Potřebujete renovovat dům či zahradu? Jistě využijete širokou nabídku nátěrových hmot, která zahrnuje barvy do interiéru i fasádní barvy, nátěry, laky, lazury, ochranné nátěry na dřevo, plast a kov, míchání odstínu barev na přání, zapůjčení vzorníku barev

Prodej: -Fasádní a nátěrové hmoty -Stínící a vratová technika -Technické plasty Služby: -Výškové práce -Montážní práce

Prodej: Autolaky. Kompletní vybavení lakoven. Pneuservis. Míchání autolaků.

Dodávka: - čistící a odmašťovací prostředky - lepení a tmely - průmyslová chemie.

Chemická výroba: - polyolefiny - VCM - PVC - styreny - polystyreny - elastomery - hnojiva - průmyslové chemikálie - technické plasty - technické pryže - lepidela - pryskřice - galvanochemie.

Výhradní zastoupení firmy Akzo Nobel Coatings – Divisione Wood. Prodej nátěrových hmot ICLA pro profesionální povrchovou úpravu dřevěných výrobků. Mořidla, polyuretanové laky a emaily. Vodou ředitelné laky a emaily určené do interiérů a exteriérů.

Velkoobchod, maloobchod: -brusiva -laky -separační folie.

Výroba, prodej: - fasádní stavební hmoty - zateplovací systémy - fasádní omítky - akrylátové omítky - silikonové omítky - fasádní barvy.

Prodej, montáž: -interiérové dveře -projektová činnost ve výstavbě -podlahové a fasádní nátěry, penetrace pracovní pomůcky.

Výrobce a dodavatel stavebního materiálu pro zateplovací systémy. Technické poradenství v oblasti stavebnictví. Technický servis a školení pro realizaci zateplovacích systémů. Výroba a prodej disperzních omítek: - akrylátových včetně penetračních nátěrů - silikátových včetně penetračních nátěrů - silikonových včetně penetračních ...

Výroba, prodej: -nátěrové hmoty -barvy, laky -ředidla, tužidla -práškové barvy.

Výroba, velkoobchod: -speciální barvy, laky.

Výroba, prodej: - penetrační nátěry - hydroizolační nátěry - antikorozní nátěry - lepidla a tmely - barvy a laky.

Výhradní dovozce interiérových a fasádních barev OIKOS. Netradiční i klasické dekorativní materiály a techniky, barvy, laky, fasády, omítky. Míchání barev. Dekorační interiérové lišty Bovelacci, fasádní lišty a profily Rekunst.

Výroba a prodej: - speciální průmyslové barvy ( syntetické, 2K polyuretanové, jednošichtové, epoxidové, ... ) - ochrana betonových povrchů - antikorozní ochrana - penetrace - laky, lazury - rozpouštědla, odmašťovadla - antibakteriální a fungicidní přípravky - barvy pro interiér i exteriér - tónovací pasty a báze - aplikační a ...

Lakujeme osobní vozy, lehké užitkové vozy a veterány kvalitními vodouředitelnými nebo HS akrylátovými autolaky (provozovna v obci Bražná okr.Příbram). V sídle firmě si můžete u nás zakoupit : - malířské nátěry, barvy a omítky - Primalex - barevné stěny, omítky - KOLOROVACÍ CENTRUM Primalex Procolor - syntetické barvy Primalex ...

Prodej, e-shop: - polymerové modelovací hmoty Sculpey, Fimo a Cernit.

Poradenství, renovace, kompletní dodávky, odborná montáž, instalace příslušenství po celé ČR: -plovoucí podlahy (laminátové, korkové, dřevěné i masivní) -sportovní podlahy -parkety, vlysy -barvy, laky, tmely, stěrky, lišty -sál, tělocvična Zastoupení výrobců podlah: -laminátové-ALLOC, FIBOLOC, PARADOR, PROFLOOR, PERGO, QUICK ...

Sortiment nátěrových hmot zaměřen nejen na výrobní a stavební firmy, ale i na malíře, zámečníky, lakýrníky, autoopraváře a všechny ty, jež potřebují natírat a malovat. - sortiment všech značek - ředidla Výhradní zástupce Chemolak Smolenice Rozvoz nad 300 - 500km.

Velkoobchod, prodej: -fasádní a malířské barvy -barvy a ochranné nátěry na dřevo -autolaky -bezplatný pronájem míchacího zařízení pro lakovny.

Výroba, velkoobchod, maloobchod, prodej: - barvy - laky - práškové nátěrové hmoty. Značky: Interpon, Resicoat.

Výroba: -inkousty-pro tryskové tiskárny včetně plnění již použitých CARTRIDGE (CANON, HP, EPSON) -razítkové a speciální barvy -tonery a renovace. Prodej: -barviva -spotřební materiál pro tisk.

Obchod pro kutily a truhláře. Prodej: - truhlářské potřeby - nábytkové kování - stavební kování - bytové doplňky - nástroje - železářský sortiment - plošný materiál - dveře - lepidla, chemie.

Velkoobchod, maloobchod: -barvy, laky -nátěrové hmoty -technické kapaliny -speciální barvy -práškové barvy.

Velkoobchodní prodej drogistického zboží a barev.