Kovové válcované profily, šestihranné a kulaté tyče, klasické i pozinkované plechy anebo hutní polotovary se hojně využívají nejenom v oblasti strojírenství. Odebírejte železné i neželezné kovové materiály od osvědčených dodavatelů a výrobců.

-Výroba motorových a přípojných vozidel a karoserií -Výroba kovových konstrukcí a kovodělných výrobků -Velkoobchod a maloobchod

Kovovýroba: -kovoobrábění na soustružnických automatech -výpočty a výroba křivek pro všechny typy strojů-revolverové i dlouhotočné. Výroba: -drobné dílce do průměru 22 mm -kusová výroba velkých soustružených a frézovaných součástí.

Základním výrobním programem společnosti General Compact s.r.o. je návrh a výroba atypických schodů, schodišť a zábradlí. Společnost se zabývá zejména výrobou interiérových a venkovních schodů. Do světa schodišt přinášíme stále nové tvary a zajímavé kombinace materiálů, které nahrazují zaběhlé trendy.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -instalatérský materiál pro rozvod vody, topení, plynu -fitinky -kolena -hostalen -kohouty, ventily.

Ukončení provozování dne:23.11.2009 Velkoobchod, maloobchod, prodej: -spojovací materiál -železářské zboží -potřeby pro truhláře -elektro nářadí.

Prodej, maloobchod: -svářečky - svářecí transformátory -svářecí usměrňovače -v ochranné atmosféře -invertory -bodovačky -odporové bodovačky -stacionární bodovačky -svařovací drát CO2 - výrazné slevy pro odběratele s většími nebo pravidelnými odběry -svařovací elektrody -elektrocentrály PRAMAC LIFTER benzínové, naftové, svařovací, ...

Velkoobchod, prodej: - hutní materiál - plechy - sandwitchové panely. - Trapézové krytiny Zámečnická výroba. Služby: - dělení materiálu tabulové nůžky do 16mm/3000mm- plasmové řezání, strojní řezání, úhlové řezání, frikční řezání, autogenová souprava.

Výroba, prodej, montáž: -plastové rozvody teplé, studené vody -topné systémy -systémy stlačeného vzduchu. Prodej: -odpadní systémy -sanitární keramika -baterie klasické, pákové, termostatické -pozinkované vodovodní tvarovky -vany, sprchové vaničky -kulové ventily -svářečky a mobilní svařovací přípravky na plastové ...

Obchodní odbytová organizace pro ČR** a SR**. Prodej: -zn.ROTTLUFF, MORRISFLEX, BOHR, WENDT, EGL* FLEXIFOAM, AUSTRODIAM, ELPA, FIAR, VSM*, RAPPOLD, KULLEN, FAIOT, KART, REMA, BAHCO, CREUSEN -brusné kotouče pro ruční, stacionární, přímé brusky -řezací kotouče pro ruční brusky, stolní a přenosné rozbrušovací stroje, ...