DIMONT HDX s.r.o.
Kolář J., v.o.s.

Polotovary lze rozdělit na polotovary plastové, kovové a dřevěné. Pořiďte si plastové desky, tyče, trubky, dráty, polotovary pro výrobu osvětlovací techniky, solárních panelů, kovové polotovary pro ozdoby brán, plotů a schodišť, tzn. špice, hroty a kliky.

Weyland Stahlhandel, s.r.o.
Jsme odborníci na duté profily – od čtyřhranných trubek válcovaných za tepla, ať už bezešvé nebo švové s precizně odstraněným švem. Naše produkty jsou synonymem pro pevnost a trvanlivost. V naší škále najdete i svařované čtyřhranné trubky. Spolehněte se na nás a zvolte materiál, který posune Vaše projekty na novou úroveň!
Weyland Stahlhandel, s.r.o.
Výroba, prodej: -skleněná vlákna. Výrobky: -příze-jednoduché, objemové, tvarované -roving-pro tkaní, stříkání, vinutí, sekání, pultruzi -sekaná vlákna. Provozovna: -Hodonice, starý závod, tel.: 515234214.

Zednictví -Výroba plastových a pryžových výrobků -Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti -Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod -Výroba, obchod a služby jinde nezařazené

Velkoobchodní sklad, prodej: -hutní materiál -plechy ocelové černé, pozinkované, válcované za tepla, válcované za studena -trubky a profily ocelové podélně svařované, bezešvé -tenkostěnné profily ocelové uzavřené, otevřené -profilová ocel za tepla válcovaná -profilová ocel tažená za studena -svařované rohože do betonu.

Výroba, prodej: -výrobky z plexiskla s potiskem -digital. tisk na tabul. materiál -plastové výrobky -stojany, stojánky -plastová podpora mobil. zařízení -poster rámy, svorkovnice, plakáty -displeje Hlavní firma: -Untere Carnuntumstraße 17 A-2403 Wildungsmauer.

Výroba, služby: -magnetické čipové karty -potisk karet.

Truhlářství, nábytek z masivu, zahradní nábytek -malé sériové práce, polotovary

Truhlářství. Dřevovýroba, stolařství, kuchyňské studio, zakázková výroba na míru, prodej: -nábytku, nábytek -interiéry -obklady -dveře, dveří -schody, schodiště -regály -vybavení interiérů -terasy -lakování.

Dřevěné tesařské konstrukce pomocí CNC technologie, krovy, dřevěné příhradové vazníky. Konstrukci krovu je možno dodávat jako: - kompletní dodávka konstrukce včetně krytiny, klempířské prvky, - nosné konstrukce - stavebnice včetně montážních plánů - dodávku projektu - výrobní dokumentaci pro tesaře. Při výrobě využívá počítačem řízené ...

Prodej masivního řeziva, OSB desek, KVH hranolů, překližky, palubky, plotovky, spoj. materiálu, dřevěné lišty, barvy, laky, lazury.Spojovacích materiálů, dřevařská výroba.

Společnost TAMO-KOVO s.r.o. se zaměřuje především na výrobu roštů typizovaných i atypických rozměrů, rošty schodišť a na rošty nájezdů, lávky a rampy. Předmětem činnosti společnosti je zámečnictví a proto je schopna nabídnout i další produkty jako je zahradní nábytek, produkty kovové konstrukce, brány a plotové dílce. Provozovna: Brněnská ...

Prodej, dodávka, distribuce široký sortiment železářského zboží a domácí potřeby. Dodáváme spojovací materiál, vodoinstalační materiál, zahradní potřeby, stroje, nářadí a nástroje, řetězy a ocelová lana, brusivo, barvy, polykarbonátové a plastové střešní krytiny.

Výroba: -plastové výrobky a součásti.

Zakázková výroba dřevěných vrtulí pro motorový paragliding a UL.

Rychloservis nádrží postřikovačů . Výroba laminátových dílů. carbonkevlarové díly.oprava chemicky odolných laminátových nádrží. svařování plastových nádrží, opravy nádrží postřikovačů, svařování palivových nádrží, opravy hts100, opravy fekálu,

Výroba: -ploty -schodiště -přístřešky -dětská hřiště -zahradní domky -pergoly -balkony -realizace teras z exotických dřevin. Nabízíme: -návrh -zaměření -cenová nabídka -montáž -doprava.

Výroba, prodej, montáž: -hliníkové zábradlí -nerezové zábradlí -zasklívací systémy -hliníková okna, dveře, profily, kompozitní panely. -rekuperace.

Prodej: - hutní materiál. Výroba: - klempířské prvky. Dodávky, montáž: - ocelové konstukce. Prodej, montáž: - střešní systémy: - krovy - sbíjené vazníky - střešní krytiny.

Dodávka, montáž, prodej: -materiál pro stavbu, stavebniny -stavební materiál -cihly, tvárnice -střešní krytiny -okna, oken, dveře, dveří -obklady, dlažby, sanita -malty, fasádní omítky, barvy -hutní materiál -obrubníky, venkovní dlažby, dlažba -nářadí, tmely, lepidla -stavební řezivo -prodej propan-butanu -krbové vložky ...

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -potřeby pro stavební klempíře a pokrývače .

Výroba a opravy: -autoplachty -párty stany -přístřešky ad.

Dřevařská výroba. -výroba nábytku na zakázku -Kuchyně -Jídelní stoly -Dětské pokoje -Předsíňové skříně -Skříně na míru -Kancelářský nábytek STAVEBNÍ TRUHLÁŘSKÉ PRÁCE -Plovoucí podlahy -Výroba dveří -Zahradní nábytek -Pergoly, přístřešky -Oplocení VÝROBKY Z POLYPROPYLÉNU -Výrobky z polopropylénu pro živočišnou ...

Výroba na zakázku plastová okna, dveře a zimní zahrady z vysoce kvalitních profilů německé firmy REHAU. Prodej bazény a jejich zastřešení. Parapetní desky kamenné, plastové a hliníkové, žaluzie a rolety pro vnitřek i venek, garážová vrata, atd. Výroba, montáž: -plastová okna, dveře, zimní zahrady (profil REHAU, celoobvodové kování ...

Uměleckořemeslné zpracování dřeva .

Prodej: - uzavřené ocelové profily - ocelové uzavřené čtyřhranné konstrukce.