Plastové polotovary najdou uplatnění při výrobě různých specifických výrobků, jako jsou PET láhve, tvarové profily, nádoby nebo produkty vyfukování plastů. Plastové polotovary je možné zakoupit v podobě desek, tyčí, trubek anebo drátů ke sváření.

Výroba výstražných trojúhelníků do povinné výbavy motorových vozidel. Výroba a prodej homologovaných výstražných trojúhelníků. Výroba plastových, umělohmotných obalů autolékárniček a lékárniček.

Výroba, montáž, nástrojárna, lisovna: - lisovací formy, formy na plasty pro automobilový průmysl - nástroje a přípravky - měřidla - nářadí Práce: - nástrojářské (na obráběcích strojích) - frézování - soustružení kovů - broušení na kulato - svařování tepelným zrcadlem - lisování plastů do váhy 1 kg výlisku na lisovacích ...

Prodej: - plastové polotovary tyče, desky - pryžové těsnění desky, profily - hadice (plastové, kovové) - hadicové komplety s koncovkami - připojovací dílce, šroubení.

Výroba: - výrobky z plastických hmot - výroba součástek z plastu.

Velkoobchod, maloobchod, prodej - vrstvené izolanty a technické plasty - PERTINAX, KARTIT, Hp2061 - TEXTIT, TEXGUMOID, bavlněná tkanina jako výztuž a krezolformaldehydová živice jako pojivo - SKLOTEXTIT, skelná tkanina jako výztuž a epoxidová živice jako pojivo - silon, polyamid, PA6 - POM-C, polyoxymethylen tyče, desky - teflon tyče, ...

Vyrábíme plastové díly pomocí 3d tisku. Výroba již od 1ks po sériové výroby v řádu tisíců kusů. Využití v nejrůznějších odvětvích průmyslu, marketingu, volnočasových aktivit a zakázkové výrobě. Dále provádíme 3D skenování objektů - lidí a 3D modelování konstrukční dílů nebo designových prvků.

Společnost JELÍNEK - TRADING spol. s.r.o. se ve své pobočce ve Vrbně pod Pradědem specializuje na výrobu kompostérů, vyrábí kompostovací sila a využívá vlastní vstřikolisovnu. Naše ekologické plastové kompostéry jsou výborným řešením pro obce i města. Kompostéry a kompostovací sila se vyrábí z recyklovaných plastů a bez dna, aby se tak dostaly ...

Velkoobchodní a maloobchodní prodej teflonových produktů. Možnost výroby jednotlivých kusů na CNC strojích.

Automotiv, vakuové pokovení: - skla, keramiky, plastu - plazmatický nástřik - pískování.

Výroba, distribuce: - plastové (PVC) karty: - magnetické - čipové RFID a MIFARE - klíčenkové - s podpisovým proužkem - tvary na přání - letáky, průvodní dopisy, kompletace, rozesílání Využití plastových karet: - věrnostní, členské, identifikační, reklamní, vstupní, docházkové a mnoho dalšího.

Výroba-plastové a pryžové výrobky: - obaly pro farmacii, potravinářský a kosmetický průmysl - technické výlisky pro další průmyslová odvětví. Výrobky. - láhve, dózy, víčka a jiné.

Zakázková výroba: - vstřikovací formy - lisovaní termoplastů - výroba pro automobilový, elektrotechnický, farmaceutický průmysl - zahradní, bílá technika - elektronika - reflexní optické dílce

Ovodňovací žlaby, odlučovače, vsaky, nerezové žlaby, vpusti, kompozity, rošty, průmyslové podlahy. STAVEBNÍ PRVKY - liniové odvodňovací systémy, žlaby s kryty FASERFIX, RECYFIX - odlučovače ropných látek, odlučovače tuků - vsakovací systémy - sorpční vpusti, přečerpávací stanice, vodoměrné šachty - nádrže pro hospodaření s ...

Činnost: - zpracování plastů - výroba lisovacích nástrojů - vývoj, výroba a montáž dílů z plastů - nástrojárna

Výroba: - výrobky z plexiskla - plastové desky, panely, kryty -plexisklo. Použití pro reklamní účely, gastrozařízení, kryty obráběcích strojů.

Lisování termoplastů. Montáž dílu pro automobilový průmysl. Pokovení dílů ve vakuu napařováním. Potiskování – tampoprint. Výroba světlometů a svítilen pro automobily.

Činnost: - mezinárodní obchod s materiály (hliník, zinek, plastové granuláty, stretch folie) - skladování.

Náhradní díly na údržbu a opravy kovového nábytku pro školy, jídelny, sportovní zařízení, úřady, zdravotnická zařízení.

Zpracování plastů: -zpracování termoplastů technologií injekčního vstřikování -25 let praktických zkušeností v oboru -vstřikování všech typů konstrukčních termoplastů do ocelových a pryskyřicových forem (prototypové formy a malosériové zkušební nástroje) -maximální váha výstřiku je 250 gr. a uzavírací síla 1600 kN -výlisky s kovovými ...

Výroba: - plastové uzávěry pro nápoje, oleje, kosmetiku a domácí čistící prostředky - termoplastické vstřikovací formy.

Pobočka. Výroba, montáž: - plastová okna, dveře - parapety venkovní, vnitřní - žaluzie, rolety - sítě proti hmyzu. Program Zelená úsporám.

Výroba, prodej: - parapety, parapetní desky a parapetní příslušenství - venkovní parapety - vnitřní parapety - konzoly.