Pily nabízejí stavební řezivo jako hranolky, hranoly, fošny, prkna, střešní latě, hoblovaná prkna, prismovaná prkna a další řezivo pro stavbu pergol, přístřešků nebo krovů. Využijte suché dřevo jako palivo ve formě palivového dřeva.

Jan Sečkař - zpracování dřeva a lesnické práce
Pila Jan Sečkař se zabývá zpracováním dřeva a výrobou kvalitního stavebního a truhlářského řeziva. V našem sortimentu naleznete impregnované akátové a dubové kůly pro majitele sadů, vinic a chovatele dobytka či desky, fošny, latě, plotovky a spárovky. Poskytujeme i služby v oboru lesnictví a těžby. Zlikvidujeme klest, postavíme oplocenky.
Jan Sečkař - zpracování dřeva a lesnické práce
Obráběčství -Pronájem a půjčování věcí movitých -Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod -Příprava a vypracování technických návrhů, grafické a kresličské práce -Zpracování dřeva, výroba dřevěných, korkových, proutěných a slaměných výrobků Zámečnictví, nástrojářství

Projektová činnost ve výstavbě Provádění staveb, jejich změn a odstraňování -Drobné dřevařské výrobky -Koupě zboží za účelem dalšího prodeje a prodej -Výroba pilařská a impregnace dřeva

-Výroba drobné galanterie. -Provoz pily. -Balení, polepování a přebalování zboží. -Zemní a výkopové práce. -Zprostředkovatelská činnost v oblasti obchodu a služeb. -Koupě zboží za účelem jeho dalšího prodeje a prodej. -Pomocné práce ve stavebnictví - přípravné, terénní a dokončovací. -Čistící a úklidové práce. -Šití a opravy oděvů.

Zámečnictví, nástrojářství -Specializovaný maloobchod a maloobchod se smíšeným zbožím -Pálení dřevěného uhlí.

-Poskytování služeb pro zemědělství, zahradnictví, rybníkářství, lesnictví a myslivost -Zpracování dřeva, výroba dřevěných, korkových, proutěných a slaměných výrobků

Práce: -lesnické: -odborný lesní hospodář -pěstební práce -přibližování, těžba dřeva -kácení rizikových stromů. Výroba, prodej: -dřevo, dříví: -štípané palivové. Doprava, odvoz dřeva. Sklad dřeva: -Tlumačov-nádraží ČD, tel.: 602553719.

Dřevovýroba, výroba, prodej: -palety -tesařské i truhlářské řezivo.

Výroba: - paletové řezivo Prodej: - palivové dříví.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: - stavební řezivo: - truhlářské řezivo - hoblovaný materiál: - palubky, podlahy, lišty, prahy - OSB desky - palivové dříví - dřevěné brikety - barvy - laky .

Výroba, prodej kulatiny, přířezů. Rohatec-přířezy na výrobu podlah, řeziva, nábytku Dodávky dubových přířezů určených k výrobě parket, podlah či nábytku v čerstvém i vysušeném stavu. Přířezy vyrábíme a dodáváme ve dvou základních tloušťkách 26/27 mm a 50 mm. Hluk-výroba sedvičů a lepených středů určených k výrobě plovoucích ...

Pila. Pilařská výroba, zpracování dřeva (dřevo): -přířezy paletové, parketové -palety -palivové dřevo -vazby. Práce: -pořez kulatiny do průměru 1m a délky min. 70cm. Průmyslová zóna Nedakonice.

Truhlářství, podlahářství -Dřevařská prvovýroba, práce s motorovou pilou

Prodej: -palivové dřevo Dřevovýroba

Pila, pilařská výroba. Výroba, prodej: - stavební řezivo - palivové dříví.