DIMONT HDX s.r.o.
Kolář J., v.o.s.

Polotovary lze rozdělit na polotovary plastové, kovové a dřevěné. Pořiďte si plastové desky, tyče, trubky, dráty, polotovary pro výrobu osvětlovací techniky, solárních panelů, kovové polotovary pro ozdoby brán, plotů a schodišť, tzn. špice, hroty a kliky.

Weyland Stahlhandel, s.r.o.
Jsme odborníci na duté profily – od čtyřhranných trubek válcovaných za tepla, ať už bezešvé nebo švové s precizně odstraněným švem. Naše produkty jsou synonymem pro pevnost a trvanlivost. V naší škále najdete i svařované čtyřhranné trubky. Spolehněte se na nás a zvolte materiál, který posune Vaše projekty na novou úroveň!
Weyland Stahlhandel, s.r.o.
Ostraha majetku a osob -Poskytování technických služeb -Činnost odborného lesního hospodáře a vyhotovování lesních hospodářských plánů a osnov -Poskytování služeb pro zemědělství, zahradnictví, rybníkářství, lesnictví a myslivost -Výroba plastových a pryžových výrobků -Velkoobchod a maloobchod -Zpracování dřeva, výroba dřevěných, korkových, ...

Návrhy: -technického řešení plochých střech včetně tepelných izolací (zateplování). Kalkulace, rozpočty: -nové střechy, sanace a nebo opravy značek FATRA, ALKORPLAN, SIKA, BAUDER, SARNAFIL, VEDAG. -záchytné systémy TOPSAFE Dodávky na klíč: -sanace plochých střech -výstavba nových střech -montáž klempířských prvků včetně ...

Výroba: -nástavby - valníkové, skříňové, sklápěcí, izotermické, cisternové a jiné. Oprava: -přívěsy -návěsy -tandemy -cisterny -podvalníky -sklápěče -nástavby. Zámečnická výroba. Prodej: - technické plyny.

Projekce, konstrukce, výroba - kovová výroba (kovové tkaniny) - výroba filtračních prvků (válcové filtry, kuželové filtry..)

Velkoobchod: -hutní materiál -profilovaná ocel, tyče válcované za tepla, za studena, tyče tvarového průřezu, tenkostěnné profily otevřené, dráty, tyče a sítě pro výstuž do betonu, nerezová betonářská ocel -ploché výrobky-plechy ocelové, široká ocel válcovaná za tepla, pásová ocel, plechy tvarované, plechy děrované, ...

Maloobchod: -hutní materiál: -ocel, trubky, plechy, profily -dráty, pletiva, tkaniny, rošty, řetězy, lana, svařovaná síta -výrobky z hliníku, mosazi, mědi -spojovací materiály -svařovací přídavné materiály -kotevní technika -ruční nářadí a nástroje -dílenské vybavení.

Výroba, prodej: -hoblované profily - palubky, latě, lišty.

Výroba městského a obecního mobiliáře: - odpadkový koš - vitríny - plakátovací plochy - lavičky.

BEXTRA, s.r.o.Olomouc Dodávka, prodej, maloobchod, velkoobchod. Klempířské plechy, svitky: -MĚĎ: -dovoz z Evropské Unie -ČR -přírodní, oxidovaná, patinovaná, cínovaná -RHEINZINK: -značkový titanzinek nejvyšší kvality -lesklý, předzvětralý, břidlicově šedý -TITANZINEK: -Slovinsko, plechy, svitky -HLINÍK: ...

Prodej: - stavebniny, stavební materiál - zdící materiály - suché maltové směsi - keramické obklady a dlažby - betonové výrobky - izolační materiály - stavební chemie.

Výroba a prodej vyspravujících prvků do dřeva: -zátky větvové a z masívu -spojovací kolíky -spojovací lamelky -vyspravovací lodičky.

Prodej - pilařské výrobky

Společnost GREEN FUTURE s.r.o. poskytuje komplexní servisní pronájem textilií a hygieny. Servis čistících utěrek, čistících rohoží a logo rohoží, servis pracovních oděvů, prodej a servis sanitární hygieny.

Návrhy, výroba: -kuchyňské sestavy a interiéry -nábytek -okna, Eurookna -dveře -schodiště. Truhlářství, výroba nábytku na zakázku.

Stavební a technický bazar. Výkup a prodej: -hutní materiál -stavební materiál -okna -dveře -zárubně -sanita. Příjem zboží do komise. Výkup: -železo, barevné kovy.

VELKOOBCHOD, MALOOBCHOD, PRODEJ: -tlakové láhve LINDE GAS -technické plyny-kyslík, acetylén, CO2, argon, corgon, dusík, balongas, vodík, propan -medicinální plyny-oxid dusný, kyslík a oxid uhličitý med

Truhlářství: - kuchyňské linky - vestavěné skříně - kancelářský nábytek - interiéry - kompletní výbava prodejen - schody, podlahy - montáž venkovních zahrádek u restaurací.

Výroba: -kovové profily pro montáž sádrokartonu a realizaci suchých staveb -revozní vstupy do stěn i podhledů z pozinkovaného plechu.

Činnost: - výroba a montáž produktů z nerezové oceli.

Prodej, maloobchod: -vázací prostředky pro jeřáby -textilní vázací prostředky -řetězy a příslušenství -ocelová lana -upínací popruhy -magnetické upínače pro obrábění -upínací technika pro dopravu -transportní podvozky -hydraulické zvedáky a nářadí YALE -zdvihací a manipulační zařízení TRACTEL -systémy ochrany osob ...

Plasty Morava Velkoobchod, maloobchod, prodej: - plasty - plexisklo - pryž - flexon kulatina a desky-teflon - PA a APA kulatina a desky - PVC desky a kulatina - HPS desky - foamex, komatex, pertinax, textit, sklotextit - klingerit - novoplast - polypropylen - polyetylen - distanční prvky pro stavebníky.

Výroba odlitků slévárenskou technologií, včetně modelového zařízení a opracování kovů.

Nákup, prodej, export, import: -hliníkové odlitky lité do pískové formy, lití do kokil, tlakové lití -šedá litina -zápustkové výkovky -ocelové svařence -tvárná litina -kompletní mechanické zpracování, soustružnení, frézování -povrchová úprava všeho druhu. Výroba, export, import zboží pro následující obory: -tepelná ...

Výroba: - kovové tenkostěnné profily pro plastová okna, dveře.