Pevná paliva do kotlů zahrnují fosilní a obnovitelná paliva. Mezi nejpoužívanější fosilní paliva patří černé uhlí a hnědé uhlí, mezi obnovitelná dřevo, a to i v podobě dřevěných pelet nebo briket. Tuhá paliva představují tu nejlevnější možnost vytápění.

Služby v lesnictví: - zejména pomocí harvestorové technologie Přeprava: - dřevní hmoty Prodej palivového dřeva -dříví jehličnaté, tak i dříví listnaté měkké a listnaté tvrdé, balené i volně sypané - výroba dříví harvestorovou technologií - klasická manuální těžba s následným přibližováním - pracujeme i s pomocí lanovkových ...

-Maloobchod použitým zbožím -Specializovaný maloobchod a maloobchod se smíšeným zbožím -Zprostředkování obchodu a služeb

Výroba - dřevěné brikety - pelety Dodávka - tuhá paliva prodej - dřevěné brikety - pelety.

-Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků -Umělecko-řemeslné zpracování kovů -Služby v oblasti administrativní správy a služby organizačně hospodářské povahy -Překladatelská a tlumočnická činnost -Fotografické služby -Návrhářská, designérská, aranžérská činnost a modeling -Příprava a vypracování technických ...

Prodej: - tuhé paliva. Stavební činnost. Zateplovací systémy (ETICS) od firem WEBER - TERRANOVA, STOMIX, BASF. Stavební hmoty: - KABE THERM, HELIFIX.

Děláme výsadbu lesů a biokoridorů. Stavba plotů, údržba zeleně. Prodej - okrasné dřeviny a palivové dříví.

Pila. Výroba: - EURo palety i jiné druhy palet od standardních až po netradiční, dle přání zákazníka - paletové přířezy. - stavební řezivo - dřevěné obaly. Pořez kulatiny. Prodej: - palivové dříví, dřevo..

Uzenářské potřeby: - štěpky pro uzení.

Provoz Dřevobrus. Dodavatel palivového dřeva pro Královéhradecký kraj. Prodej: -štípané palivové a krbové dřevo.

Autodoprava: - přistavení kontejnerů - odvoz stavební suti - zahradního a směsného odpadu. - doprava písku - doprava kačírku - doprava betonu - doprava zeminy - doprava recyklátu. Pravidelně obměňujeme a doplňujeme naši techniku, abychom poskytovali naším zákazníkům co nejlepší služby. Prodej: palivové a štípané dřevo ...

Nákup, prodej: - kulatina - palivové dřevo. Těžba, přibližování, pořez dřeva. Přeprava dřevní hmoty. Výstavba: - dřevostavby - roubenky, dřevěné sruby.

Nabídka technického poradenství v oblasti strojírenství, hutnictví a energetiky.

Prodej: - hutní materiál - plechy v tabulích, svitcích - ocelové profily a trubky - betonářská ocel - kari sítě - dřevo - stavební materiál - dřevěné výrobky - palivové dřevo.

Nákladní doprava Výkup a těžba - palivové dřevo

Výroba, prodej: - palivové dřevo - dřevěné pelety.

Dřevěné smrkové a bukové pelety vysoké kvality

Prodej ekopaliv: - palivové dříví - dřevní brikety - pelety Spediční služby Vnitrostátní a mezinárodní doprava - do 3, 5 t

Prodej: - palivové dříví (dřevo) - odkory z pilařské výroby - piliny - dřevěné uhlí - briket.

Výroba a prodej: - dřevní štěpka. Nákup, prodej: - piliny. Autoservis, autoopravna, motoopravna: - 79395 Město Albrechtice, Osvobození 491/18.

Lesnictví. Těžba dřeva. Nákup a prodej: - surové dřevo. Zprostředkování - nákup, výkup: - lesy, lesní pozemky. Prodej: - palivové dřevo. Přeprava, doprava dřeva.

Těžba a prodej dříví, dřeva včetně zajištění dopravy. Rizikové kácení stromů. Palivové dřevo. Pro krby a kamna jsou ideálním palivovým dřevem zejména : akátové, dubové a březové dřevo, které mají vysokou výhřevnost a dokonale vyhoří.

tesařství, klempířství, pokrývačství, prodej štípaného palivového dřeva

Dřevovýroba: - stavební řezivo - obalový materiál - eko paliva.

Maloobchod, prodej: -palivové uhlí. Práce: -zemní, výkopové. Autodoprava, doprava, přeprava: -nákladní: -sklápěcí vozy TATRA CASE UNC*.