Kovové válcované profily, šestihranné a kulaté tyče, klasické i pozinkované plechy anebo hutní polotovary se hojně využívají nejenom v oblasti strojírenství. Odebírejte železné i neželezné kovové materiály od osvědčených dodavatelů a výrobců.

Maloobchod, prodej: -průmyslové zboží. -domácí potřeby. -elektrospotřebiče. -železářství. Elektro PROTON.

Výroba: - lisovací nástroje na tváření plechů - vstřikovací formy na Al a Zn slitiny - kovové formy na gravitační lití Al.

Výroba - kovové součástky Výroba - lékařské potřeby

Prodej: - pláště pro hydraulické a pneumatické válce - pružiny. Honování trubek - broušení, obrábění, bronzování Speciální obrábění-hydraulické a pneumatické válce. Výroba: - aluminiové trubky. Speciální obrábění pro strojírny, lisovny.

Maloobchod: -železářské zboží -spojovací materiál -kotvící technika -vodoinstalační materiál -nářadí -brusivo -kování. Půjčovna: -nářadí -elektro -řezačky dlažeb -chemická malta -diamantové kotouče.

Výroba: - nosné pružiny tvářené za tepla. Výrobky: - šroubové pružiny - listové pružiny - parabolické pružiny. Užití pro automobilový průmysl: - výrobci nákladních a osobních kolejových vozidel - výrobci nákladních a užitkových silničních vozidel.

Prodej, výroba: - nábytek český, polský. Prodej: - nábytkové kování.

Dodávka montáž: - pokrývání střech - výroba klíčů - zahradní krby. Prodej: - klempířské prvky - spojoací materiál - plechy.

Výroba: -kovové profily pro montáž sádrokartonu a realizaci suchých staveb -revozní vstupy do stěn i podhledů z pozinkovaného plechu.

Výroba: -ocelové konstrukce. -kovové nádoby, tlakové nádoby, cisterny. -kontejnery. -kovové balkóny. -kovovýroba.

Činnost: - výroba a montáž produktů z nerezové oceli.

Prodej ložisek, gufer, spojovacího materiálu, svařovacího materiálu, nářadí a ochranných pomůcek.

Výroba, prodej: - nerezové stavebnicové nářadí - stavebnicové sady - dřevěné sloupky - balustrády. Určeno pro schodiště, verandy, terasy.

Výroba odlitků slévárenskou technologií, včetně modelového zařízení a opracování kovů.

Výroba a distribuce: - sedlářské a galanterní kování. Prodej: - polypropylenové lana - popruhy pro kynologickou výrobu.

Nákup, prodej, export, import: -hliníkové odlitky lité do pískové formy, lití do kokil, tlakové lití -šedá litina -zápustkové výkovky -ocelové svařence -tvárná litina -kompletní mechanické zpracování, soustružnení, frézování -povrchová úprava všeho druhu. Výroba, export, import zboží pro následující obory: -tepelná ...

Výroba: - kovové tenkostěnné profily pro plastová okna, dveře.

Výroba: - pružiny tvářené za tepla.

Prodej: - jednorázové kruhové papírové bednění - kotevní a montážní technika - těsnící materiály - přísady do betonu a malt - lešení, bednění. Půjčovna, montáž, demontáž. - lešení - bednění.

Prodej: - plastové materiály - hliníkové profily - zatravňovací dlažba.

Maloobchod, prodej: - železářství.

Maloobchod, prodej: - plastová okna - kování - hliníkové konstrukce.

Kovoobráběčství, zámečnictví.

Společnost PERFO LINEA, a. s. je největším výrobcem děrovaných plechů a dodavatelem tahokovu, ocelových roštů, dopravních pásů a pletiv v České Republice. Děrované plechy . Tahokov, mikrotahokov a dekorativní tahokov. Podlahové rošty a schodišťové stupně. Plotové panelové systémy. Velký sortiment lisovaných, žebérkových pletiv, svařovaných ...

Maloobchod: - železářství. Prodej: - ochranné oděvy a domácí potřeby.