Plastové polotovary najdou uplatnění při výrobě různých specifických výrobků, jako jsou PET láhve, tvarové profily, nádoby nebo produkty vyfukování plastů. Plastové polotovary je možné zakoupit v podobě desek, tyčí, trubek anebo drátů ke sváření.

Maloobchod, prodej, e-shop: -plastové formy na výrobu zámkové dlažby -poštovní schránky

Práce: -vstřikování plastů. Výroba: -nástoje, formy na vsřikování plastů.

Výroba, maloobchod, velkoobchod: - obkladové ukončovací profily - doplňky pro ukončovací profily, obklady a dlažby - kovové profily pro obklady a dlažby - kovové profily pro omítky a sádrokartony - vanové profily - vanová dvířka - větrací mřížky - dilatační profily do dlažby, do betonu - plastové profily pro sádrokartonové a ...

Návrhy, realizace: -bytové i kancelářské interiéry na klíč Dodávka, prodej, maloobchod: -dřevěné a dřevoplastové terasové, fasádní a plotové systémy -Homapal a výrobky z něj -nábytkek značek Uffix, Roberti, Santarossa, Armony, Salcon, Siloma, Antares, Pescarollo.

Výroba: -plastové obaly. -plastové láhve. -preformy.

Zpracování: -polymerní kámen. -umělý kámen zn. CORIAN, STARON, HI-MACS, KERROCK A, CORRALIT, AVONITE. Výroba: -kuchyňské, koupelnové desky. -obklady stěn. -výroba nábytku s doplňky z umělého kamene.

Vytlačování plastových trubek a profilů. Výroba, prodej: -trubky z PPRPE, PC -profily pro vnitřní použití elektroinstalační lišty krycí desky pro ochranu kabelů kanál s víkem pro ochranu a uložení kabelových rozvodu -směsi a granuláty -vstřikovací a vytlačovací stroje.

Distribuce plastových výrobků: - plastové potrubní systémy: - PVC pro venkovní kanalizaci - PVC tlakové pro rozvod vody - PVC, PP odpadové pro vnitřní kanalizaci - PE, PP pro tlakové rozvody vody - trubky pro rozvod topných plynů - drenážní trubky a příslušenství - kabelové chráničky z PE, PVC - střešní žlaby s příslušenstvím - ...

Naše firma se zabývá zpracováním a výrobou z plastů, zejména z PP-dutinkových desek, které jsou používány pro své jedinečné vlastnosti v nejrůznějších oblastech a nabízejí efektivní řešení pro celou řadu aplikací. Výhradní distribuce: - výroba a zpracování plastů. Hobby stavebnice Prosvětlovací desky Desky na reklamu V-panel A-stojany ...

Zabýváme se technologií vstřikování plastů, poradenskou a školící činností.

Výroba: -plasty -nástrojárna -dvoukomponentní lisování -výlisky a mechové gumy -tamponový tisk -ultrazvukové svařování -montáže skupin -certifikát ISO/TS 16949:2002, ISO 14001 -vstřikování plastů, formy, plastové výlisky.

Výroba: - technické vstřikované díly u termoplastických hmot pro automobilový průmysl - upevňovací prvky.

Dříve Kaučuk, a.s. Výroba: -syntetický kaučuk. -polystyrenové plasty. -XPS deseky.

Dodávky technologických celků pro výrobu plastů, lisy, vstřikolisy aj. Výroba a návrhy forem pro lisování plastů. Zakázková výroba výrobku dle dokumentace/vzorku. Inspekce a dovoz zboží. Velkoobchod s elektromateriálem. Prodej svorek pro energetické sítě do 35kV. Prodej a instalace suchých, měděných nízko-ztrátových transformátorů.

Zpracování - polyuretanové a polyetylénové pěny Výroba - tvarované výplně obalů pro křehké zboží skleněné figurky, sklo a porcelán

Výroba: - technické vstřikované plastové díly.

Prodej, nákup - kompletní sortiment prostředků pro úklid a hygienu Výroba - plastové výrobky

Lisování - plastické hmoty Výroba - nábytkové úchyty

Výroba, velkoobchod, prodej: - plastové výrobky a pryžové (gumové) výrobky: - využití pro izolace, těsnění, tlumení, ochranu - izolatéry statického náboje sloužících k odvodu statické energie - elektronické součástky. Zprostředkování obchodu a služeb.

Výroba - plastové stojánky, zásobníky, kryty Přeprava koní

Prodej - plastové výrobky Výroba - plastové výrobky

Zpracování - umělé hmoty polystyren, pryskyřice Štukatérské práce Výroba - filmové a divadelní dekorace