Plastové polotovary najdou uplatnění při výrobě různých specifických výrobků, jako jsou PET láhve, tvarové profily, nádoby nebo produkty vyfukování plastů. Plastové polotovary je možné zakoupit v podobě desek, tyčí, trubek anebo drátů ke sváření.

Výroba, dodávka: -čistírny odpadních vod-ČOV*-od 3 do 1000 ekvivalentních obyvatel -kontejnerové provedení K.D.C. -celozákrytové odvětrání -rodinné plastové bazény včetně vystrojení -plastové septiky, kalojemy, vodojemy, šachty, expanzní nádrže, lapače tuků, revizní a měrné šachty, kontejnery pro filtr CINIS -plastové ...

Výroba: -plastových dopravníkových válečků.

Výroba, služby, prodej: - plastové a pryžové produkty - vstřikování plastů

Lisovna plastických hmot. Výroba nástrojů. Vstřikování plastů.

Výroba, zpracováním plastů: -vstřikování plastů. -vyfukování plastů.

Výroba: -plastové karty Dodávka, prodej: -hotelové zámky -docházkové a přístupové systémy

Výroba, lisovna plastů: -vstřikovací formy -plastové výlisky -boxy na ukládání nástrojů.

Služby: -zpracování polyuretanových a polyetylenových pěn -polotovary pro výrobu sedacích souprav a matrací -široký sortiment pěn pro průmyslové využití -technické pěny -těsnící materiály -filtrační materiály -pěny pro spotřební zboží -zvuková izolace -obalová technika -čalounické materiály -filtrace plynů a ...

Závěsné háky, silikonové maskovací zátky a krytky. Maskovací a krycí materiál pro povrchové úpravy (práškové lakování, anodizace, galvanizace). Polyesterové, polyimidové a sklotextilní maskovací pásky pro vysokoteplotní aplikace (lakovny, galvanizovny) a jejich zpracování dle požadavků zákazníka. Tvarové výseky, disky a maskovací přípravky ...

Výroba: -vícebarevné samolepicí archové etikety do rozměru 1000x700 mm -vícebarevné samolepicí rolové etikety -eloxované a tištěné štítky AL, plech -polykarbonátové a plastové štítky a číselníky -lisovací a blokové nástroje, raznice -leptané a nerezové štítky -gravírované štítky.

Velkoobchod, prodej: -hliníkové profily -velkoplošné materiály -profily pro nábytkový průmysl -ABS, PVC, PP -kuličkové výsuvy -kolečkové výsuvy -úchytky. Maloobchod, prodej: -narážecí hrany k nábytku -nábytkové kování, úchyty.

Služby: -stavební práce -stavby na klíč -ochrana dřevěných konstrukcí -inženýrská, projekční, konzultační, poradenská činnost ve stavebnictví. Výroba, dodávka: -okna, dveře.

Výroba, prodej: -kovové formy -plastové výrobky.

EUROSYSTEM Výroba, prodej, montáž: -EURO okna dřevěná -dveře, balkonové dveře -vnitřní a venkovní parapety -žaluzie.

Výroba, prodej: -výrobky z plastů, polyesterových pryskyřic, laminátů -laminátové výrobky-odpadkové, posypové koše, lodě, bazény -vzduchotechnika z plastů -nádrže, jímky, odlučovače olejů, septiky, vodoměrné šachty -boudy pro telata do 2 měsíců a od 2-7 měsíců.

Výroba: -laminátové lodě všeho typu -laminátový program pro zemědělství, pro automobilový průmysl -ekologické nádrže, sila jímky -veškerá ostatní laminace -dětské skluzavky -laminátový program pro sportoviště.

Kovovýroba: -kovové, plastové a kombinované kovové a plastové přesné komponenty -ohýbání a děrování plechu -lisování, lakování plechu -strojírenství -přesné lisování -hluboké tažení -CNC soustružení -vysoce přesné ohýbání -mechanické montáže a zdobení potiskem -přesné vstřikování plastických hmot -laserové svařování ...

Výroba: -plastové a pryžové výrobky -folie.

Práce: -ruční opracování gumových výrobků

Práce s umělou hmotou: -opravy plastů a laminátů -svařování termoplastů -lepení a laminace termosetů.

Prodej - identifikační karty Výroba - plastové výrobky vizitky, karty, kalendáře Reklamní agentura