HLH Divize výroba O.K., s.r.o.
Pavel Kozák, výroba a prodej kontejnerů
ARCTIS Čeleda, s.r.o.
EKOLA group, spol. s r.o.

Vybavení pro firmy zahrnuje nejenom kovový i dřevěný nábytek typu pracovní stoly, kancelářská křesla a skříňky, ale také elektroniku a kancelářskou techniku, mezi kterou nesmí chybět počítače, tiskárny, telefony, faxy nebo třeba docházkové systémy.

SCHÄFER - SUDEX s.r.o. - nerezové KEG sudy
Sháníte kvalitní nerezové KEG sudy a nevíte na koho se obrátit? Potom neváhejte oslovit firmu SCHÄFER - SUDEX s.r.o. Tato společnost se primárně zaměřuje na výrobu nerezových sudů KEG pro pivo, nealko a technické kapaliny. Dále její služby zahrnují opravy sudů a výrobu přepravních IBC kontejnerů a přepravních obalů.
SCHÄFER - SUDEX s.r.o. - nerezové KEG sudy
Výtahy VROM s.r.o. - montáž, servis, modernizace
Firma Výtahy VROM s.r.o. působí na trhu již od roku 1991 a jak již její název napovídá zaměřuje se na oblast výtahové techniky. Nabízíme komplexní služby od montáže zařízení, přes jeho údržbu, technické prohlídky a revize až po běžné opravy všech typů a to osobních, nákladních a hydraulických výtahů po celé České republice.
Výtahy VROM s.r.o. - montáž, servis, modernizace
Prodej: - nábytek - kuchyně - ložnice - sedačky - kancelářský nábytek

Zakázková výroba, kovovýroba: - kovové palety - přepravky - zahradní nábytek - stojany na kola. Dělení materiálu. Tváření materiálu. Obrábění, svařování, povrchová úprava. Doprava: -nákladní do 3t.

Výroba, dovoz a montáž čističek odpadních vod, jímek, šachet, žump, bazénů a nádrží, lapačů tuku, koupacích a zahradních jezírek.

Montáž, instalace, revize: - vyhrazených plynových a tlakových zařízení - tlakové stanice - odpařovací stanice - směšovače - regulační řády

Truhlářství, výroba: -dřevěná eurookna, dveře. -špaletová okna. -nábytek. Pila, pilařská výroba: -stavební řezivo. -výroba palet. -palivové dřevo.

Zakázkové truhlářství. Výroba: -nábytek. -kancelářský nábytek. -kuchyňské linky. -opravy, renovace nábytku. -dřevěná eurookna. -dřevěné dveře. -dřevěná schodiště. -pergoly.

Prodej, distribuce: - oleje motorové, převodové a průmyslové - maziva - autokosmetika

Výroba: -polystyrenové a polypropylenové výrobky -květinové truhlíky -pěstitelské sadbovače -květináče -stropní kazety -stropní lišty -antické sloupy -dekorační hlavy na paruky -termoizolační obaly -boxy na potraviny a láhve.

Velkoobchod: - kancelářské, školní potřeby - kancelářská technika - úklidová drogerie a úklidové potřeby - hygienické potřeby, zásobníky - gastro potřeby - obalový materiál

Prodej, servis: - kancelářská technika - výpočetní technika.

Výroba - mříže - brány - vrata Prodej - stavební řezivo Výroba - ploty - schody - zábradlí - ocelové konstrukce Svařování - nerez - hliník - nerezová ocel Tvarové řezání - pálení kovů plazmou Zámečnické práce - ocelové konstrukce

Výroba z plastů: -bazény -septiky -vodoměrné šachty -průmyslové plastové nádrže.

Vyrábíme a prodáváme: - trezory - skříně na zbraně - archivní a bezpečnostní skříně - speciální bezpečnostní úložné objekty - dopravníky. Poskytujeme stálou službu na mobilních telefonech, servis a poradenství.

Výroba, zpracování: -vlnité lepenky dvou, tří a pětivrstvé -s vlnou E, B, C, F -s potištěným ofsetem -s flexotiskem (1-5 barev) -natíraná skládačková lepenka -kašírovaná natíraná skládačková lepenka na EF a B vlně.

Výroba: - kartonové obaly s průhlednými okny - velkoplošné kartonové obaly - obaly z lepenky - tvarované kartonové obaly BodyBox - prodejní a reklamní stojany - prodejní poutače.

Návrh, výroba a montáž: -nerezové zábradlí -schodiště -obklady nerezovým plechem -konstrukce -dělicí příčky včetně výplní -kovový nábytek -vybavení interiérů bank, obchodů, kanceláří -reklamní tabule -světelné reklamy -motorové hvězdicové turnikety...

Stormware s.r.o. - certifikovaný specialista systému POHODA Autorizovaný prodej a záruční servisní středisko digitálních tiskáren KYOCERA. - PC Lynx a Premio.

Služby: - kurzy a zkoušky svářečů a páječů kovů a svářečů plastů - stavební výroba (zejména svařované konstrukce a potrubí z oceli, nerezi a plastů - školení plynařů.

Opravy, servis a prodej: - počítače. Poskytování poradenství a konzultací.

Výroba, chráněná dílna: - kancelářské a školní potřeby - pořadače - papírové obaly, kartonové obaly

Dodávky: -pulty a vitríny PORSA -regály WALL RAIL -vstupní systémy MANAGER -drátěné program .

Prodej: - kroužková, páková mechanika do desek a pořadačů.

Velkoobchod, maloobchod: - kancelářská technika.