HLH Divize výroba O.K., s.r.o.
Pavel Kozák, výroba a prodej kontejnerů
ARCTIS Čeleda, s.r.o.
EKOLA group, spol. s r.o.

Vybavení pro firmy zahrnuje nejenom kovový i dřevěný nábytek typu pracovní stoly, kancelářská křesla a skříňky, ale také elektroniku a kancelářskou techniku, mezi kterou nesmí chybět počítače, tiskárny, telefony, faxy nebo třeba docházkové systémy.

HLH Divize výroba O.K., s.r.o. - ocelové konstrukce
Již více jak dvacet let je naše společnost spolehlivým dodavatelem ocelových konstrukcí. Naše portfolio služeb nabízí výrobu trubkových ocelových konstrukcí, svařence z plechů a profilů pro výrobní, skladovací i sportovní objekty či nákupní centra. Rozsah našich dodávek je od počátečního návrhu až po finální montáž. Neváhejte nás oslovit.
HLH Divize výroba O.K., s.r.o. - ocelové konstrukce
Výtahy VROM s.r.o. - montáž, servis, modernizace
Firma Výtahy VROM s.r.o. působí na trhu již od roku 1991 a jak již její název napovídá zaměřuje se na oblast výtahové techniky. Nabízíme komplexní služby od montáže zařízení, přes jeho údržbu, technické prohlídky a revize až po běžné opravy všech typů a to osobních, nákladních a hydraulických výtahů po celé České republice.
Výtahy VROM s.r.o. - montáž, servis, modernizace
SCHÄFER - SUDEX s.r.o. - nerezové KEG sudy
Sháníte kvalitní nerezové KEG sudy a nevíte na koho se obrátit? Potom neváhejte oslovit firmu SCHÄFER - SUDEX s.r.o. Tato společnost se primárně zaměřuje na výrobu nerezových sudů KEG pro pivo, nealko a technické kapaliny. Dále její služby zahrnují opravy sudů a výrobu přepravních IBC kontejnerů a přepravních obalů.
SCHÄFER - SUDEX s.r.o. - nerezové KEG sudy
Výroba, prodej, mechanické rozprašovače: - jednočinné - nosní aplikátory - ústní aplikátory

Maloobchod, prodej, rozvoz: -počítačové sestavy -značkové počítače -nové i repasované tiskárny -tonery, inkoustové kazety. Opravy, pozáruční servis: -tiskárny, kopírky, monitory. Tvorba: -www stránky -firemní loga.

Zabýváme se obchodní a zprostředkovatelskou činností v oblasti zemědělství. Nákup, skladování, maloobchod, prodej: - paliva - maziva.

Maloobchod, prodej: -domácí potřeby. -průmyslové zboží.

Oprava, servis: -kancelářské stroje ¨-počítače.

Prodej a servis: -výpočetní technika. Autorizovaný dealer Asus. Elitní partner Logitech. Servisní středisko, prodej, konfigurace: -počítače LYNX.

Zabýváme se zakázkovou výrobou nábytku, popř.realizací kompletních interiérů – převážně kuchyňských linek, vestavných skříní, obývacích a dětských pokojů, pracoven a kanceláří apod. Dále dodáváme interiérové dveře, vchodové dveře a síta proti hmyzu. Vše vč. montáže.

INTERNETOVÝ OBCHOD. Maloobchodní prodejna: -výpočetní technika: -počítače, notebooky -monitory -software -tiskárny, skenery, kopírky.

Autorizovaný prodej a servis kopírky Kyocera Mita. Nabídka kancelářské techniky: -faxů, kopírek, tiskáren a copyprinterů Canon.

Montáž - protipožární stěny Montáž - ocelové konstrukce Rekonstrukce - budovy Svařování v ochranné atmosféře - železo - ocel - metoda TIG Zámečnické práce

Montáž - brány Oplocení na klíč - demontáž starého pletiva Srovnání terénu

Velkoobchod,maloobchod,prodej: -hutní materiál: -jekle,plechy,tyče,trubky,profily -válcovaná,tažená ocel -betonářská ocel,sítě. Sklady: -Uherské Hradiště,Malinovského 398: -tel.:572551227.

Výroba: - výrobou dřevěné hračky - pomůcky do školek a škol - dřevěné krabičky na zakázku.

Nákup, prodej: -dřevo. Těžba, zpracování, prodej: -palivové dřevo. Výkup: -pelety.

Topenářské práce Výroba - ocelové konstrukce Zámečnické práce

Typicky slovácká umělecká tvorba Zakázková výroba,prodej: -laminový nábytek (nábytku): -kancelářský nábytek -skříně -dětské pokoje -reklamní stojany ze dřeva a kovu -zakázkový interiér. -kontakt: -tel.:572632454,572632502 -tvorba@mail.anet.cz . Práce: -truhlářské,truhlářství -stolařské,stolařství. Zakázková ...

Nerez výroba: -kompletní zakázková: -zábradlí, schodiště, brány, stříšky, stožáry na antény, kuchyňské doplňky. Služby: -svařování nerezi, mosazi, hliníku.

Velkoobchod,prodej: -renovovaných a kompatibilních tonerů -inkoustových cartrige -plnících sad. Internetový obchod.

Výroba a montáž - mříže Výroba a montáž - brány Výroba a montáž - plotové díly - branky - schodiště - zábradlí Svářečské práce Zámečnické práce

Strojírenské kovovýrobní družstvo. Výroba, konstrukce, kovovýroba, montáž: - vstřikovacích forem - formy na lisování technické pryže a nástrojů pro tváření plechů - lisovací nástroje. Výroba především pro automobilový průmysl.

Výroba, vývoj, prodej: - obaly /obalů/ na míru - střední až velké série na zakázku - vývoj a výroba dle dodaného vzoru nebo návrhy možných alternativ zabalení zboží - obaly zejména pro potravinářský průmysl, po dohodě i obaly pro technický a spotřební průmysl - obalový materiál: - OPS - PVC - PET - pokovené ...

Výroba,maloobchod,prodej : -díly a modely letadel pro stavebnice: -použité materiály: -extrudovaný polystyren a laminát.

Internetový obchod - vlasové kartáče, hřebeny - make - up zrcátka - vlasové dekorace - kosmetické štětce - kosmetické kufříky - pánské holící břicho Internetový obchod - vlasové kartáče, hřebeny - make - up zrcátka - vlasové dekorace - kosmetické štětce - kosmetické kufříky - ...