Provoz strojů a zařízení, stejně jako vytápění různých objektů a domácností je možný díky palivům. Fosilní paliva, jako je uhlí, koks nebo ropa, plynná paliva typu LPG nebo CNG, vodík či biopaliva je možné zakoupit u tuzemských i mezinárodních dodavatelů.

Jatropový olej, peletky z biomasy.

Dodávka včetně přepravy - hnědé uhlí - černé uhlí - koks

Obchodní společnost Bonett Bohemia, a.s. začala pracovat v roce 1998. Založení, následný vznik a začátek práce společnosti byl výsledkem přípravy a práce poradenské společnosti MANAGEMENT SERVICE, a.s., respektive její Venture Capital divize.

Dovoz a prodej sibiřského modřínu. Sibiřský modřín, polotovary a řezivo Výroba ekologický dřevěných briket a pelet. Brikety BRIPELL Pelety BRIPELL

Odkup pohledávek. Vymáhání pohledávek. Správa pohledávek. Burza pohledávek. Velkoobchod: - PHM - maso uzeniny - oleje. Půjčovna lešení.

VELKOOBCHOD, MALOOBCHOD, PRODEJ. Palivo pro krby a krbové vložky: - krbové dřevo-buk, dub, bříza - dřevo pro pizzerie - dříví pro zátop - dřevěné ECO brikety (ekobrikety). Palivo pro klasická kamna a kotle na tuhá paliva: - ECO hnědouhelné brikety - nízkosirnaté hnědé uhlí - nízkosirnatý koks.

Sadové úpravy. Interiérová, umělá i hydroponická zeleň. Údržba zeleně, dekorace, zemní práce. Prodej: - palivové dřevo

Velkoobchod: - tuhá paliva - uhlí Likvidace starých ekologických zátěží. Prostřednictvím svých dceřiných společností podniká i v oboru výroby a dodávek tepelné energie.

Velkoobchod certifikovaných pelet. Nabízím různé druhy jakostných pelet (dřevené pelety), kvality paliva podle standardů DINplus, DIN 51731, DIN EN A2, DIN EN A1, DIN EN A2. DIN EN B.(6 a 8 mm, 15 kg, big-bag).

Dodavatel kapalných paliv a čerpacích stanic.

- prodej a distribuce ekologických paliv - pelety, brikety, zahradní substráty a písky

Velkoobchod s pevnými, tekutými a plyn. palivy a příbuznými výrobky.

Výroba, prodej a distribuce biomasy. Dřevošrot, a.s. je společnost zabývající se výrobou biomasy a organizací celého zásobovacího řetězce biomasy pro energetické využití.

- výroba a zpracování paliv a maziv - výroba a dovoz chemických látek a chemických přípravků klasifikovaných jako výbušné, oxidující, extrémně hořlavé, vysoce hořlavé, hořlavé, vysoce toxické, toxické, karcinogenní, mutagenní, toxické pro reprodukci, nebezpečné pro životní prostředí, zdraví škodlivé, žíravé, dráždivé, senzibilizující prodej ...

Moderní NONSTOP čerpací stanice. Prodej, velkoobchod, maloobchod: - pohonné hmoty pro: - velkoodběratele - čerpací stanice - asfalty a topné oleje pro: - velkoodběratele - oleje a maziva: - automobilová - průmyslová - průmyslové čističe - prostředky na údržbu - nemrznoucí směsi.

Nejlevnější uhlí v České republice! Velkobchod a maloobchod s palivy. Nabízíme antracit, černé uhlí, uhlí pro kováře, nauhličovadla, s dopravou kamionem v rámci celé ČR. Dále prodáváme balené uhelné brikety a uhlí.

Prodej veškerých druhů pevných paliv včetně dopravy a skládky pásem. Prodej balených briket a uhlí.

Skladovací a distribuční logistika: -logistické služby -skladování a distribuce zboží po celém území ČR a SR z několika skladů a propojených center -přeprava zboží po celé Evropě -vyclení i služby spojené s logistikou -balení a kompletace zboží dle požadavku zákazníka.

Rizikové kácení - těžba a manipulace se dřevem Ekologická likvidace - dřevní hmota Prodej - palivové a krbové dřevo Výškové práce Zednické práce Lesnické práce

Čerpací stanice: - pohonné hmoty PHM - nafta, oleje - myčka osobních vozidel - SHOP

Ropa - hledání - těžba - transport - zpracování - obchod Dodávka - zemní plyn

Výroba a prodej - štípané palivové dřevo měkké, tvrdé

Prodej - náhradní díly - autopříslušenství Prodej - benzín pro závodní automobily