Potřebujete renovovat dům či zahradu? Jistě využijete širokou nabídku nátěrových hmot, která zahrnuje barvy do interiéru i fasádní barvy, nátěry, laky, lazury, ochranné nátěry na dřevo, plast a kov, míchání odstínu barev na přání, zapůjčení vzorníku barev

Míchací a tónovací centrum. Prodejní sklad barev a laků. Prodáváme průmyslové barvy NOVUM, COLORLAK. Nabízíme fasádní a interiérové malby včetně míchání odstínů dle přání zákazníka. Poradenství včetně aplikačních zkoušek.

Prodej: -materiál: -elektro -stavební -průmyslové zboží -hospodářské potřeby -barvy a laky. Služby: -míchání fasádních barev.

Velkoobchod, maloobchod: - malířské a natěračské potřeby - kartáčnické výrobky - barvy a laky - nátěrové hmoty - živice.

Výroba, prodej: - chemické materiály pro výrobu betonů a malt - materiály pro povrchovou úpravu stavebních konstrukcí - přípravky užitkové chemie - fasádní barvy - nátěry na dřevo, kov - lepidla - veterinární přípravky - bazénová chemie - přípravky proti hmyzu - ochrana dřeva - stavební chemie Zkušební laboratoř Správní ...

Velkoobchod,maloobchod,prodej: -fasádní a interiérové nátěry -barvy na beton -nátěry na dřevo a kov* -tmely,lepidla -omítky,stěrky -přísady do betonu Stachema -prostředky k likvidaci plísní,hub* a dřevokazného hmyzu -prostředky pro ochranu zdiva a omítek proti plísním -k prevenci pro ochranu dřeva proti houbám,plísním ...

Prodej - autodíly Prodej - barvy na dřevo venkovní a vnitřní, průmyslové - autolaky - lakýrnické potřeby - nářadí

Naše firma nabízí lakování karoserií osobních i užitkových vozidel.Dále nabízíme leštění zašlých laků a prodej autolaků.Používáme špičkové materiály firmy LECHLER, 4CR aj. Drobné klempířské práce.

Prodej, maloobchod: - barvy - laky - lepidla. Míchání barev.

Prodej: -špičkové nátěry Herbol na všechny typy dřeva-venkovní i vnitřní -trvalá pružnost -mimořádná tloušťka nátěru -krátká doba schnutí -další nátěrové hmoty BODY, DURLIN, CHEMOLAK, COLORLAK -barvy, laky -malířské pomůcky -lepidla -tmely.

Prodej, maloobchod: - drogerie - barvy - laky.

Specializujeme se na míchání průmyslových automobilových barev a sprejů na zakázku. Dokážeme změřit (Spektrometrem + vzorkovnice) barvu na vzorku nebo autě a namíchat co nejlepší možnou variantu barvy. Dále se zaměřujeme na maloobchodní či velkoobchodní prodej potřeb pro lakýrníky a lakovny, prodej autokosmetiky, fasádních barev atd. V nabídce ...

Pobočka. Velkoobchod, maloobchod, e-shop. Prodej airbrush potřeb Fengda: - fixírky, kompresory, hadice - skleničky na barvu, filtry, stříkací pistole na barvu - stojany na stříkací pistole, barvy - barvy na nehty a airbrush tetování, šablony - LifeColor (italské barvy a štětce pro modeláře) - Createx (barvy na různé materiály) - ...

Velkoobchod, maloobchod, -barvy, laky, autoemaily, ředidla, -lepidla -tmely -malířské a natěračské potřeby.

Velkoobchod, prodej: -barvy, laky, lazury, mořidla, emaily ředidla, odrezovače, spreje, lepidla tmely -brusné papíry, plátna, kotouče -brzdové, chladící kapaliny, rozmrazovače autokosmetika atd. Sídlo-centrála firmy: -Brno.

Distribuce nátěrových hmot a příslušenství. Na dřevo: - barvy vrchní na dřevo - barvy základní na dřevo - laky - lazury - napouštědla, mořidla.

Společnost UNI COLOR Liberec s.r.o. je distributorem autolaků, potřeb pro autolakýrníky, stavebních nátěrových hmot, průmyslových barev, barev na dřevo a speciální technologie úpravy povrchů s imitací chromového povrchu. Vznikla v roce 1996 v Liberci. DOVOZ, DISTRIBUCE, PRODEJ: - stavební a nátěrové hmoty, autolaky německé firmy MIPA - ...

Prodej - ochranné rukavice - barvy a laky - dřevěné výrobky (násady, ...) E-shop - dřevařské výrobky (násady, košťata, kartáče) Zemní práce Železářství - hospodářské potřeby

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -barvy, laky -nátěrové hmoty -interiérové barvy -fasádní barvy -barvy na dřevo, kovy -tmely -ředidla -malířské pomůcky -stříkací technika zn. Komma-est, STORCH -brusivo (brusné a řezné kotouče). Poradenská činnost Tónovací centrum Služby v oblasti BOZP. Pobočky: Ostrava, Karviná, ...

Pobočka. Velkoobchod, prodej, maloobchod: - nátěrové hmoty, barvy, laky - protipožární nátěry - malířské potřeby - tmely, lepidla - stříkací technika.

Pobočka. Velkoobchod, prodej, maloobchod: - nátěrové hmoty, barvy, laky - protipožární nátěry - malířské potřeby - tmely, lepidla - stříkací technika.

Pobočka. Velkoobchod, prodej, maloobchod: - nátěrové hmoty, barvy, laky - protipožární nátěry - malířské potřeby - tmely, lepidla - stříkací technika.

Prodej: - lepidla, tmely, barvy, laky, nátěrové hmoty - čisticí, mazací, desinfekční, konzervační prostředky - drogistické zboží. Další firma - Fa Autokov.

Barvy, laky, lazury: -na dřevo, kov -fasádní, interiérové -míchání barev. Prodej: -zateplovací systémy (nabídky) -zednické a malířské nářadí -stavební chemie a lepidla. Značky: -HET, EKOLAK, COLORLAK.