HLH Divize výroba O.K., s.r.o.
Pavel Kozák, výroba a prodej kontejnerů
ARCTIS Čeleda, s.r.o.
EKOLA group, spol. s r.o.

Vybavení pro firmy zahrnuje nejenom kovový i dřevěný nábytek typu pracovní stoly, kancelářská křesla a skříňky, ale také elektroniku a kancelářskou techniku, mezi kterou nesmí chybět počítače, tiskárny, telefony, faxy nebo třeba docházkové systémy.

Výtahy VROM s.r.o. - montáž, servis, modernizace
Firma Výtahy VROM s.r.o. působí na trhu již od roku 1991 a jak již její název napovídá zaměřuje se na oblast výtahové techniky. Nabízíme komplexní služby od montáže zařízení, přes jeho údržbu, technické prohlídky a revize až po běžné opravy všech typů a to osobních, nákladních a hydraulických výtahů po celé České republice.
Výtahy VROM s.r.o. - montáž, servis, modernizace
SCHÄFER - SUDEX s.r.o. - nerezové KEG sudy
Sháníte kvalitní nerezové KEG sudy a nevíte na koho se obrátit? Potom neváhejte oslovit firmu SCHÄFER - SUDEX s.r.o. Tato společnost se primárně zaměřuje na výrobu nerezových sudů KEG pro pivo, nealko a technické kapaliny. Dále její služby zahrnují opravy sudů a výrobu přepravních IBC kontejnerů a přepravních obalů.
SCHÄFER - SUDEX s.r.o. - nerezové KEG sudy
Velkoobchod - ochranné pracovní pomůcky - pracovní oděvy a obuv - čistící a úklidové prostředky - sáčky - tašky - pytle - fólie - čistící a úklidový materiál

Výroba: - kuchyně - vestavěné skříně - dětské pokoje - kancelářský nábytek.

Truhlářstvívýroba - nábytek - kuchyňské linky - dětské pokoje - ložnice - skříně - kancelářský nábytek Renovace - nábytek - olepování ABS hranou - hoblování - protahování - i zakázková - dětské pokoje - ložnice - skříně

Výroba - kuchyně - kancelářský nábytek - nábytek - skříně - dětské pokoje

Servis a prodej kancelářské a výpočetní techniky. Spotřební materiál pro VT a KT. Elektronického zabezpečení pro objekty, kontroly vstupů.

Zámečnické práce, zámečnictví. Svářečské práce, svařování. Výroba: - mříže - vrata - ploty - zábradlí - lehké ocelové konstrukce. Velkoochod, prodej, dodávka: - hutní materiál - železo. Autodoprava - dodávková doprava, přeprava: - stěhování.

Výroba, prodej: - příhradové hliníkové konstrukce a příslušenství

-Velkoobchod a maloobchod -Výroba obalového materialu

Čerpací stanice Nákup a prodej - maziva - paliva - autochemi - autokosmetika

Specializujeme se na výrobu a prodej vjezdových bran k rodinným domům i komerčním objektům jako jsou: - samonosné brány - pojezdové brány - teleskopické brány - křídlové brány Jako další produkt jsou garážová vrata: - sekční - výklopná Samozřejmostí je odborná montáž a ...

Prodáváme: -kancelářské potřeby -skartovače -řezačky -laminátory -vazače -interaktivní tabule -projektory -spotřební materiál -kancelářský papír -tonery -cartridge -psací potřeby. On-line prodej s dovážkou až k Vám po celé ČR.

Velkoobchod: - nábytek z masivní borovice vhodný pro vybavení chat, hotelů, penzionů, dětských a studentských pokojů atd.

Prodej, servis: - zemědělská technika a náhradní díly. Prodej: - oleje, maziva - autobaterie, hydraulická čerpadla a pneumatiky. .

Prodej, servis: - kancelářská a výpočetní technika.

Prodej: - průmyslové zboží.

Prodej: - nábytek do bytů, kanceláří a restaurací.