Plastové polotovary najdou uplatnění při výrobě různých specifických výrobků, jako jsou PET láhve, tvarové profily, nádoby nebo produkty vyfukování plastů. Plastové polotovary je možné zakoupit v podobě desek, tyčí, trubek anebo drátů ke sváření.

Výroba - plastové výrobky

Výroba a prodej: -plastové folie -stavebnictví, brašnářství, nábytkový, automobilový průmysl -maximální šířka 1050 mm, tloušťka od 0, 4-5 mm -hydroizolace Recyklování plastů, recyklace. -tvaru průmyslového odpadu. Prodej regranulátů: -PE, PP, PS ABS, PVC. Poradenská a konsultační činnost Rotomoulding(rotační tváření).

Výroba z termoplastů a termosetů vstřikováním, přetlačováním a přímým lisováním na lisech Bucher, Demag, CBJ 100 až 500 tun, CBA 100 až 160 tun.

Výroba: -plastové polotovary -rotační spékání (sudy, barely) -extruze -hydroizolační folie -plastové desky -vytlačování lehčených desek a pásů -vakuové tváření -rotační spékání -vyfukování -štípání -sekání a mletí PE.

Výroba: -výrobky z umělé hmoty.

Výroba, dodávka, prodej, servis: -plastových výrobků a pryžových výrobků, plastové a pryžové výrobky, výrobky z plastů -dopravní pásy, modulární dopravní pásy -ploché řemeny, ozubené dopravní řemeny -gumové pásy, PVC pásy, polyuretanové pásy, bavlněné pásy (látkové, textilní). Servis, oprava: -7 dní v týdnu, 24 hodin denně na tel.: ...

-Zpracování dřeva, výroba dřevěných, korkových, proutěných a slaměných výrobků -Velkoobchod a maloobchod

Výroba - plastové trubky a flexibilní hadice

Činnost účetních poradců, vedení účetnictví, vedení daňové evidence -Nakládání s odpady (vyjma nebezpečných) -Specializovaný maloobchod a maloobchod se smíšeným zbožím -Výroba plastových výrobků a pryžových výrobků