Plastové polotovary najdou uplatnění při výrobě různých specifických výrobků, jako jsou PET láhve, tvarové profily, nádoby nebo produkty vyfukování plastů. Plastové polotovary je možné zakoupit v podobě desek, tyčí, trubek anebo drátů ke sváření.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -plastické hmoty -sklo -hadice -obalové materiály. Prodej, řezání, zpracování: -plastické hmoty na přesný rozměr: -desky, tyče, trubky aj. tvary.

Výroba, export, vývoz: -technické plastové díly pro automobilový, elektrotechnický průmysl: -technologie vstřikování plastů. Montáže: -kompletace podsestav -montážní linky. Pokovení.

Obráběčství -Výroba plastových výrobků a pryžových výrobků -Velkoobchod -Zprostředkování obchodu a služeb -Specializovaný maloobchod a maloobchod se smíšeným zbožím

Velkoobchod, prodej: - suroviny pro výrobu vyztužených plastů - barevné pasty - gelcoaty - polyesterové pryskyřice - vytvrzovací systémy - skelné výztuže - aditiva - stříkací zařízení - separační systémy - diamantové obráběcí nástroje - sendvičové materiály - dekorační plniva - plniva - hitec výztuže - pomocný materiál pro výrobu ...

Společnost CEMA MORAVIA, spol. s r.o. ve Zlíně se specializuje na prodej a montáž garážových, průmyslových, sekčních vrat, vjezdových, křídlových, posuvných bran, závor, rolovacích mříží, dveřních systémů, markýz, teras i plotů z WPC. Současně se zabývá poradenstvím v této oblasti. Sekční garážová vrata - montujeme vrata od výrobců ...

Společnost CEMA MORAVIA, spol. s r.o. ve Zlíně se zabývá dodávkou a montáží WPC teras a plotů výrobce WoodPlastic. Odolné terasy z materiálu WPC nabízíme v šesti moderních designech a osmi barevných variantách s imitací dřeva. Na bezúdržbové ploty poskytujeme garanci až 25 let. Terasy Premium, Max - vysoká kvalita, atraktivní design, záruka ...

Lisování pryžových výrobků. Provozovna: Količín 131, 76901 Holešov.

Analýzy vstřikování plastových dílů. Technologický design plastových dílů. Školení: - plastikářská technologie.

Výroba: -díly a výrobky pro automobilový a stavební průmysl -jiné výrobky běžné spotřební povahy. Výroba, zpracování polyuretanu vypěňováním do forem - PUR* systémy: -pěny integrální -polotuhé -tuhé -měkké -studené -kombinace: -vlastní polyuretan -polyuretan - kov - folie -uplatnění: -automobilový průmysl ...

-Kompletace plastových výrobků -Konstrukční činnost strojírenství ve 3D (Autodesk Inventor) -Fotografické služby

Kovovýroba. Zámečnictví. Zpracování: -plasty. Výroba z plastů: -polotovary pro další firmy -madla a židle. Práce: -konzervace dutiny a karoserie automobilů. CNC frézování.

Výroba: - PVC hadičky, bužírky a drobné profily - PE a PP trubičky a různé drobné profily - drobné vázací a svazkovací pásky - vytlačování plastů - vázací materiál na vinice, sady a zahrady Výrobky: - prádelní potahované PVC šňůry s ocelovým lankem a silonovým lankem - klipovací pásky clipband - vázací pásky twistband - oplášťované ...

Práce: - vytlačování plastů. Výroba: - barevné koncentráty pro vybarvování PVC granulátů, drtí - trubičky z polyolefinů.

Výroba, distribuce, prodej: - materiály pro ruční i strojní vakuovou laminaci, produkty na bázi skelného a uhlíkového vlákna: - biaxální tkaniny - multiaxální tkaniny - kombimat - rohože ze sekaných vláken - rovingy, rovingové tkaniny - materiály na RTM technologii - karbonová a aramidová vlákna, prepregy - závojové tkaniny - ...

Výroba, prodej: - polystyrénu, tvarové výřezy z polystyrenu (loga, písmena, atd.) - čistících prostředků Recyklace: - plasty - plastová drť - polyamid. Drcení plastového odpadu.

Výroba, prodej: - polystyrénu, tvarové výřezy z polystyrenu (loga, písmena, atd.) - čistících prostředků Recyklace: - plasty - plastová drť - polyamid. Drcení plastového odpadu.

Zpracování plastů. Výroba: - plastových výrobků, produktů - kovových konstrukcí. Stavební práce. Autodoprava, nákladní doprava do 3, 5 tuny. Zemní práce.

Kovovýroba: -díly. Práce: -soustružnické -frézařské -brusičské -opracování plechů na CNC* strojích. Lisování: -termoplasty -technická pryž.

Práce: -kašírování (laminování) plastových, hliníkových a ocelových profilů pro výrobce oken. Sídlo: -Okružní 348, 69642 Vracov tel./fax:518628715. Provozovna: -Stránecká Zhoř 119, 59442 Měřín tel.:724175681 fax: 566628715.

Výroba, kovovýroba, kovoobrábění tel.:577051559: -díly na vícevřetenových soustružnických automatech do průměru 40 mm -díly na univerzálních soustruzích, frézkách, bruskách -formy, forem na plasty a pryž -plechové díly a plechy: -CNC opracování -kompletní zpracování plechů a plechových dílů. Výroba skříní - tel.:577051579: ...

Lisovna plastů. Práce: -lisování plastů a pryže: -vstřikování do forem.

Výroba, velkoobchod: -PVC regranuláty -gumová moučka -gumové drti, pryžová drť, gumových pryžových drtí: -EPDM, SBR, MIX -plastová drť, plastové drtě, plastových drtí: -PVC, PE, PP, PS, ABS .

Zpracování, odstraňování, drcení: - pevné odpady - plastů, gumy Výroba: - granuláty PVC z technologických odpadů pro výrobu stavebních a jezírkových folií, - gumové drtě.

Práce: - obrábění kovů, kovoobábění - zpracování plastů. Výroba: - výrobky z plastů - elektrické stroje, přístroje. Zpracování, likvidace: - odpady.