ZDEMAR CZECH s.r.o.

Provoz strojů a zařízení, stejně jako vytápění různých objektů a domácností je možný díky palivům. Fosilní paliva, jako je uhlí, koks nebo ropa, plynná paliva typu LPG nebo CNG, vodík či biopaliva je možné zakoupit u tuzemských i mezinárodních dodavatelů.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: - černé uhlí, koks, antracit.

Prodej, velkoobchod, maloobchod: - koks - černé uhlí - topné směsi - brikety hnědouhelné. Prodej pro: - velkoodběratele - domácnosti.

Velkoobchod, prodej: - černé a hnědé uhlí, koks - tuhá paliva - ocelový a litinový šrot.

Prodej: - strusky, struska, uhlí - zásypového kameniva, zásypové kamenivo. Autodoprava: - nákladní silniční doprava - TATRA, LIAZ. Zemní práce.

Nákladní doprava: - mezinárodní (zahraniční) - přeprava nebezpečných látek v režimu ADR autocisternami - přeprava asfaltu. Velkoobchod, distribuce: - pohonné hmoty.

-Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků -Umělecko-řemeslné zpracování kovů -Služby v oblasti administrativní správy a služby organizačně hospodářské povahy -Překladatelská a tlumočnická činnost -Fotografické služby -Návrhářská, designérská, aranžérská činnost a modeling -Příprava a vypracování technických ...

Výroba, prodej: - stroje pro výrobu ekologických paliv - sušička pilin a biomasy - kotle na pelety. Výroba, dodávka: - pelety - brikety.

Prodej: - motorová nafta - CNG. Železniční doprava. Oprava a údržba: - lokomotivy - železniční vozy. Silniční doprava: - autojeřáb Tatra AD28 - plošina MP13.

Prodej, montáž: - klimatizace CHIGO, HAIER. Prodej: - palivové dříví - dřevěné brikety.

Prodej: - palivové dřevo - stavební dřevo.

Provozovna. Prodej: - dřevěné palety - brikety k topení - kulatina - peletky - palivové dříví.

Nákup, prodej, skladování, včetně dovozu, velkoobchod, maloobchod: -paliva -maziva.

Prodej palivového dřeva. Palivové dřevo dodáváme v regionech Ostrava, Havířov, Orlová, Český Těšín, Karviná, Hlučín, Frýdek-Místek, Třinec, Bílovec a přilehlé oblasti.

Velkoobchod: - pevná paliva - uhlí - koks - brikety.