HLH Divize výroba O.K., s.r.o.
Pavel Kozák, výroba a prodej kontejnerů
ARCTIS Čeleda, s.r.o.
EKOLA group, spol. s r.o.

Vybavení pro firmy zahrnuje nejenom kovový i dřevěný nábytek typu pracovní stoly, kancelářská křesla a skříňky, ale také elektroniku a kancelářskou techniku, mezi kterou nesmí chybět počítače, tiskárny, telefony, faxy nebo třeba docházkové systémy.

Výtahy VROM s.r.o. - montáž, servis, modernizace
Firma Výtahy VROM s.r.o. působí na trhu již od roku 1991 a jak již její název napovídá zaměřuje se na oblast výtahové techniky. Nabízíme komplexní služby od montáže zařízení, přes jeho údržbu, technické prohlídky a revize až po běžné opravy všech typů a to osobních, nákladních a hydraulických výtahů po celé České republice.
Výtahy VROM s.r.o. - montáž, servis, modernizace
SCHÄFER - SUDEX s.r.o. - nerezové KEG sudy
Sháníte kvalitní nerezové KEG sudy a nevíte na koho se obrátit? Potom neváhejte oslovit firmu SCHÄFER - SUDEX s.r.o. Tato společnost se primárně zaměřuje na výrobu nerezových sudů KEG pro pivo, nealko a technické kapaliny. Dále její služby zahrnují opravy sudů a výrobu přepravních IBC kontejnerů a přepravních obalů.
SCHÄFER - SUDEX s.r.o. - nerezové KEG sudy
HLH Divize výroba O.K., s.r.o. - ocelové konstrukce
Již více jak dvacet let je naše společnost spolehlivým dodavatelem ocelových konstrukcí. Naše portfolio služeb nabízí výrobu trubkových ocelových konstrukcí, svařence z plechů a profilů pro výrobní, skladovací i sportovní objekty či nákupní centra. Rozsah našich dodávek je od počátečního návrhu až po finální montáž. Neváhejte nás oslovit.
HLH Divize výroba O.K., s.r.o. - ocelové konstrukce
Prodej, servis: - kancelářské, lékařské židle a křesla - dětské rostoucí židle a stolky - pracovní a dílenské židle - vícemístné lavice. Montáže sádrokartonů SDK. Montáže, opravy, revize a zkoušky vyhrazených elektrických zařízení. Výroba, instalace a opravy elektrických strojů a zařízení.

Kovovýroba, export: -ocelové kontejnery.

KOMPLEXNÍ SLUŽBY V OBORU VÝROBY A ÚPRAVY TLAKOVÉHO VZDUCHU: -kompresory šroubové -kompresory pístové -sušiče -filtry -kompresorové stanice "na klíč" Přímé zastoupení a odborný prodej zařízení firem -POWER SYSTEM, FIAC, FRIULAIR, ETHAFILTER PRODEJ A SERVIS: -KOMPRESORY ŠROUBOVÉ A PÍSTOVÉ (zdroj tlakového vzduchu) ...

Sháníte profesionály na výrobu kartonových výrobků? Naše firma nabízí kartony, výseky, fixační vložky z vlnité lepenky v povrchové úpravě, barvy přírodně hnědá, mramor, bílá, bez potisku nebo s potiskem, vícebarevný flexotiskový potisk. Dále zajištujeme celoplošný potisk. Více informací naleznete na našich www stránkách.

Internetový obchod, e-shop: - repasované počítače, notebooky, tablety. Oprava, servis: - výpočetní technika, počítače.

Podlahářství. Práce, montáže, prodej, pokládka podlah: - půjčování brusek - nové dřevěné podlahy, parkety, palubky - nové korkové podlahy - renovace, opravy: - staré dřevěné podlahy - lepení: - linolea, PVC. Prodej všech typů podlah - vinylových a dřevěných podlah, bytových, kusových a zátěžových koberců, soklových, ...

Firma CZECH STYLE, spol. s r.o. otevřela novou divizi výroby ochranných samolepících materiálů a pásek. Ochranné fólie: - ochranné samolepící fólie na - lakované plechy, sendvič panely, plastové profily, plastové desky, hliníkové profily, elektroniku, koberce, ve formě tvarových výseků. Balícíc samolepícíc pásky: - potištěné balicí ...

Výroba -sklápěcí korby na nákladní automobily LIAZ, TATRA, MATES, AVIA, VOLVO, MAN, SCANIA aj. -kontejnery. Zámečnické práce: -stříhání a ohýbaní plechů do síly 10 mm a délky 3000 mm. Provozovna: -zemědělská farma Žeranovice 76901 (U Kapličky).

Kopírovací stroje a kancelářská technika. Specialista na barevné kopírovaní a kancelářskou techniku.

Prodej: - tonery, cartridge - tiskopisy, xero papíry, obálky.

Prodej mobilních telefonů, digitálních fotoaparátů, výpočetní a kancelářské techniky. Provoz digitálního minilabu. E-shop s počítačovými doplňky a multimédii. V katalogu naleznete: - kalkulačky - USB, HDD, CD, DVD - kabely - myši, klávesnice, baterie a nabíječky.

Výroba, prodej: -drážkové (drážkované) panely -lamelové stěny -slatové stěny, slatwall (slat wall) -spacewall (space wall) -multiline, slatboard -stojany, stojany pro vydavatelství. Návrhy, realizace, vybavení: -interiéry -vybavení prodejny. Expedice, sklad: -Žabárna 166, Fryšták.

Společnost Mitoma rolls s.r.o. ze Zlína se již více než 15 let zabývá prodejem, výrobou a potiskem samolepicích pásek na míru podle Vašich potřeb včetně grafického návrhu. Poskytneme Vám dodávku kvalitních potištěných lepicích pásek, vytyčovacích, výstražných, papírových a dalších pásek. Potištěné pásky jsou určeny k uzavírání papírových ...

Výroba, výrobce: - interaktivní obrazovky, tablety - dotykové systémy JAWIQ.

Společnost INTERIER GROUP s.r.o. Staré Město provozuje eshop se zaměřením na kancelářský, dílenský a zdravotnický nábytek - zdravotní židle a lavice, dodáme i vybavení mateřských škol. Připravíme návrhy a zajistíme výrobu nábytku dle Vašich požadavků. Realizujeme zakázky především v regionu Zlínský kraj. Internetový obchod Interiergroup.cz ...

Nabízím kompletní servis veškeré výpočetní techniky včetně skládání nových počítačů na míru.

Zakázková výroba nábytku: návrhy, zaměření, dovoz, montáže.

Kovovýroba, zakázková výroba: - kovové konstrukce a výrobky Výroba a montáže: - ocelové konstrukce - zábradlí. Poskytování montážních prací. Realitní služby.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -obaly, folie, pásky, proložky, vlnitá lepenka, krabice, kartony, sáčky, pytle, etikety. Nabízíme : -černění, chromování, niklování, zinkování, fosfátování, eloxování, leštění, CNC obrábění, zámečnictví, svařování. -kovovýroba.

Práce svářečské v oblasti hliníku a nerezu. Výroba, kovovýroba: - interiérové prvky z nerezu: - zábradlí - bytové doplňky.

Prodej hutního materiálu. Výroba: - ocelových konstrukcí - bočnic LIAZ. Zakázková kovovýroba.

Internetový obchod: - kancelářských a školních potřeb - obalové materiály: -bublinkové folie -lepící, krepové pásky -vlnitá lepenka -sáčky, tašky -skartovač, řezačky, vazače

Výroba: -pojízdné regály - konzolové regály, skladové regály - pojízdné regálové systémy - plošiny - zábradlí - schodiště. Sídlo: - Uherský Brod, U Korečnice 2293.

Výroba, montáže: - objektové dilatační prvky do průmyslových podlah - ocelové konstrukce - nerezové zábradlí - schodiště na zakázku. Příprava a kompletace ocelových konstrukcí. Zámečnické práce, zámečnictví. Obráběčské práce, kovoobrábění nerez oceli. Strojní vybavení: - obráběcí stroje - CNC soustruhy a CNC frézy.