DIMONT HDX s.r.o.
Kolář J., v.o.s.

Polotovary lze rozdělit na polotovary plastové, kovové a dřevěné. Pořiďte si plastové desky, tyče, trubky, dráty, polotovary pro výrobu osvětlovací techniky, solárních panelů, kovové polotovary pro ozdoby brán, plotů a schodišť, tzn. špice, hroty a kliky.

Weyland Stahlhandel, s.r.o.
Jsme odborníci na duté profily – od čtyřhranných trubek válcovaných za tepla, ať už bezešvé nebo švové s precizně odstraněným švem. Naše produkty jsou synonymem pro pevnost a trvanlivost. V naší škále najdete i svařované čtyřhranné trubky. Spolehněte se na nás a zvolte materiál, který posune Vaše projekty na novou úroveň!
Weyland Stahlhandel, s.r.o.
Velkoobchod, prodej: -stavební materiál: -cihly POROTHERM, tvárnice, modulový blok, věncovka, U -profil, nosné i nenosné překlady, nosné roletové překlady, střešní a stropní desky, termopancíř, malby, omítky -střešní okna VELUX, PRIMA FENESTRA -střešní krytiny. -BRAMAC, CEMBRIT, KM BETA, RANNILA STEEL, TONDACH -plastové ...

Čalounictví. Práce: -čalounické, čalouník: -oprava čalouněného nábytku -čalounění dveří -na zakázku. Výroba, oprava: -autoplachty, plachty na auta.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -hutní druhovýroba

Výroba: - plastových dílců vstřikováním - plastové ucpávky, záslepky, zátky, kluzáky, stavěcí šrouby a další dílce, které se používají ve výrobě školního, kovového a zahradního nábytku - doplňkovými výrobky jsou plastové nazouvací (obouvací) lžíce, plastové kladky, cívky.

Člen holdingu IMS Group. Velkoobchod: - nerezový, hutní, otěruvzdorný, vysokopevnostní materiál. Autodoprava. Dělení materálu.

Zdobení a vylévání dřeva cínem. Zpracování dřeva, dřevovýroba.

Výroba drobného kovového zboží.

Prodej: -hutního materiálu: -trubky -profily, plechy a výkovky -měřící a regulační technika. Strojírenství, zakázková výroba: -svařence -ocelové konstrukce. Repase, repasování: -dvouplášťové vrtací pažnice.

Výroba desek, folií, hadic a profilů z plastů.

Výroba všech druhů a typů razidel pro ruční i strojní ražení za studena, za tepla. Výroba kusových i malosériových dílů.

Stavební firma. Služby: -provádění: -developerská činnost -inženýrská činnost v investiční výstavbě. -projektová činnost Realizace, výstavba, stavba, projekty: -výstavby nízkoenergetických dřevostaveb, rodinné domy na klíč, nízkoenergetické domy, výstavba průmyslových a sportovních hal -kompletní dodávky: -vypracování ...

Výroba, prodej: -plastové profily. Práce: -kovoobrábění. Provozovna: -Tučapy 86, tel.:572593936, 572503425.

Velkoobchod, maloobchod, distribuce: -plastové granuláty pro vstřikování a vytlačování: -POM-TARNOFORM - plněné, neplněné, barevné, modifikované -PA6-TARNAMID - plněné sklem, neplněné, barevné provedení potravinářské typy, FR typy -regranuláty a další plasty.

Výroba, prodej, mechanické rozprašovače: - jednočinné - nosní aplikátory - ústní aplikátory

Maloobchod, prodej: - průmyslové zboží.

Velkoobchod, prodej: - hutní materiál - nerezový materiál ( trubky bezešvé, svařované, plechy)

Maloobchod, prodej: -domácí potřeby. -průmyslové zboží.

Hutní a stavební středisko. Prodej: -konstrukční ocel. Stavební firma. Kompletní dodávka: -pozemní stavby -průmyslové stavby Rekonstrukce a modernizace: -budovy Práce,montáž,realizace: -zemní práce -základní konstrukce -svislé nosné konstrukce a příčky -sádrokarónové konstrukce -vodorovné konstrukce a stropy -úprava ...

Prodej,dodávka,distribuce,velkoobchod, pokládka,sklad: -eurohranol smrk, meranti, borovice, dub, gerutu, modřín -PUR desky, překližky k PUR deskám -prodej dřevěné podlahy FIMLUX -exotické terasové desky (decking) -massaranduba, IPE, cumaru, akát -fasádní obklad (akát) -mozaikové podlahy (merbau mozaika, dub) -řezivo ...

Velkoobchod,maloobchod,prodej: -hutní materiál: -jekle,plechy,tyče,trubky,profily -válcovaná,tažená ocel -betonářská ocel,sítě. Sklady: -Uherské Hradiště,Malinovského 398: -tel.:572551227.

Plastikářská výroba Strojírenská výroba

Velkoobchod, prodej: -obchodní zastoupení KOVOHUTĚ Příbram: -hutní výrobky: -olovo: -plechy, trubky, vitráže, plomby, stanit, asmit -cín: -čistý, tyče, plechy, pásy, -vzduchovkové střelivo: -Diabolo, Broky č.10**, č.11**, vážené -pájky: -tvářené -klempířské -pro elektroniku Výkup: -nadnormativní ...

Dodávka,prodej: -pryžové směsi.