DIMONT HDX s.r.o.
Kolář J., v.o.s.

Polotovary lze rozdělit na polotovary plastové, kovové a dřevěné. Pořiďte si plastové desky, tyče, trubky, dráty, polotovary pro výrobu osvětlovací techniky, solárních panelů, kovové polotovary pro ozdoby brán, plotů a schodišť, tzn. špice, hroty a kliky.

Weyland Stahlhandel, s.r.o.
Jsme odborníci na duté profily – od čtyřhranných trubek válcovaných za tepla, ať už bezešvé nebo švové s precizně odstraněným švem. Naše produkty jsou synonymem pro pevnost a trvanlivost. V naší škále najdete i svařované čtyřhranné trubky. Spolehněte se na nás a zvolte materiál, který posune Vaše projekty na novou úroveň!
Weyland Stahlhandel, s.r.o.
Velkoobchodní sklad, prodej: - hutní materiál - neželezné kovy - alkamid. Služby: - CNC strojní obrábění - dělení materiálu - doprava materiálu.

Výroba, prodej: - čedičové a keramické textilie - izolační a filtrační materiály.

Prodej: - ložiska - gufera - kloubové hlavy - valivá vedení přímočará - příslušenství k montáži a demontáži ložisek, kuličky, válečky, jehly - klínové řemeny - pojezdová kola.

Dodávky stavebních materiálů: - betonové výrobky - litinové poklopy a mříže - plastové kanalizační potrubí - svařované sítě a stavební ocel.

Výroba, dodávky: - lité kompozitní prvky - kompozitní podlahové systémy - kompozitní tažené (pultrudované) profily. Použití: - strojírenství - doly - chemický průmysl, petrochemie - ekologie - elektrárny - papírny - plošiny - bazény - zemědělství - čističky - pivovary - galvanovny - požární technika - lodní ...

Výroba, prodej: - vnitřní a venkovní parapetní desky - dveřní výplně. Prodej: - okenní sušáky na prádlo.

Vybavení interiérů prodejen. Kompletní služby v oblasti vybavení interiérů prodejen. Vybavení prodejen s food a non-food zbožím: - butiky, prodejny sportu, elektroniky, tabáku. Regály a regálové systémy, prodejní pulty, skleněné vitríny, police, reklamní stojany, POS, POP stojany, výrobky z plastu. Interiéry prodejen na klíč. Provádíme 3D ...

Dřevovýroba. Výroba: - palety. Prodej: - truhlářské řezivo - dřevotřískové desky, překližkové desky, OSB desky - stavební materiály.

Prodej: -ložiska a dílce vyráběné ze spékaných kovů. Obchodní zastoupení firem: -dílce ze spékaných kovů POLMO LOMIANKI -dopravníkové válečky MIFAMAROLL -ložiska TIMKEN.

Silniční motorová doprava - nákladní provozovaná vozidly nebo jízdními soupravami o největší povolené hmotnosti nepřesahující 3,5 tuny, jsou-li určeny k přepravě zvířat nebo věcí, - osobní provozovaná vozidly určenými pro přepravu nejvýše 9 osob včetně řidiče -Zpracování dřeva, výroba dřevěných, korkových, proutěných a slaměných ...

Výroba, prodej: - vytyčovací kolíky - podpalové třísky - palety

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -technické plyny.

SUMTEX CZ je výrobcem režných tkanin zhotovovaných na zakázku podle požadovaných parametrů zákazníků.

Vstřikování plastů pro automobilový, elektrotechnický a spotřební průmysl.

Výroba: - plastové součástky a díly.

Výroba: - nerezové zábradlí - koupelnové žebříky - výrobky z nerezu - stříšky na komín - stoly - brány.

Prodej: -náhradní díly pro silniční a kolejová motorová vozidla -opravy silničních vozidel -silniční doprava plachtovými návěsy a tahači -prodej a výroba drátů všech jakostí - nerezových, mosazných, bronzových, měděných, Kanthalových, z niklu atd. průřez kruhový, čtvercový, obdélníkový aj. -dráty již od 1m nebo 1kg na zakázku (měkké, ...

Prodej: - palubky, lišty - palubky - OSB desky - hranoly, hoblované desky - hračky ze dřeva.

Jílek Jan a syn Lisování plastů: -výlisky v gramáži od 12 gramů až do 371 gramů, používané materiály PA, PP, silamidy a jiné. Technické výrobky: -cívky pro elektroprůmysl -ochranné kryty.

Maloobchod, prodej: -průmyslové zboží. -domácí potřeby. -elektrospotřebiče. -železářství. Elektro PROTON.

Výroba: - lisovací nástroje na tváření plechů - vstřikovací formy na Al a Zn slitiny - kovové formy na gravitační lití Al.

Výroba, montáž: -certifikované komínové systémy KLASIK Komínový servis: -vložkování komínů -frézování komínů -autorizované měření emisí -kontroly a čištění komínů -návrhy spalinových cest -revize a posudky -posudky soudního znalce. Prodej: -technické plyny Air Products.

Nabízíme Vám kompletní služby v oblasti projektování a realizace dřevostaveb. Výroba: - vazníky.