Pily nabízejí stavební řezivo jako hranolky, hranoly, fošny, prkna, střešní latě, hoblovaná prkna, prismovaná prkna a další řezivo pro stavbu pergol, přístřešků nebo krovů. Využijte suché dřevo jako palivo ve formě palivového dřeva.

Jan Sečkař - zpracování dřeva a lesnické práce
Pila Jan Sečkař se zabývá zpracováním dřeva a výrobou kvalitního stavebního a truhlářského řeziva. V našem sortimentu naleznete impregnované akátové a dubové kůly pro majitele sadů, vinic a chovatele dobytka či desky, fošny, latě, plotovky a spárovky. Poskytujeme i služby v oboru lesnictví a těžby. Zlikvidujeme klest, postavíme oplocenky.
Jan Sečkař - zpracování dřeva a lesnické práce
AKTUÁLNÍ KONTAKTY NEDOHLEDÁNY! Pilařská výroba: - sušení řeziva

Velkoobchod s biomasou (biomasa): - prodej biomasy (biomasa) různého složení a frakcí - výkup palet a dřevního odpadu (dřevní odpad) např. dřevní štěpka, piliny (pilina), kůra, vláknina, odkory (odkor), odřezky (odřezek), staré palety (dřevěná paleta), stavební řezivo, pařezy. - provádí likvidaci (likvidace) sadů, alejí, potěžebních zbytků.

Stavební chemie MAPEI. Velkoobchod,maloobchod: -lepící tmely na obklady a dlažby -barevné spárovací hmoty -lepící hmoty na podlahové krytiny -beton-sanace -nářadí pro obkladače. Poradenství: -použití dodávaných materiálů.

-Poskytování služeb pro hospodaření v lesích a pro myslivost

-Zpracování dřeva, výroba dřevěných, korkových, proutěných a slaměných výrobků -Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti

-Drobná dřevovýroba -Výroba a prodej sádrových odlitků - suvenýrů -Koupě zboží za účelem jeho dalšího prodeje a prodej Zámečnictví, nástrojářství

aktivní subjekt, vyhlášena likvidace. Velkoobchod, maloobchod. Dřevo

-Výroba pilařská a impregnace dřeva -Velkoobchod -Specializovaný maloobchod a maloobchod se smíšeným zbožím

přerušení: od: 1.8.2010. Dřevovýroba, pila, pořez: -prodej řeziva ve stolařské kvalitě -prodej sušeného řeziva (buk*, dub*, jasan, smrk a bor*) -prodej střešních latí a stavebního řeziva -sušení dřeva na zakázku (kapacita komory 25m3, sušeno na 8-10% technologií od firmy HB Krako).

-Zpracování dřeva, výroba dřevěných, korkových, proutěných a slaměných výrobků -Výroba motorových a přípojných vozidel a karoserií -Výroba školních a kancelářských potřeb, kromě výrobků z papíru, výroba bižuterie, kartáčnického a konfekčního zboží, deštníků, upomínkových předmětů -Realitní činnost, správa a údržba nemovitostí -Sklenářské ...

Dřevovýroba, pila: -pořez kulatiny, dřeva -stolařské řezivo -stavební řezivo -vazby, pergoly. Výroba, prodej: -palety -palivové štípané dříví, dřevo.

Drobná dřevovýroba, pila: -sušené řezivo -pořez dřeva, řezivo truhlářské -sušené nábytkářské přířezy (smrk, bor, topol, buk, dub, jasan) -palety-atypické, obaly -krovy, vazby na střechy, pergoly, ploty -zábrany k výkopovým pracím -sněhové zábrany.

datum zániku: 31.3.2013. Dřevovýroba: -prodej sušeného řeziva v truhlářské kvalitě -vysušeno na 8-10% -materiál dub, buk - ostatní dle přání zákazníka -možno dodat v čerstvém nebo vzduchosuchém stavu .

Pila-pořez dřeva, dřevo. Dřevovýroba: -eurookna, dveře (vnitřní, venkovní) -dřevěné podlahové krytiny -dřevěná podlahová krytina, podlaha: -parkety, parketa -palubky, palubka -průmyslová mozaika -používané dřeviny (dub, buk, jasan, ořech a další) -srubové domy, sruby, dřevěné domy, dřevodomy na zakázku.