DIMONT HDX s.r.o.
Kolář J., v.o.s.

Polotovary lze rozdělit na polotovary plastové, kovové a dřevěné. Pořiďte si plastové desky, tyče, trubky, dráty, polotovary pro výrobu osvětlovací techniky, solárních panelů, kovové polotovary pro ozdoby brán, plotů a schodišť, tzn. špice, hroty a kliky.

Weyland Stahlhandel, s.r.o.
Jsme odborníci na duté profily – od čtyřhranných trubek válcovaných za tepla, ať už bezešvé nebo švové s precizně odstraněným švem. Naše produkty jsou synonymem pro pevnost a trvanlivost. V naší škále najdete i svařované čtyřhranné trubky. Spolehněte se na nás a zvolte materiál, který posune Vaše projekty na novou úroveň!
Weyland Stahlhandel, s.r.o.
Prodej: - hutní materiál - instalatérské potřeby.

Výroba, prodej, oprava: - autoplachty - shrnovací plachty - krycí plachty - plachtové stany - reklamní transparenty - garnýže.

Výroba plastových výrobků. Vakuové lisování. Výroba forem.

Výroba, prodej, montáž: - větrací mřížka z hliníkových profilů - větrací klapka do okenních výplní. Obrábění hliníkových odlitků.

Prodej, výkup a plnění: - plynové lahve propanem a propan-butanem pro pohon vysokozdvižných vozíků a výrobu tepla. Prodej technických plynů. Čerpací stance LPG a nafty. Svářecí technika.

Výroba, lisování: - plasty pro vakuovou technologii.

Prodej: -zdící materiál -cement, vápna, omítky, lepidla -střešní krytiny -komínové systémy -izolace -betonové výrobky, zahradní architektura, zámková dlažba -hutní materiál -koupelny -sádrokartony a doplňky -fasádní zateplovací systémy -okna, dveře, zárubně -kanalizace -stavební chemie -nářadí -elektro ...

Pila. Stavební řezivo: - fošny - hranoly - prkna - střešní latě. Palubky. Podlahové palubky. Plotové plaňky. Lepené hranoly. Sušení řeziva. Impregnace řeziva. Výroba palet. Pořez kulatiny ve mzdě.

Materiál pro výrobu nábytku (plasty), nábytkové žaluzie, plastové příslušenství

Velkoobchod, prodej. - deskové materiály - kuchyňské desky - dřevotřísky, překližky - kuchyňská dvířka - plovoucí podlahy - nábytkové kování.

Práce: - klempířské - pokrývačské - tesařské - zednické. Prodej: - řezivo - klempířské a pokrývačské díly. Služby: - autodoprava.

Dřevařské výrobky: -stavební řezivo -palubky -plotovky -zábradlí -střešní latě.

Provoz servisního ocelářského centra nabízejícího zpracování a dodávky ocelových svitků.

Vyrábíme plastové a kovové protytypy, prototypové nástroje, zabýváme se konstrukcí a nabízíme také měření na NC stole. Plastové výrobky: -volba technologie výroby plastového dílu je odvislá od souhrnu požadavků, které na něj zákazník klade. Kovové výrobky: -výroba kovových prototypů má hlavní těžiště v rychlostním ...

Výroba: -dřevěné schody, ploty, pergoly, palubky, dřevěné obložení, zahradní nábytek, dvířka ke kuchyňským linkám, prahy, lišty, hranolky.

Výroba, servis: - výroba forem na vstřikování plastu - koncept, realizace, modifikace, sériová produkce - opravy - prototypování - modifikace forem - výroba montážních přípravků - konstrukce a výroba manipulátorů pro vyjímání dílů z forem.

Opravy, prodej, broušení: - motorové pily Prodej: - propan-butan

Nákup a prodej surového dřeva.

Velkoobchod, maloobchod: -elektronářadí WEGOMA-VIRUTEX, FESTOOL, DeWalt - frézy(KARNED, CMT) - klempířské stroje a nářadí - pily(PILANA, CMT*) - brusivo(STARCKE, TYROLIT, OLYMPUS) - lepidla - nářadí - kompresory, vzduchové nářadí(SCHNEIDER) Dřevěné polotovary: - zábradlí - úchytky - záslepky - podlahové lišty.

Prodej: -hutní materiál. Výstavba a prodej: -půdní byty. Stavební činnost.