DIMONT HDX s.r.o.
Kolář J., v.o.s.

Polotovary lze rozdělit na polotovary plastové, kovové a dřevěné. Pořiďte si plastové desky, tyče, trubky, dráty, polotovary pro výrobu osvětlovací techniky, solárních panelů, kovové polotovary pro ozdoby brán, plotů a schodišť, tzn. špice, hroty a kliky.

Weyland Stahlhandel, s.r.o.
Jsme odborníci na duté profily – od čtyřhranných trubek válcovaných za tepla, ať už bezešvé nebo švové s precizně odstraněným švem. Naše produkty jsou synonymem pro pevnost a trvanlivost. V naší škále najdete i svařované čtyřhranné trubky. Spolehněte se na nás a zvolte materiál, který posune Vaše projekty na novou úroveň!
Weyland Stahlhandel, s.r.o.
Prodej: - plastové desky - tyče - svářecí dráty pro průmysl, reklamu a stavebnictví - materiály PP, PE, PVC, PA, POM, PETP, PTFE, PMMA, PC, ABS, PSU, PEI, PES, PEEK - svářecí přístroje na plasty - formátování.

Maloobchod, velkoobchod: -železářství -hutní materiály -profily -trubky -ocel -barevné kovy -nerez -spojovací materiál -nářadí -smluvní prodejce FERONA.

Dodavatel metalurgických výrobků, svařovaných konstrukcí a hotových dílců: - odlitky - výkovky - svařované konstrukce - modely a nářadí Všechny nabízené polotovary jsme schopni dodávat včetně obrábění

Výroba, montáž: - schody - zábradlí Výroba stavebně truhlářská a tesařská.

Výroba, zpracování: - plastů - plastové profily - extrudované profily

Pront Mont Zámečnické, svářečské, montážní a demontážní práce. Zakázková kovovýroba. Prodej: -hutní materiál.

Projekce, montáž: -elektro -technologické celky. Specializovaný velkoobchod i maloobchod, dodávka, rekonstrukce, automatizace: -galvanické provozy -neutralizační stanice -zařízení pro odmašťování, předúpravu i konečnou úpravu povrchů Zprostředkování dodávek: -zařízení lakoven. Práškové nanášení barev.

Jsme českou společností s názvem ELASTA - VESTIL, a.s., která pro vás více než 120 let spřádá moderní designové textilní produkty. Společnost se specializuje se na výrobu pružných a pevných stuh. Sídlo firmy se nachází ve městě Krucemburk, v Kraji Vysočina, ale působíme po celé ČR dokonce i EU. Nabízíme pružné stuhy a pevné stuhy v šířích 6 až ...

Sháníte spojovací nebo hutní materiál? Potřebujete zajistit autodopravu anebo provést zemní práce? Naše firma působí v regionu Chotěbořska od roku 1990. Zabýváme se především stavební výrobou, truhlářstvím, kovovýrobou, autodopravou a provádíme zemní práce. V roce 1995 jsme otevřeli velkoobchod se spojovacím materiálem, brusem, kotevní ...

Výroba, maloobchod: -plastové stojany -plexi výrobky -PVC výrobky -cenovkové lišty -magnetické fólie -regálové děliče, nabídkové tabule, desky do rámečků.

Výroba, zakázková, sériová: - řezivo - dřevěné ploty - dětské dřevěné kostky - dřevěné hračky, hračka - altány, pergoly - garážový přístřešek, přístřešky - dřevěné terasy. Kancelář Čechova 245 584 01 Ledeč nad Sázavou tel/fax 569721102 Provozovna Zboží 55 Světlá nad Sázavou

Velkoobchod, prodej: -nerez plechy -trubky, trubka -ocel kruhová, čtyřhranná, šestihranná, L-profily, U-profily. Práce: -laserová -povrchová úprava -brousící, kartáčovací a polepovací linka.

Výroba, prodej: - dřevěné prahy - násady - ručky Dřevěné nářadí Palivové dřevo Brikety

G3 Czech, s.r.o. se zaměřuje na provoz lisovny a montážní dílny plastových komponentů.

Ing. Lubomír Cink se zaměřuje na poradenství v oblasti strojírenství a zpracování plastů.

Jaroslav Kunc se zaměřuje na montáž exteriérových a interiérových palubek, protipožárních konstrukcí a bezpečnostních příček.

Kolegarová, s.r.o. se zaměřuje na oblast lesnictví, zpracování dřeva a výrobu dřevěných výrobků mimo nábytek.

Jiří Lavička se zaměřuje na výrobu hliníkových zábradlí do domů, bytů a zahrad, plotových dílců a hliníkových profilů.

AZ technik s.r.o. se zaměřuje na internetový prodej branek, kování, vrat, antén, pohonů, poštovních schránek, baterií, laserů a mnoho dalšího.

E-shop s dřevěnými výrobky. Prodáváme doplňky ze dřeva na svatby - uvítací cedule, svatební fotoalba, dřevěná oznámení. Výroba dřevěných motýlků a obrazů.

Prodej - dřevařské výrobky

Výroba: -dřevěné tyčové garnýže ve všech délkách.

Výroba, prodej: -lisování hmot -zakázková výroba na termoplastických vstřikolisech -výrobu dle návrhu na strojích od firmy ARBURG.

FARDAL s.r.o. se zaměřuje na výrobu, montáž a prodej venkovních pergol s pohyblivou střechou.

Projekce, výpoba: - trubkové systémy určené pro ochranu kabelů v automobilovém průmyslu a pro tekutá média.