DIMONT HDX s.r.o.
Kolář J., v.o.s.

Polotovary lze rozdělit na polotovary plastové, kovové a dřevěné. Pořiďte si plastové desky, tyče, trubky, dráty, polotovary pro výrobu osvětlovací techniky, solárních panelů, kovové polotovary pro ozdoby brán, plotů a schodišť, tzn. špice, hroty a kliky.

Weyland Stahlhandel, s.r.o.
Jsme odborníci na duté profily – od čtyřhranných trubek válcovaných za tepla, ať už bezešvé nebo švové s precizně odstraněným švem. Naše produkty jsou synonymem pro pevnost a trvanlivost. V naší škále najdete i svařované čtyřhranné trubky. Spolehněte se na nás a zvolte materiál, který posune Vaše projekty na novou úroveň!
Weyland Stahlhandel, s.r.o.
Výhradní dovozce GUDE GERMANY. Velkoobchod, zásilkový prodej a servis: -nástroje -nářadí -elektrocentrály -generátory elektrického proudu do 800 kW -travní sekačky -dodávky pro železářství -kompresory -svářečky -vrtačky -stojanové vrtačky -akumulační vrtačky -čerpadla -brusky -příslušenství -nabíječky ...

Vstřikování plastů: -automobilový průmysl -zdravotní technika -elektronika. Nástřik segmentů pro zdravotní techniku. Potisk. První odvzorkování. Přesné vstřikování. Nástřik konektorů pro elektrické spojení.

Výroba plastových dílů a komponentů pro interiéry.

Kraft Servis, s.r.o. provozuje internetové obchody, e-shopy: - www.idealmarket.cz - prodej parkovacích zábran - www.plastovepoklopy.cz - prodej průmyslových poklopů - www.glancshop.cz - prodej kožené galanterie - www.maxitrend.cz - prodej dekorace a doplňků pro domácnost - www.modalo.cz - ...

Vývoj, výroba: - silikonové disperze - pogumované textilie se silikonovým, nebo polyuretanovým nánosem: - B-stage - tkaniny s nevulkanizovanými silikony - vysoce pružné úplety z materiálu Kevlar - speciální pásy - skleněné tkaniny potažené silikonovou vrstvou pro membránové konstrukce v textilním stavitelství.

Služby: -zpracování a vstřikování plastů

Výroba a prodej kovových vláken - ocelévá vlákna. Velkoobchod, maloobchod se spojovacím materiálem - šrouby - matice - upevňovací technika. Mezinárodní kamionová doprava a spedice.

Velkoobchod s čalounickým materiálem - lepidla - netkané textilie - matracové damašky - vlnovcová pera - polyuretanové systémy - stříkací technika. Výroba čalounických polotovarů - šití čalounických potahů - řezání kartonových přířezů.

Ocelové konstrukce v novostavbách a renovovaných budovách: - balkonové konstrukce, - výtahové šachty (vnitřní i vnější), - zábradlí a ploty, - zimní zahrady, přístřešky, střešní terasy, - výroba nerezových dílů.

Velkoobchod, maloobchod: - lamina, dřevotřísky - podlahové palubky, podlahovky - řezivo - kování, spojovací materiál - plovoucí podlahy - dveře venkovní, vnitřní E-shop: - nábytkové kování

Výroba: - dřevěné polotovary - eurohranoly - dveřní vlysy

Naše společnost se zabývá prodejem: - plastové palety - kontejnery, chladící kontejnery - stahující popruhy. Vlastníme e-shop, kde si veškeré výrobky můžete objednat.

Služby: -autoservis, autoopravna -nákladní doprava Dodávka, prodej, maloobchod, oprava, servis: -náhradní díly pro důlní velkostroje

Zprostředkování - dodávky nerostných surovin a hutních materiálů pro metalurgický a strojírenský průmysl.

Dodávky, prodej: -odvodňovací žlaby -pororošty -drenážní a ochranné trubky.

SCHÖNOX je součástí nadnárodní skupiny AKZO NOBEL. Velkoobchod, maloobchod, prodej, servis: -lepidla na obklady a dlažbu: -lepidlo práškové, rychletuhnoucí, flexibilní, na mramor, polyuretanové, disperzní značky SCHÖNOX -spárovací hmoty: -vodotěsné, rychletuhnoucí, barevné epoxidové, silikonový tmel značky SCHÖNOX ...

Vyrábíme a prodáváme jednorázové dřevěné palety, hranoly, latě, fošny, prkna. Nabízíme těžbu a přibližování dřeva.

Dovoz, velkoobchod, maloobchod, dělení: - nerezový hutní materiál.

Recyklace plastů. Prodej: -drť -regranulát. Laboratoř: -testování, -analýza, -měření. Provozovna: Žalmanov č.p. 82 364 71 Bochov

Prodej: - nerezové zábradlí, - brány a pohony bran, - vrata Lomax, - kované polotovary, - dřevěné a plastové příslušenství, - barvy, spreje, - nářadí, pomůcky.

Dřevovýroba. Výroba, montáž: -dřevěné šindele. Pořez dřeva: -trámy -latě -fošny -prkna -plotovky -palivové dřevo. Stavba krovů. Možnost odběru dřevěných pilin. Příjem zakázek na telefonu 775217577.

Výroba: -kovové součásti pro průmysl.

Výroba: -kovová vlákna pro průmyslové účely z nerezové oceli -drátkobeton.