HLH Divize výroba O.K., s.r.o.
Pavel Kozák, výroba a prodej kontejnerů
ARCTIS Čeleda, s.r.o.
EKOLA group, spol. s r.o.

Vybavení pro firmy zahrnuje nejenom kovový i dřevěný nábytek typu pracovní stoly, kancelářská křesla a skříňky, ale také elektroniku a kancelářskou techniku, mezi kterou nesmí chybět počítače, tiskárny, telefony, faxy nebo třeba docházkové systémy.

Výtahy VROM s.r.o. - montáž, servis, modernizace
Firma Výtahy VROM s.r.o. působí na trhu již od roku 1991 a jak již její název napovídá zaměřuje se na oblast výtahové techniky. Nabízíme komplexní služby od montáže zařízení, přes jeho údržbu, technické prohlídky a revize až po běžné opravy všech typů a to osobních, nákladních a hydraulických výtahů po celé České republice.
Výtahy VROM s.r.o. - montáž, servis, modernizace
HLH Divize výroba O.K., s.r.o. - ocelové konstrukce
Již více jak dvacet let je naše společnost spolehlivým dodavatelem ocelových konstrukcí. Naše portfolio služeb nabízí výrobu trubkových ocelových konstrukcí, svařence z plechů a profilů pro výrobní, skladovací i sportovní objekty či nákupní centra. Rozsah našich dodávek je od počátečního návrhu až po finální montáž. Neváhejte nás oslovit.
HLH Divize výroba O.K., s.r.o. - ocelové konstrukce
SCHÄFER - SUDEX s.r.o. - nerezové KEG sudy
Sháníte kvalitní nerezové KEG sudy a nevíte na koho se obrátit? Potom neváhejte oslovit firmu SCHÄFER - SUDEX s.r.o. Tato společnost se primárně zaměřuje na výrobu nerezových sudů KEG pro pivo, nealko a technické kapaliny. Dále její služby zahrnují opravy sudů a výrobu přepravních IBC kontejnerů a přepravních obalů.
SCHÄFER - SUDEX s.r.o. - nerezové KEG sudy
Prodej, maloobchod: -domácí spotřebiče -vestavné spotřebiče, TV, audio a SAT techniky. Splátkový prodej.

Výroba, prodej: - hydraulické hadice - hydraulické šroubení

Prodej, maloobchod: -počítače, hardware -komponenty k počítačům.

Připojení k internetu: - optická vlákna - bezdrátové - WIFI. Digitální televize. Webhosting, mailhosting. Registrace domén. Prodej, servis: - výpočetní technika.

Služby: -renovace kazet do laserových tiskáren -renovace pásek do jehličkových tiskáren do inkoustových tiskáren -renovace kazet do kopírek, faxů -druhy kazet - HEWLETT PACKARD/CANON, HEWLETT PACKARD COLOR LJ, MINOLTA, EPSON, STAR, NEC, XEROX, BROTHER, KYOCERA, PANASONIC, SAMSUNG, CANON, SHARP. Reklamní činnost, výroba: -řezané ...

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -odpadní potrubí, příslušenství -podlahové krytiny (všechny typy podlahovin) -lepidla -laky -stěrkové hmoty -fólie PE, tašky, plachty PE -hadice, automobilové hadice. Zastoupení firmy SEMPERFLEX OPTIMIT s.r.o. Sklad: -Žerůtky, č.64, tel.:515 255 616; 603 310 663.

Služby: - zakázková výroba kuchyní, - kancelářský nábytek, - plastová okna, - pokládka podlah, - prodej kuchyňských doplňků.

Maloobchod, prodej: -zahradní a farmářská technika VARI -průmyslové zboží -železářství -plynové kotle, spotřebiče -kotle na dřevoplyn ATMOS.

Maloobchod, prodej: -počitače včetně příslušenství, -příslušenství k GSM telefonům.

-Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod -Poskytování technických služeb -Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti Výroba, instalace, opravy elektrických strojů a přístrojů, elektronických a telekomunikačních zařízení Truhlářství, podlahářství

Výroba: -nábytek -vestavěné skříně -kuchyň.

Práce: -truhlářství -stavebně truhlářské výroby. Výroba: -eurooken, vnitřní, venkovní dveře, vrata -dřevěné schodiště. Výroba: -nábytek z masivu a lamina.

Prodej: -stavební chemie -polyuretanové pěny -přípravky do omítek -tmely -fasádní materiály -barvy, nátěry.

Lisování - plastické hmoty Výroba - brusné systémy EKOFLEXprodej - brusivo

Práce, výroba: -turhlářské -nábytek, skříně -kuchyně, kuchyň -stavební truhlářství -interiérové, exteriérové dveře -dřevěnné schodiště -postele, stůl, židle, obýváková stěna -zakázkové výroba.

Truhlářství. Výroba: -nábytek z masivu -stavební truhlářství -eurookna, dveře (vchodové, vnitřní), schodiště, schody aj. -další zakázková výroba.

Výroba, prodej: -dřevěné hračky -dřevěné prošívačky -nábytek -různé vybavení mateřských škol (i na zakázku) -pomůcky pro postižené děti (slabozraké, logopediky).

Výroba: -polyethylenové obaly, pytle. -PE obaly. Stolařská výroba: -výroba dřevěné dveře. -kuchyně.

Bazar - nábytek skříně, stěny, sedačky, postele. Levný nábytek z dovozu.

Služba: -tvorba www-stránky, stránek, aplikací a webových služeb postavených na technologiích Microsoft -zajištění hostingu a správa domén -sestavování, upgrade PC dle vlastní potřeby -nainstalovat legální software -poradenství při nákupu. -pronájem software Office 365 Prodej, montáž: -notebooky, běžných PC, počítače -software, ...

Služby. -pořez kulatiny -dřevěné palety (EUROPALETY) -atypické palety. Přeprava: -kulatiny (klády), TATRA 815 s hydraulickou rukou -vnitrostátní (tuzemská), mezinárodní přeprava kusových zásilek do 24 tun -pilin, štěrku nebo sypkých materiálů (např. slunečnice, sója, řepka, apod.), velkoobjemová nástavba 85prm s pohyblivou podlahou ...

Výroba, montáž: - ocelové výrobky - ocelové konstrukce - nerezové výrobky. Kovovýroba.

Montáž, servis, prodej: -dojící technika -montáž a oprava starého i nového dojícího zařízení, rekonstrukce -veškerý prodej náhradních dílů na nové i staré dojírny -nové dojírny FULLWOOD, AGROMILK Pelhřimov-celkové dodávky včetně projekce, náhradní díly -konzultace a měření stávajících dojících technologií ke zlepšení kvality ...

-Kopírovací práce -Zprostředkování obchodu -Specializovaný maloobchod Výroba, instalace, opravy elektrických strojů a přístrojů, elektronických a telekomunikačních zařízení