Vybírejte z široké nabídky technických tkanin, mezi kterými najdete dílenské závěsy, plachtové přístřešky, plachty pro lodě, nehořlavé textilie, lana, knihařská plátna, geotextilie či různé filtrační a čalounické tkaniny určené pro další zpracování.

Výroba a opravy: -autoplachty -párty stany -přístřešky ad.

Výroba, prodej produktů z PVC: -autoplachty na všechny druhy vozidel, automobilů -haly, hala, stánky, stánek -krycí plachty, plachta -používáme: -plachtovina Mehler Haku 8205 -kování Franz Miederhoff -plachty s bočním shrnováním - CURTAIN SIDER a ROLOVACÍ SYSTÉMY -reklamní potisky různých technik -potisk barvou-tzv.řezaná ...

Velkoobchod, maloobchod, prodej, import: -plastové sítě, síťoviny -zahradní -plotoviny, ploty, pletiva, opěry, větrolam, chovatelské a voliérové, -ochranné proti ptákům, mřížky do okapů, chráničky kmenů, mřížky na stromky, stínící, proti hmyzu, -balící-pletené, extrudované, uzenářské -průmyslové-ochranné, speciální, prokládací, ...

Výroba, prodej: -ochranné pracovní pomůcky z textilních materiálů z Kevlaru, Preoxu, aramidu a skelných vláken -tepelně odolné ochranné prostředky pro práci v hutích, slévárnách, sklárnách pekárnách a pod. -ochrana před pořezem a prořezem ve sklářství, strojírenství i v masném průmyslu -výroba aramidových technických ...

Výroba: - vázací PET a textilní pásky - papírové ochranné hrany, spony a papírové dutinky.

Výroba čistící textilie a bavlny.

Výroba, oprava, poradenství, prodej: -autoplachty, autoplachta -plachty, plachta -konstrukce pro autoplachty -shrnovací (svinovací) střechy (střecha) -výměna a oprava bočnice-železné, hliník -velkokapacitní, velkoprostorový párty stany, včetně konstrukce vnitřního vybavení jakéhokoliv tvaru, možný i pronájem (hal, hala, přístřešek, ...

Výroba, dodávka, prodej: -ofsetové vlhčící textilní potahy pro vlhčící a přenašecí válce archových i kotoučových ofsetových strojů české výroby (ROMAYOR, DOMINANT, POLLY) a také pro různé typy ofsetových strojů zahraničních výrobců. Typy potahů: -plyšový -smyčkový -hladký -smršťovací.

Internetový obchod, e-shop, prodej: - stavební materiál, stavebniny levně.

Prodej: -geotextilie -ekotextilie -fólie -protierozní ochrany -zahradní dekorace -sortiment pro stavbu, dům a zahradu. Velkoobchod: - stavební materiál.

Výroba: - popruhy brašnářské čalounické - gumotextilní popruhy - brašnářské popruhy - vodítkové popruhy - opaskové popruhy - pevnostní popruhy - speciální popruhy - upínací pásy.

Výroba: -potřeby pro zemědělce: -mléčné filtry, plošné, rukávcové. -krycí netkaná textilie na záhony.

prodej: -nábytkové potahové tkaniny -dekorační tkaniny -tvarované příze -nábytek -ložnice, obývací stěny -kuchyně -stoly, židle -koberce -garnyže -konfekce a textilní galanterie. Sídlo firmy v Brně!

Lesnická a zemědělská projekční kancelář. - lesní a zemědělské stavby (rybníky, polní a lesní cesty, úpravy toků, hrazení bystřin) - studie protipovodňových opatření. Prodej: - protierozní geotextílie.

-Velkoobchod a maloobchod -Výroba textilií, textilních výrobků, oděvů a oděvních doplňků

Výroba, prodej: -dekorační tkaniny, záclonoviny -bytový textil -technické tkaniny -stanovky, plachtoviny -filtrační, obalové tkaniny.