AK 1324, s.r.o.
Aptar Czech Republic s.r.o.
HIWIN s.r.o.
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
Slévárna Kolář J., v.o.s.

AK 1324, s.r.o.
Aptar Czech Republic s.r.o.
HIWIN s.r.o.
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
Slévárna Kolář J., v.o.s.

Energetika se stará o výrobu a distribuci energií, jako je plyn, elektrická energie a voda. Od toho se odvíjí prodej různých surovin, které mohou být přírodní anebo druhotné. Využijte i prodej polotovarů pro chemický, stavební nebo strojírenských průmysl.

JMB-STEEL s.r.o. - nerezová ocel
Společnost JMB-STEEL s.r.o. se od svého vzniku v roce 1993 zabývá prodejem a zpracováním žáruvzdorných plechů z nerezové oceli, kulatin a ploché oceli. Naše společnost je významným celosvětovým dodavatelem a standardně držíme ve svých skladových zásobách 5 000 tun materiálu. Materiál exportujeme do více jak 40 různých zemí z celého světa.
JMB-STEEL s.r.o. - nerezová ocel
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
Firma Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s. provozuje vodovody a čistírny odpadních vod. Do jejího portfolia služeb rovněž patří zajišťování zásobování pitnou vodou, čištění kanalizací, odvoz odpadních vod, uzavření i otevření přípojek. Provádí také rozbory a odběry pitných, povrchových a podzemních vod, odpadních vod a kalů.
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
Velkoobchod, prodej, dodávky, přeprava: - pohonné látky benzín - Special BA91 - Super BA96 - Natural BA95N - nafta motorová NM - lehké topné oleje LTO - těžké topné oleje TTO - plastická maziva - mazací oleje. Doprava ropných produktů: - produktovody - železniční cisterny - silniční autocisterny. Plnění, ...

Služby: -konzultační činnost v oblasti ochrany dřeva -stavebně technické a mykologické posudky

Služby: - údržba, oprava komunikací - zimní údržba komunikací Prodej: - posypová sůl - dopravní značky Autoservis. Pneuservis.

Mapování: -vodní zdroje v okolí domků, zahrad, stavební parcely -optimální místo pro zhotovení studny nebo vrtu, stanovení přesné hloubky, vydatnost a kvalitu pramenů -zapomenuté ing.sítě, ztracené cenné kovové předměty / prsteny, brýle, klíče, náušnice a .pod./ s pomocí detektorů Fisher 75 LTD a hloubkového Gemini-3. Vyhledávání: ...

Výroba: -dřevěné brikety Práce: -soustružnické Služby: -sušení dřeva Velkoobchod, maloobchod: -dřevomateriál

Zpracování dřeva, výroba polotovarů ze dřeva. Prodej truhlářského a stavebního řeziva. Soustružení dřeva.

Dřevovýroba: -dřevěná okna -vchodové, interiérové dveře -stavební řezivo. Řemeslo: -truhlář.

Činnost: - údržba a pronájem vlastních nemovitostí v Nejdku a Ostrově Pila Vysoká Pec

Prodej - mostecké uhlí - bílínské uhlí - ostravský koks a černé uhlí - balené uhlí a brikety - balené ekologické pilinové brikety - palivové dřevo v pytlích.

Speciální produkty pro výrobu, opravy a údržbu. Prodej - konstrukční lepidla - vteřinová lepidla - trvale elastické lepicí a těsnící látky - technické spreje - tekuté účinné látky - odizolovací nářadí.

Výroba: - licí nástroje - tlakové odlitky ze slitin hliníku

Pilařská výroba. Dřevovýroba: - prkna, hranoly - fošny - dřevěné bedny, palety - palivové dřevo

Dodávky řídících systémů pro průmysl a energetiku.

Výroba, prodej, výstavba, montáž: - zděné ploty, bezzákladové ploty, pletivové ploty, dřevěné a kovové výplně - pletivo, sítě

Maloobchod, prodej: -nářadí, nástroje -stroje pro stavby -hutní materiál -sítě do betonu -svařovací materiál -pracovní pomůcky.

Velkoobchod, prodej: - pozinkované plechy - válcované svitky, plechy