HLH Divize výroba O.K., s.r.o.
Pavel Kozák, výroba a prodej kontejnerů
ARCTIS Čeleda, s.r.o.
EKOLA group, spol. s r.o.

Vybavení pro firmy zahrnuje nejenom kovový i dřevěný nábytek typu pracovní stoly, kancelářská křesla a skříňky, ale také elektroniku a kancelářskou techniku, mezi kterou nesmí chybět počítače, tiskárny, telefony, faxy nebo třeba docházkové systémy.

Výtahy VROM s.r.o. - montáž, servis, modernizace
Firma Výtahy VROM s.r.o. působí na trhu již od roku 1991 a jak již její název napovídá zaměřuje se na oblast výtahové techniky. Nabízíme komplexní služby od montáže zařízení, přes jeho údržbu, technické prohlídky a revize až po běžné opravy všech typů a to osobních, nákladních a hydraulických výtahů po celé České republice.
Výtahy VROM s.r.o. - montáž, servis, modernizace
SCHÄFER - SUDEX s.r.o. - nerezové KEG sudy
Sháníte kvalitní nerezové KEG sudy a nevíte na koho se obrátit? Potom neváhejte oslovit firmu SCHÄFER - SUDEX s.r.o. Tato společnost se primárně zaměřuje na výrobu nerezových sudů KEG pro pivo, nealko a technické kapaliny. Dále její služby zahrnují opravy sudů a výrobu přepravních IBC kontejnerů a přepravních obalů.
SCHÄFER - SUDEX s.r.o. - nerezové KEG sudy
HLH Divize výroba O.K., s.r.o. - ocelové konstrukce
Již více jak dvacet let je naše společnost spolehlivým dodavatelem ocelových konstrukcí. Naše portfolio služeb nabízí výrobu trubkových ocelových konstrukcí, svařence z plechů a profilů pro výrobní, skladovací i sportovní objekty či nákupní centra. Rozsah našich dodávek je od počátečního návrhu až po finální montáž. Neváhejte nás oslovit.
HLH Divize výroba O.K., s.r.o. - ocelové konstrukce
Zakázkový výroba, dřevovýroba: -masivní dveře: -vnitřní, vchodové -vestavěné skříně -zárubně -schody, schodiště -obklady -podlahy -nábytek: -kancelářský, bytový Výroba a prodej: -řezivo včetně opracování.

-Zastavárenská činnost a maloobchod s použitým zbožím -Velkoobchod a maloobchod

Internetové obchody, e-shop: - výpočetní a kancelářská technika - spotřební elektronika a příslušenství.

Silniční motorová doprava: - nákladní provozovaná vozidly nebo jízdními soupravami o největší povolené hmotnosti přesahující 3, 5 tuny, jsou-li určeny k přepravě zvířat nebo věcí - nákladní provozovaná vozidly nebo jízdními soupravami o největší povolené hmotnosti nepřesahující 3, 5 tuny, jsou-li určeny k přepravě zvířat nebo věcí.

Práce: -truhlářské, truhlářství -podlahářské, podlahářství -interiéry: -zpracování návrhu včetně dodávky na klíč -kanceláře, byty, obchody, restaurace, půdní vestavby -rekonstrukce bytových jader a kuchyní.

STOLAŘSKÉ a TRUHLÁŘSKÉ PRÁCE. Návrh, výroba, prodej, doprava, montáž: -vybavení interiérů na klíč -nábytek: -koupelnový -kancelářský -kuchyňské linky -dětský, studentský -vestavěné skříně -předsíňové stěny, botníky. Prodej: -koberce -zdravotní matrace.

Přerušení provozování živnosti do 31.12.2020. Práce: -stolařské, stolařství -truhlářské, truhlářství -bednářské, bednářství. Dřevovýroba, výroba: -dřevěný nábytek lamino, masiv: -obývací pokoje, stěny -ložnice -dětské a studenstké pokoje -kuchyně -předsíňové sestavy, předsíně -postele -police, poličky -stoly, ...

Maloobchod, prodej: -nábytek, nábytku z masivu. Maloobchod, prodej: -výrobky: -masivní dřevo-smrk -postele, prádelníky -botníky, psací stoly -stoličky, štokrlata, police -komody -samostatné nábytkové díly -vhodné k vybavení pro: -motely -penziony -chaty -byty -dětské pokoje.

Maloobchod, prodej i na splátky: -výpočetní technika: -počítače, notebooky -příslušenství, komponenty k počítačům -tiskárny, faxy, modemy -software. Servis, oprava: -počítače. Služby: -instalace sítí -připojení k Internetu -recyklace tonerů -přestavba počítačů.

Výroba, prodej: -bazény -septiky -nádrže -trubky -nádoby na zakázku -vodoměrné šachty -šachty na zakázku -pískové filtry k septikům -zakázková výroba polypropylén -výrobky dle požadavků zákazníka.

Renovace dveří a zárubní metodou Portas. Renovace schodů a schodišť systemem Topstep a Portas. Stropní podhledy. Renovace a výroba kuchyní a vestavěné skříně. Dveře Porta Doors od interiérové, bezpečnostní, vchodové, venkovní

Zakázková výroba, stolařství, prodej: -dřevěný nábytek: -bytový včetně sedacího čalouněného, do interiérů, hotelový, kancelářský. Rekonstrukce, realizace: -vybavení nábytku interiérů: -kanceláře, hotely, banky, úřady, obchody, byty. Práce: -truhlářské, zakázkové truhlářství: -dřevěné okna, dveře, balkóny, přepážky, ...

Výroba, prodej: -univerzální krycí plachty -přístřešky na automobily -plachty: -na stánky -na bazény -na transparenty -zakrývací (krycí) -pro zemědělství, stavebnictví Výroba, prodej, servis: -zahradní pavilony, altány, zahradní nábytek -přístřešky ke karavanům.

Zámečnictví. Stavební zámečnictví, výroba: -schodiště -zábradlí -balkony -přístřešky -světlíky. Výroba, montáž: -městský mobiliář: -autobusové zastávky -orientační tabule -billboardy Obrábění kovů.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: - židlí (otočné, kancelářské, dětské) - kancelářských křesel - dětský bytový textil - podušky na žídle - polštářky - kapsáře - zástěry - pytlíky na pomůcky.

Prodej a servis: -kancelářské, výpočetní a telekomunikační techniky.

Květinářství - prodej květin, kytic, dárků.

Truhlářství, podlahářství

Výroba, velkoobchod, prodej, distribuce: -autokosmetika /autokosmetiky/ a autochemie: -oleje motorové /motorových olejů/ CINOL -brzdová kapalina CINOL -antifreeze do chladiče CINOL -nemrznoucí kapaliny CINOL, ZAROL do ostřikovačů vozidel -letní kapaliny CINOL, ZAROL do ostřikovačů vozidel -kapalina CINOL do ...

Truhlářství, podlahářství -Výroba potravinářských a škrobárenských výrobků -Výroba textilií, textilních výrobků, oděvů a oděvních doplňků -Zpracování dřeva, výroba dřevěných, korkových, proutěných a slaměných výrobků -Výroba a opravy čalounických výrobků -Výroba, opravy a údržba sportovních potřeb, her, hraček a dětských kočárků -Přípravné a ...

-Poskytování software, poradenství v oblasti informačních technologií, zpracování dat, hostingové a související činnosti a webové portály -Příprava a vypracování technických návrhů, grafické a kresličské práce -Fotografické služby -Velkoobchod a maloobchod -Reklamní činnost, marketing, mediální zastoupení Činnost účetních poradců, vedení ...

Dodávka, montáže, opravy, generální opravy, rekonstrukce: -kotlů - parní, horkovodní, teplovodní -kotelen -energetických zařízení -potrubí. Dodávka, montáže: -úpravny vody -tepelné výměníky -hořáky -výměníkové stanice -rozvody plynu -potrubní systémy -vzdušníky, nádoby tlakové a beztlaké -elektromontáže, ...

Prodej a pronájem mobilních obytných kontejnerů.

Obchodní činnost, obchodně-technický servis: -aditiva do plastů -keramické rastrové válce pro polygrafický průmysl -pogumované válce pro polygrafický průmysl - nové i repasované -ekologické čistící prostředky pro polygrafii a plnění pneumatek PUR* -gumárenské směsi pro pogumování polygrafických válců.