Kromě klasických pohonných hmot jako je benzín a motorová nafta se začínají hojně používat i alternativní paliva, jako je vodík, zemní plyn, dále propan-butan nebo letecký petrolej. Bezpečné pohonné hmoty jsou k zakoupení na benzinových stanicích.

Prodej, skladování a doprava pohonných hmot a kapalných paliv, nabízené produkty: - motorové nafty - úplný sortiment automobilových benzínů - extralehké topné oleje (TOEL) - lehké topné oleje. Doprava a přepravní technika: - doprava je zajištěna vlastními cisternovými vozy s potřebným technickým vybavením, ADR a proškolenou ...

Unipetrol je vedoucí skupinou v oblasti zpracování ropy a petrochemie v České republice a je jedním z hlavních hráčů ve střední a východní Evropě. V roce 2005 se stal součástí největší rafinérské a petrochemické skupiny ve střední Evropě - PKN Orlen.

Petronal s.r.o. jako dceřiná společnost firmy MV PLUS s.r.o. provozuje síť čerpacích stanic. Na trhu působíme od roku 2003. Dodáváme kvalitní pohonné hmoty bez meziskladu z českých nebo německých rafinérií. Během našeho působení na trhu nikdy nedošlo k porušení kvality.

Distribuce a prodej pohonných hmot: -motorová nafta -benzín -minerální oleje -ostatní ropné produkty

Zastoupení společnosti SLOVNAFT pro Českou republiku.

Výhradní zastoupení firmy SHELL. Prodej: - pohonné hmoty - maziva, oleje..

Obchodní společnost Bonett Bohemia, a.s. začala pracovat v roce 1998. Založení, následný vznik a začátek práce společnosti byl výsledkem přípravy a práce poradenské společnosti MANAGEMENT SERVICE, a.s., respektive její Venture Capital divize.

Odkup pohledávek. Vymáhání pohledávek. Správa pohledávek. Burza pohledávek. Velkoobchod: - PHM - maso uzeniny - oleje. Půjčovna lešení.

Dodavatel kapalných paliv a čerpacích stanic.

Velkoobchod s pevnými, tekutými a plyn. palivy a příbuznými výrobky.

- výroba a zpracování paliv a maziv - výroba a dovoz chemických látek a chemických přípravků klasifikovaných jako výbušné, oxidující, extrémně hořlavé, vysoce hořlavé, hořlavé, vysoce toxické, toxické, karcinogenní, mutagenní, toxické pro reprodukci, nebezpečné pro životní prostředí, zdraví škodlivé, žíravé, dráždivé, senzibilizující prodej ...

Moderní NONSTOP čerpací stanice. Prodej, velkoobchod, maloobchod: - pohonné hmoty pro: - velkoodběratele - čerpací stanice - asfalty a topné oleje pro: - velkoodběratele - oleje a maziva: - automobilová - průmyslová - průmyslové čističe - prostředky na údržbu - nemrznoucí směsi.

Skladovací a distribuční logistika: -logistické služby -skladování a distribuce zboží po celém území ČR a SR z několika skladů a propojených center -přeprava zboží po celé Evropě -vyclení i služby spojené s logistikou -balení a kompletace zboží dle požadavku zákazníka.

Čerpací stanice: - pohonné hmoty PHM - nafta, oleje - myčka osobních vozidel - SHOP

Ropa - hledání - těžba - transport - zpracování - obchod Dodávka - zemní plyn

Prodej - náhradní díly - autopříslušenství Prodej - benzín pro závodní automobily

Čerpací stanice Automyčka - mytí vozů do 3m výšky

W.A.G. minerální paliva, a.s. je jednou z nejdynamičtějších firem na trhu kapalných minerálních paliv., jejíž podnikatelské aktivity zasahují do více než 10ti zemí Evropy. Je leadrem v zavádění nových technologií do procesů nákupu a distribuce paliv. Prostřednictvím silného kapitálového zázemí a nových pracovních postupů tak přináší svým ...

Prodej a distribuce - pohonné hmoty Prodej - maziva a oleje