Chemikálie jsou nezbytnou součástí každé chemické a farmaceutické laboratoře. Je do nich potřeba pořídit chemické látky, organické a anorganické přípravky, zkušební proužky, odměrné roztoky, desinfekční přípravky a další nezbytné chemikálie pro práci.

Prodej a míchání autolaků PPG a Lesonal, plnění sprejů.

Železářství. Prodej: - spojovací materiál - lepidla, tmely - ředidla, mazací oleje - zámky, vložky, kování - zahradní program - řemeslnické potřeby - profi a hobby nářadí - ochranné pomůcky - drobné domácí potřeby - brusivo, kotouče, pily - elektrické ruční nářadí.

Prodej - speciální chemické přípravky pro myčky osobních a nákladních automobilů

Prodej - barvy - laky Drogerie Prodej - baterie Prodej - žárovky Papírnictví

Oficiální distributor finských barev TIKKURILA do ČR. Dále distributor produktů značek Finkolora, ANZA, Mirka, Pigrol.

Prodej, velkoobchod: - chemické speciality - membránové separace pro automobilový průmysl, mlékárenský průmysl, biotechnologii a ekologii

Dovoz a prodej těchto produktů: - brusné kartáče - leštící kotouče a pasty - technická lepidla.

Ochranné nástřiky, povrchy. Naše ochranné povrchy se používají v řadě odvětví: - automobilový průmysl - zbrojní průmysl - lehký průmysl.

Dodávka - filtrační zařízení a filtry Výroba - filtrační zařízení a filtry Nabízí - suroviny pro výrobu v oboru farmacie

Prodej - dezinfekční prostředky firmy SANOSIL AG

Velkoobchod, maloobchod: - barvy - laky - lepidla - tmely - fasádní systémy - tónování - technická drogerie.

Náš sortiment zahrnuje malířské barvy a další materiál pro malířské práce, včetně nářadí. Nabízíme nátěry a tmely na dřevo, tapety a dekorační prvky. Provádíme tónování a míchaní barev.

Prodej: - organické a anorganické chemikálie, látky a přístroje pro molekulární biologii a genetiku, plastových pomůcek pro laboratoře.

Distribuce a klientský servis průmyslových nátěrových hmot..

Výzkum a výroba barev a ochranných nátěrů pro průmysl a stavebnictví.

Výroba, velkoobchod, distribuce: -interierové a fasádní vodou ředitelné akrylátové nátěrové hmoty, barvy. Barvy jsou vyráběny ze zahraničních surovin, vynikají vysokou vydatností, kryvostí, otěruvzdorností, dlouhou

Prodáváme samonivelační stěrky, lepidla a další podlahovou chemii UZIN vč. produktů pro obklady. Nabízíme laky a oleje na dřevěné podlahy PALLMANN. Prodáváme nářadí, brusky, vysavače, přechodové, ukončovací a schodové profily a lišty Roll, Döllken. Dodáváme dřevěné i laminátové podlahy, pvc a linoleum. Dále nabízíme čisticí produkty na ...

Prodej lepidel, tmelů, epoxidů, penetrací pro stavby, průmysl i domácnost, lepící servis

Vývoz farmaceutických a kosmetických substancí, intermediátů a chemických specialit. Lupénka - Psariazol - prodej kosmetiky Vývoj syntéz ve spolupráci s pracovníky vysokoškolských pracovišť.

Prodej - laky - tmely Finanční poradenství Vedení - účetnictví Prodej a půjčovna - brusné strojeprodej - brusivo

Výroba a prodej: - kapalinová chromatografie - chromatografie na tuhé fázi - sorbenty - silikagel a polymerní HEMA - iontová a afinitní chromatografie - analytická a preparativní kolona - vakuový separátor Dorcus - přeplňování.

Firma KASI Bohemia, s.r.o. byla založena v roce 1999 jako samostatná provozovna sítotiskového poradenství a servisu. Z důvodu rozšiřujícího se zájmu o tyto služby a s rozvojem sítotisku i v menších obcích zaujala solidní pozici na českém trhu a stejně jako firma KASI na Slovensku, která úspěšně expandovala v roce 1991 a prosperuje dodnes, ...

Prodej - autokosmetika - barvy - laky - tmely - lepidla - TEPUR a BIOREPEL likvidace plísně ve zdivu, čistící prostředky Prodej - potřeby pro zahrádkáře.