ZDEMAR CZECH s.r.o.

Provoz strojů a zařízení, stejně jako vytápění různých objektů a domácností je možný díky palivům. Fosilní paliva, jako je uhlí, koks nebo ropa, plynná paliva typu LPG nebo CNG, vodík či biopaliva je možné zakoupit u tuzemských i mezinárodních dodavatelů.

Prodej - stavební řezivo - dřevo na topení

Suché a kryté sklady. Nekupujte vodu, kupujte kvalitní tuhá paliva. VO a MO prodej: - hnědé uhlí (volně ložené i balené) - uhelné brikety REKORD - černé uhlí (volně ložené i balené) - palivové dříví - dřevěné brikety - dřevěné pelety.

Dodávky PHM. Zajištění - autodoprava a stavební stroje a mechanizmy pro dodavatele staveb. Servis nákladních vozidel a strojů.

Prodej: - pevná paliva - dřevěné brikety - uhelné brikety - slunečnicové brikety - pytlované uhlí, koks - uhlí - hnědý a černý ekohrášek - pelety - palivo do automatických kotlů - dřevěné pelety a dřevo.

Prodej: - paliva - uhlí. - prodej písků a štěrků. Nákladní doprava.

Nákup a prodej: - rostlinné oleje (řepkový, slunečnicový, sojový) - biodiesel, bioetanol - pohonné hmoty (motorová nafta, benzin) Servis výrobních jednotek na výrobu biodieselu.

Obchodní činnost: - průmyslová hnojiva pevná a kapalná - pesticidy - zpracování rostlinných produktů - osiva. - agroslužby - mlynářství - prodej pohonných hmot - krmivářství. Výroba: - krmných směsí pro chovatele dobytka a domácích zvířat - systém precizního zemědělství a poradenství- PREFARM

Čerpací stanice pohonných hmot. Benzinová čerpací stanice.