IMPEX TB s.r.o.
Pila Rozsochatec s.r.o.
Almat ama s.r.o.

Výroba a prodej surovin zahrnuje produkty pro chemický a farmaceutický průmysl, dále pak pro potravinářství ale také pro stavební, strojírenský či jiný technický průmysl. Suroviny je možné také odevzdávat ve sběrných dvorech jako druhotné suroviny.

J-VST, s.r.o. - výroba součástí tvářením
Společnost J-VST, s.r.o. se již od roku 1992 specializuje na realizace technologie objemového tváření za studena, konstrukci tvářecích nástrojů a výrobu strojních součástí na tvářecích strojích. Mezi nejčastěji produkovanými výrobky naší firmy najdete klikové hřídele, třmeny nájezdu zámku kapoty, šrouby, kola, T-šrouby a mnoho dalších.
J-VST, s.r.o. - výroba součástí tvářením
Zemědělské stavby Jihlava, a.s. - spolehlivá a kvalitní firma
Zemědělské stavby Jihlava, a.s. je firma, která se zabývá pilařskou, tesařskou a truhlářskou výrobou, dřevostavbami, krovy a vazníky. Zákazníkům rovněž nabízí široký sortiment řeziva, palubek, plotovek, OSB desek a dalších dřevěných materiálů.Tato firma má dlouholetou tradici a zkušenosti v oblasti stavebnictví a dřevařského průmyslu.
Zemědělské stavby Jihlava, a.s. - spolehlivá a kvalitní firma
Palivové dříví Hradec Králové, Pardubice Velkoobchod, maloobchod, prodej: - stavební řezivo (dřevo) i mořené (hranoly, prkna, latě, fošny) - palubky, podlahovky, lišty vše SM nebo BO případně MO, teraso - plotové dílce (ploty) - střešní vazby a krovy i mořené - truhlářské řezivo (fošny DUB, BUK) - Durélis, OSB, dřevotříska, ...

Recyklace a uložení stavebních a demoličních odpadů. Prodej písku a kameniva. Stavební a demoliční práce. Drcení a třídění stavebních sutí (odpadů) v místě vzniku mobilním drtícím a třídícím zařízením. Uložení odpadů: - pecní struska - licí formy a jádra nepoužitá k odlévání - licí forma a jádra použitá k odlévání - jiné ...

Výroba, zpracování, prodej: - konglomerovaný kámen (umělý kámen) - kamenické práce - vnitřní obklady budov, dlažby, parapety - schodiště, stolní desky - pracovní plochy kuchyňských linek - různé interiérové prvky.

Těžba a prodej písku a štěrku, výroba průmyslových chemikálií a hnojiv. Práce (stavební):přípravné pro stavbu, odstraňování odpadních vod a pevného odpadu Realitní kancelář:prodej, pronájem nemovitostí. Pronájem a půjčovna strojů a přístrojů. Těžba a prodej písku.

Dodáme Vám jakékoliv množství kvalitní zeminy. Kvalita zeminy je doložena laboratorní zkouškou fy EMPLA Hradec Králové. Prodej kvalitní tříděné zeminy s dokladem o provedených zkouškách – k využití i pro zemědělské účely Prodej zeminy, ornice, hlíny Uložení odpadů a materiálů (stavební suti) Strojový park - čelní nakladač LIEBHERR ...

Pila, zpracování: - dřevo - převážně smrková kulatina a řezivo - převážně na tuzemský trh - řezivo určené k truhlářským účelům je sušeno v našich sušárnách, které se nacházejí přímo v areálu pily - truhlářské řezivo jsme schopni dovézt přímo k zákazníkovi. Prodej: - stavební řezivo - prkna, hranoly - prodávané profily máme na ...

Dřevo-prodej-pila. Prodej truhlářských potřeb: -lamino, překližky, laťovky -sololak, palubky -pracovní desky -spojovací materiál atd. Výroba řeziva: -výroba-krovy -sušení řeziva -hranoly, prkna -střešní latě. Stavební firma: -pozemní a inženýrské stavitelství. Prodej: -stavební materiály, stavebniny.

Pila - pořez, zpracování dřeva, impregnace, dřevo - řezivo pro tesaře, truhláře - krovy, latě, fošny, prkna

Kamenolom. Těžba, zpracování: - přírodní pískovec, žula a mramor. Výroba: - dlažba, obklady - kašny - sochy z pískovce.

Stavebniny Prodej, zprostředkování prodeje: - stavebniny, železářství - stavební a průmyslové zboží. - stavební materiál - zajištění celkové dodávky materiálu - poradenské služby - spolupráce s projektantem, včetně zajištění dokumentací Další prodejny: -Sadová 52, tel.: 495 447 741 -Vlčkovice v Podkrkonoší 39, tel.: ...

Rostlinná a živočišná výroba. Pěstování: - potravinářská pšenice - sladovnický ječmen - cukrová řepa - řepka olejná - kukuřice - osiva obilovin a trav. Chov holštýnského skotu: - produkce mléka a hovězího masa. Těžba a prodej štěrkopísku.

Výroba - umělý kámen Výroba - obklady - dlažby Výroba - ploty - schody Zahradní architektura

Zpracování a kompletní dodávky kamene - prodej kamenických výrobků - výroba atypických kamenických prvků - obklady fasád a interiérů přírodním kamenem - dlaždičské práce, dláždění komunikací žulovými kostkami, betonovou a zámkovou dlažbou - kamenosochařské a restaurátorské práce. Prodej: - žula, mramor, pískovec. Dále zajišťují: - ...

Uhelné sklady. Prodej paliv, paliva: -uhlí -koks.

Uhelné sklady. Prodej: -pevná paliva, Ledvické uhlí, koks, brikety Prodejní střediska: -Hradec Králové - 495532156 -Dobřenice - 495451219, 602438933 -Sadová - 495448003, 606704625 -Trutnov Kalná Voda - 499873496, 972351508 -Horní Bradlo - 469338183, 606788662 -Pilníkov Chotěvice - 499447141 -Městečko Trnávka - 461329170.

Výrobky: - pouzdra pro výkonové polovodiče - vakuově těsné spoje keramika-kov, kov-sklo - pokovená keramika - průchodky - keramické izolátory - korundové a steatitové keramické konstrukční díly – např. sondy, destičky, kroužky, desky, trubky, nosiče atd - keramické vakuové komponenty pro rentgenové lampy - keramické prvky pro ...

Výroba, prodej, zpracování: - dřevo, dřevní hmota - jednoduché dřevní výrobky.

Výroba, velkoobchod, prodej: -pilařská výroba -impregnace dřeva -košíkářské a korkové výrobky.

Pila se nachází v areálu letiště v Hradci Králové. -řežeme na pásové pile značky Forestor CTR 800 S. -vyrábíme a prodáváme řezivo na střešní vazby, dále stavební a truhlářské řezivo -nabízíme palivové dřevo z katru. -zajišťujeme pořez kulatiny.

Výroba, zpracování, práce, prodej: -dřevo -krovy na zakázku, truhlářství -stavební a truhlářské řezivo -sušárna dřeva -zajištění dopravy -řezivo -přířezy -hudební polotovary. Výroba a montáž: -vazby a dřevěné konstrukce -lepené profily, palubky, podlahovky -sušení a impregnace dřeva -ostatní služby.

Vyrábíme: - Eurohranoly - Polotovary pro výrobu schodišť - Polotovary pro výrobu interiérových dveří - Radiální lamely - Lepení na zakázku - Stavební řezivo - Venkovní obklady - Barvy (GORI) - Galerie.

Hlavní firma (dříve Agro-Mus a.s.) zajistí velkoobchod, prodej: - kompletní sortiment tuhých paliv - mostecké uhlí - ledvické uhlí - koks - průmyslové uhlí. Dceřiná společnost s r.o. UHLÍ AGRO - prodej - tuhá paliva. Další e-mail: agromus@cmail.cz .