniku a kancelářskou techniku, mezi kterou nesmí chybět počítače, tiskárny, telefony, faxy nebo třeba docházkové systémy.

HLH Divize výroba O.K., s.r.o. - ocelové konstrukce
Již více jak dvacet let je naše společnost spolehlivým dodavatelem ocelových konstrukcí. Naše portfolio služeb nabízí výrobu trubkových ocelových konstrukcí, svařence z plechů a profilů pro výrobní, skladovací i sportovní objekty či nákupní centra. Rozsah našich dodávek je od počátečního návrhu až po finální montáž. Neváhejte nás oslovit.
HLH Divize výroba O.K., s.r.o. - ocelové konstrukce
Výtahy VROM s.r.o. - montáž, servis, modernizace
Firma Výtahy VROM s.r.o. působí na trhu již od roku 1991 a jak již její název napovídá zaměřuje se na oblast výtahové techniky. Nabízíme komplexní služby od montáže zařízení, přes jeho údržbu, technické prohlídky a revize až po běžné opravy všech typů a to osobních, nákladních a hydraulických výtahů po celé České republice.
Výtahy VROM s.r.o. - montáž, servis, modernizace
SCHÄFER - SUDEX s.r.o. - nerezové KEG sudy
Sháníte kvalitní nerezové KEG sudy a nevíte na koho se obrátit? Potom neváhejte oslovit firmu SCHÄFER - SUDEX s.r.o. Tato společnost se primárně zaměřuje na výrobu nerezových sudů KEG pro pivo, nealko a technické kapaliny. Dále její služby zahrnují opravy sudů a výrobu přepravních IBC kontejnerů a přepravních obalů.
SCHÄFER - SUDEX s.r.o. - nerezové KEG sudy
Výroba - nábytek na míru - nábytek kancelářský - kuchyňské linky - vestavné skříně - okna, dveře - schody - obklady stěn - plovoucí podlahy - pergoly, altány Řemesla, služby - truhlářské práce

Výroba - kuchyně - kancelářský nábytek - koupelnový nábytek - vestavěné skříně - předsíňové, obývací stěny, komody, botníky Řemesla, služby - truhlářské práce

Výroba, montáž, projekce - ocelové konstrukce Řemesla, služby - zámečnická výroba

Řemesla, služby, opravy - zámečnické a nástrojářské práce - povrchové úpravy kovů - svařování kovů - hodinový manžel - stavební práce - údržba motorových vozidel Výroba - kovové konstrukce

Zámečnictví. Výroba: -vrata, brány. -plotové dílce. -schodiště, zábradlí. -svářečské práce.

Prodej: - kancelářský nábytek - školní nábytek - sedací nábytek.

Alternativni energetika. Velkoobchod, obchodní činnost: - oleje - chemické suroviny a komponenty. Export, import - technologie do SNS.

Zámečnické práce, zámečnictví. Kovovýroba, výroba. - pojezdové brány - vrata - schodiště - zábradlí - vleky a konstrukce. Služby: - vedení, zpracování účetnictví a daňové evidence - personalistika, mzdová evidence, mzdy.

-Výroba vlákniny, papíru a lepenky a zboží z těchto materiálů -kartonáž -dřevovýroba

Prodej, servis: - výpočetní technika - počítače - tiskárny.

Prodej, projekce, montáž, servis kancelářské a telekomunikační techniky. Prodej: -počítače -kancelářské techniky -aktivace mobilních telefonů.

Výroba a montáž: - plastové okna, dveře - zimní zahrady - ocelové konstrukce - ocelové haly - regálové systémy - plošiny výrobních hal - technologie pro zemědělství a potravinářský průmysl.

Stavebně truhlářská výroba: - dveře: - interiérové otevíravé, posuvné a vchodové - okna, vrata - pergoly, přístřešky, ploty - zábradlí, schodiště, podhledy, obklady stěn - stěny prosklené, vestavné skříně, šatny, garnyže - svítidla, výkladce. Výroba nábytku a bytových doplňků: - kuchyně, příborníky a skleníky - stoly: - ...

Naše služby: -prodej a opravy počítačů -opravy notebooků -správa sítě -IT outsourcing.

Servis, prodej: - kancelářská a výpočetní technika.

Vyrábíme kuchyně, nábytek, obývací pokoje, skříně, ložnice, postele, kanceláře, pracovny, dveře, atyp. nábytek aj. truhlářské výrobky. Zakázková výroba interiérového nábytku i exteriérů z lamina, dýhy, masivního dřeva v moderním i rustikálním stylu.

Prodej a fiskalizace: -registrační pokladny. Servis, prodej: - kancelářská technika.

Poskytování software a poradenství v oblasti hardware a software. Správa sítí. Specializovaný maloobchod. Montáž, údržba a servis telekomunikačních zařízení. Výroba, instalace a opravy elektronických zařízení.

Truhlářská výroba - kuchyně - kancelářský nábytek - obývací a dětské pokoje - vestavěné skříně - schody

Výroba - garážová a vjezdová vrata Výroba - ploty - zábradlí Výroba - ocelové konstrukce Zámečnická výroba

Dodávka - lepící pásky 3M - průmyslové a konstruční lepidla 3M, LORD Dodávka - brousící materiály 3M, Starcke, Awuko - lamelové kartáče z brusného rouna Dodávka - průmyslové nože Martor - břity Mozart - čepelky Mozart - výseky - pásy

Dovoz a servis balící techniky: - samolepící pásky pro zalepování - polypropylenové pásky pro páskování - folie pro ovíjení a další spotřební materiál pro balení.

Autoservis. Prodej: - autokosmetiky - olejů a maziv - palivových aditiv.

Výpočetní a kancelářská technika.

Prodej počítačů. Internet a internetové stránky.