Pořiďte si dřevěné polotovary jako bedničky, boxy, krabičky, škatulky, krabičky na čaje, krabičky na kapesníky, truhličky, pokladničky, rámečky, šuplíky, zahradní dekorace, kuchyňské potřeby a plno dalších polotovarů, které slouží k následnému dozdobení.

Výroba, dodávka: -dřevěné sloupy -dřevěné železniční pražce -palisády, kůly

Soustružení dřeva Výroba - dřevěné sloupky a sloupy zábradlí - nohy židlí a stolů

Výroba, impregnace, prodej: -sloupy, pražce, palisády -řezivo, střešní latě, prkna, palubky, fošny, hranoly -hoblované sušené dřevo -zahradní program -palisády, ploty, dětská hřiště -zahradní nábytek ze dřeva a doplňky. Služby: -zpracování jehličnatého řeziva -tlaková impregnace dřeva i dodaného zákazníkem.

Výroba: - dřevěné polotovary - eurohranoly - dveřní vlysy

Výroba: - dřevěné polotovary - vlysy - hranoly

Činnost firmy ŘEZIVO, DVEŘE, s.r.o. převzata společností Démos trade, a.s. - pobočka Praha - ŘEZIVO, DVEŘE Prodej - dřevomateriál pro stavební firmy - stavební řezivo - palubky, dřevěné podlahy - dveře

Velkoobchod, maloobchod, e-shop: -dětské ohrádky -zábrany -kolébky

Řemesla, služby: - pokrývačské - výroba certifikovaných krovů, vazníků

Výroba dřevěných oken, dveří, schodů a ostatních dřevěných prvků.

Výroba, prodej: -dřevitá vlna pro balení, dekoraci a izolaci - podestýlky pro psy, hlodavce, domácí i exotická zvířata - podpalovače z dřevité vlny do kotlů, kamen, krbů, grilů - mulčovací kůra

Výroba, prodej: -obrazové lišty, rámy. Služby: -rámování obrazů, zdrcadel -paspartování -kompletní rámovací servis

Nabízíme: -dodávka zateplených a nezateplených fasád -stavba rodinných domů včetně dodávky na klíč -rekonstrukce rodinných domů -půdní vestavby.

Velkoobchod, prodej: -dřevo surové -dřevo aglomerované -nábytek a polotovary pro jeho výrobu

Návrh, výroba, montáž, dodávka: -dřevěné příhradové vazníky -konstrukce ze dřeva -haly, domy, sklady, jízdárny

Výroba, prodej, export: -nábytkové dílce -komponenty pro výrobu dveří a zárubní -přesné nábytkářské přířezy z dřevotřískových a MDF* desek surových, laminovaných nebo dýhovaných -laminované dřevotřískové a MDF desky -desky povrchově upravené přírodní dýhou DTD*, MDF* desky a laťovky dýhované -dřevovláknité desky MDF* ...

Výroba schodišť, dřevovýroba a montáž..

Prodej - truhlářské a stavební řezivo - OSB desky, palubky, plotovky - fošny, latě, prkna - štípané palivové dřevo - spojovací materiál, vruty, kování - nátěrové hmoty

Výroba: - materiály pro truhláře - větvové suky - lodičky vyspravovací - krytky šroubů, čepičky, zátky - sloupy a výplně zábradlí - dřevěné čepičky - dřevěné hůlky a tyčovina - věšáky, úchytky - madla - ozdobné koule - otočné koule a kliky.

Dřevovýroba, stolařství a truhlářství: -reklamní dárkové zboží -kazety pro dárkové a průmyslové zboží -hračky -soustružené předměty Povrchová úprava dle přání zákazníka. Obaly na víno (dřevěné). Didaktické pomůcky.

Zakázková výroba schodů a zábradlí. Schody: -půdní -segmentové schody -bočnicové schody -vřetenové schody -celodřevěné schody z masívu -mlynářské schody -venkovní schody -obklady schodišť.