HLH Divize výroba O.K., s.r.o.
Pavel Kozák, výroba a prodej kontejnerů
ARCTIS Čeleda, s.r.o.
EKOLA group, spol. s r.o.

Vybavení pro firmy zahrnuje nejenom kovový i dřevěný nábytek typu pracovní stoly, kancelářská křesla a skříňky, ale také elektroniku a kancelářskou techniku, mezi kterou nesmí chybět počítače, tiskárny, telefony, faxy nebo třeba docházkové systémy.

HLH Divize výroba O.K., s.r.o. - ocelové konstrukce
Již více jak dvacet let je naše společnost spolehlivým dodavatelem ocelových konstrukcí. Naše portfolio služeb nabízí výrobu trubkových ocelových konstrukcí, svařence z plechů a profilů pro výrobní, skladovací i sportovní objekty či nákupní centra. Rozsah našich dodávek je od počátečního návrhu až po finální montáž. Neváhejte nás oslovit.
HLH Divize výroba O.K., s.r.o. - ocelové konstrukce
Výtahy VROM s.r.o. - montáž, servis, modernizace
Firma Výtahy VROM s.r.o. působí na trhu již od roku 1991 a jak již její název napovídá zaměřuje se na oblast výtahové techniky. Nabízíme komplexní služby od montáže zařízení, přes jeho údržbu, technické prohlídky a revize až po běžné opravy všech typů a to osobních, nákladních a hydraulických výtahů po celé České republice.
Výtahy VROM s.r.o. - montáž, servis, modernizace
SCHÄFER - SUDEX s.r.o. - nerezové KEG sudy
Sháníte kvalitní nerezové KEG sudy a nevíte na koho se obrátit? Potom neváhejte oslovit firmu SCHÄFER - SUDEX s.r.o. Tato společnost se primárně zaměřuje na výrobu nerezových sudů KEG pro pivo, nealko a technické kapaliny. Dále její služby zahrnují opravy sudů a výrobu přepravních IBC kontejnerů a přepravních obalů.
SCHÄFER - SUDEX s.r.o. - nerezové KEG sudy
Dodávka - hardware - náplně do tiskáren Servis - hardware Poskytování - poradenství v oblasti IT Výstavba a údržba - počítačové sítě

Prodej - výpočetní technika Servis - výpočetní technika

Servis - výpočetní technika - osobní PC

Prodej, konzultace, poradenství - hardware - software

Maloobchod, prodej: - polyesterové fólie pro potisk v laserových tiskárnách - samolepící fólie. Výroba: - štítky.

Prodej a servis: -mobilní telefony -počítačové sestavy -internet.

Maloobchod, prodej: - výpočetní technika - počítače - notebooky - tiskárny.

Výroba: - zateplené a klimatizované kontejnery použitelné pro informační technologie. Zámečnictví.

Zabýváme se výrobou ocelových konstrukcí z nerezových ocelí: - nábytek - vozíky - zábradlí - schodiště Vyroba: - svařováním v ochranné atmosféře - rozvody potrubí pro farmaceutický a potravinářský průmysl.

Prodej a servis: - výpočetní techniky. - software a programy vč. her - prodej digitálních fotoaparátů.

Výhradní zastoupení firmy Denman. Prodej: - kadeřnické potřeby.

Prodej, služby, servis: -výpočetní technika (IT technologie) -mobilní telefony -komunikační služby.

Maloobchod, e-shop: - vrtací, brousící a řeznými nástroji - technické tvrdokové frézy - brusné kotouče - diamantové kotouče.

Služby: Výroba a prodej kontejnerů na zakázku. - odvoz písku, sutě a stavebního materiálu - odvoz komunálního a lehkého odpadu - odvoz větví a kompostovaného listí - přeprava menších strojů (např. bobiků) - doprava stavebního materiálu autem Liaz sklápěcí.

Internetový prodej(e-shop): - výpočetní a komunikační technika a příslušenství - spotřební materiál.

Prodej a servis: -počítače -sítě -kancelářská technika.

Výroba, truhlářství: - kuchyně - nábytek - obývací stěny - interiery kanceláří.

Výroba, oprava a údržba: - kancelářské stroje - počítače.

Výroba: -jednoúčelové transportní dřevěné palety pod stroje (pro přepravu) -velké transportní dřevěné obaly na přepravu strojů. xxxx

Maloobchod, prodej, eshop: - výpočetní technika - mobilní telefony - prezentační technika - software. Služby: - servis elektroniky - webdesign - videostudio - správa sítí.

Zakázková výroba nábytku: - kuchyně - jídelní stoly - židle - kancelářský nábytek - vlastní projekce interiérů. Stavební truhlářství.

Maloobchod, e-shop: - diamantové řezné kotouče - diamantové brusné kotouče.

Prodej nábytek: - kuchyně - obývací pokoje - ložnice - kancelářský nábytek - podlahové krytiny

Výroba a konstrukce: -obaly -kartony -reklamní a prodejní stojany -poutače -zásuvné toppery z potištěné hladké a vlnité lepenky -návrhy designu.

Maloobchod, prodej, servis: - hardware - software - mobilní telefony - výpočetní technika Připojení k internetu Výstavba počítačových sítí