Pevná paliva do kotlů zahrnují fosilní a obnovitelná paliva. Mezi nejpoužívanější fosilní paliva patří černé uhlí a hnědé uhlí, mezi obnovitelná dřevo, a to i v podobě dřevěných pelet nebo briket. Tuhá paliva představují tu nejlevnější možnost vytápění.

Výroba pelet ze dřeva: -dřevní -bílé -tmavé -alternativní -agropelety -ostatní.

Služby: -vnitrostátní -mezinárodní -dopravní -spediční. Nákladní vozidla - sólo a soupravy pro přepravu sypkých materiálů. Prodej: -dřevěné brikety -dřevěné pelety -grilovací sortiment -štípané dříví.

Nákup a doprava nezpracované biomasy.

-Specializovaný maloobchod -Zprostředkování obchodu a služeb

Výroba - dřevěné brikety - pelety Dodávka - tuhá paliva prodej - dřevěné brikety - pelety.

Děláme výsadbu lesů a biokoridorů. Stavba plotů, údržba zeleně. Prodej - okrasné dřeviny a palivové dříví.

Výroba, prodej: - palivové dřevo - dřevěné pelety.

Těžba a prodej dříví, dřeva včetně zajištění dopravy. Rizikové kácení stromů. Palivové dřevo. Pro krby a kamna jsou ideálním palivovým dřevem zejména : akátové, dubové a březové dřevo, které mají vysokou výhřevnost a dokonale vyhoří.

Prodej: - dřevěné brikety - armovací železo - ocelové tyče. Realitní činnost, správa a údržba nemovitostí. Poradenská a konzultační činnost. Reklamní činnost, marketing, mediální zastoupení

Dovážíme přírodní i umělý kámen, máme velkosklad kamene a nabízíme kámen i pro další prodej. Nabízíme klinker - cihlové a kamenné obklady, dlažby, oblázky, kameny a drti. Vedeme velký výběr kamínků kolem domu(kačírek) a do zahrad, barvené drtě (bílá, červená, zelená, růžová), barevné štěpky, mulčovací kůru, obrubníky, neviditelné obrubníky, ...

Export, vývoz, import, dovoz, prodej: - hutní materiály: - profily, trubky, plechy - zemědělské produkty - palivové dřevo - výrobky ze dřeva, dřevěné výrobky.

Palivové dřevo a krbové dřevo - Výroba a prodej Několik druhů dřeva: BUK, HABR, JASAN, JAVOR, DUB, AKÁT. Výroba laviček a stolů. Možnost zhotovení altánů, přístřešků.

Dodávka - plynová paliva Prodej - pevná paliva Vymáhání pohledávek.

Velkoobchod, maloobchod, nákup, prodej: - kulatina - surové dřevo - palivové dříví.

Výroba, prodej: - palivové dříví.

Výroba a prodej palivového dřeva, palivové dřevo. Nabídka mezinárodní přepravy, dopravy zboží.

Naše firma se zabývá distribucí kvalitního palivového bukového dřeva. Toto dřevo je určené k topení v kamnech, krbech či udírnách.

Prodej, výroba: -palivové dřevo -rozvoz v oblastech Brno, Kuřim, Adamov, Šlapanice, Rajhrad, Vyškov, Slavkov u Brna, Bučovice, Rosice.

Prodej: -palivové dřevo - různé druhy -nahodilá těžba dřeva -likvidace kalamit. Čištění břehů vodních toků, prořezávání stromů a keřů, rizikové kácení.

Pila, zpracování dřeva, dřevovýroba: - výroba palety a obaly standardní i atypické konstrukce) - pilařská výroba (hranoly, střešní latě, prkna, fošny, stavební řezivo) - výroba chaty, zahradní domky, pergoly, altány, pískoviště - zakázková výroba - sušení řeziva - na požadovanou vlhkost s možností vydání atestu dle požadavku na ...

Prodej uhlí, prodej tříděných druhů uhlí, koksu ze skladu i s rozvozem.

Výroba, prodej: - pelety z měkkého dřeva - pelety.