IMPEX TB s.r.o.
Pila Rozsochatec s.r.o.
Almat ama s.r.o.

Výroba a prodej surovin zahrnuje produkty pro chemický a farmaceutický průmysl, dále pak pro potravinářství ale také pro stavební, strojírenský či jiný technický průmysl. Suroviny je možné také odevzdávat ve sběrných dvorech jako druhotné suroviny.

J-VST, s.r.o. - výroba součástí tvářením
Společnost J-VST, s.r.o. se již od roku 1992 specializuje na realizace technologie objemového tváření za studena, konstrukci tvářecích nástrojů a výrobu strojních součástí na tvářecích strojích. Mezi nejčastěji produkovanými výrobky naší firmy najdete klikové hřídele, třmeny nájezdu zámku kapoty, šrouby, kola, T-šrouby a mnoho dalších.
J-VST, s.r.o. - výroba součástí tvářením
Zemědělské stavby Jihlava, a.s. - spolehlivá a kvalitní firma
Zemědělské stavby Jihlava, a.s. je firma, která se zabývá pilařskou, tesařskou a truhlářskou výrobou, dřevostavbami, krovy a vazníky. Zákazníkům rovněž nabízí široký sortiment řeziva, palubek, plotovek, OSB desek a dalších dřevěných materiálů.Tato firma má dlouholetou tradici a zkušenosti v oblasti stavebnictví a dřevařského průmyslu.
Zemědělské stavby Jihlava, a.s. - spolehlivá a kvalitní firma
Pila Polanka. Prodej: - řezivo-truhlářské, stavební - krovy na míru - palety, podlážky, ploty, zábradlí - obklady, štafle - atypická okna, dveře. Služby: - pořez-kulatina - odvoz-kulatina, řezivo.

Znovuotevřený hlubinný břidlicový důl se zabývá těžbou a dále zpracováním břidlice formátované a neformátované do interiéru i exteriéru.

Společnost Capital Refractories s.r.o. se sídlem v Šenově u Ostravy se zabývá výrobou, prodejem a opravou průmyslové žáruvzdorné keramiky. Také vyrábíme žárobetonové tvarovky, keramická jádra, vyzdívky a jiné žárovzdorné materiály. Tyto výrobky najdou uplatnění v řadě odvětví, jako jsou slévárny, ocelárny, spalovny, ale i keramika a domácí ...

Státní podnik DIAMO, odštěpný závod ODRA provádí správu a péči o všechna bývalá hlavní důlní díla z ostravské, karvinské a jižní části revíru. Organizačně se skládá ze středisek Důl a Povrch. Sídlíme v Ostravě - Vítkovicích na ulici Sirotčí. Středisko Povrch: - správa areálů bývalých dolů v ostravské a petřvaldské dílčí pánvi: - bývalý Důl ...

Činnost: - recyklace a ukládání inertních odpadů - rekultivace Prodej: - kamenivo

Těžba, výroba a prodej kvalitního drceného kameniva pro betonárky, obalovny asfaltových směsí, silniční a inženýrské stavby a regulaci vodních toků.

Dřevovýroba - pila: - palety, obaly, bedny - řezivo - hranoly, latě, trámy, fošny, desky a paletový přířez - palubky, OSB - pořez kulatiny. Zakázková výroba: - nábytek - kuchyně - kancelářský nábytek - skříně - postele. Realizace interiérů. Výstavba: - nízkoenergetické domy (dřevostavby). Rekonstrukce: - zděné stavby.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: - černé uhlí, koks, antracit.

Prodej, velkoobchod, maloobchod: - koks - černé uhlí - topné směsi - brikety hnědouhelné. Prodej pro: - velkoodběratele - domácnosti.

Velkoobchod, prodej: - černé a hnědé uhlí, koks - tuhá paliva - ocelový a litinový šrot.

Příprava, realizace (mimo těžbu), kontrola, supervize a specializované inženýrství hornické činnosti. Činnosti prováděné hornickým způsobem. Zajišťování starých důlních děl. Zajištění důlní štoly. Projekce, provádění, vyhodnocování a supervize geologických prací. Příprava, realizace, kontrola a supervize činností spojených se zajišťováním ...

Prodej: - strusky, struska, uhlí - zásypového kameniva, zásypové kamenivo. Autodoprava: - nákladní silniční doprava - TATRA, LIAZ. Zemní práce.

Prodej, maloobchod, hobbymarket: -stavební potřeby -potřeby pro kutily -potřeby pro řemeslníky -potřeby pro zahrádkáře

Kompletní rekonstrukce: - interiéry. Pohledové betony. Sádrokarton. PANDOMO - luxusní bezesparé povrchy stěna a podlah - polyuretanové podlahy - obklady - dlažby. Omítky: - benátské štuky. Moderní koupelny PANDOMO. Interierové stěrky. Epoxidové stěrky.

Výroba, prodej, velkoobchod: - nauhličovadla, napěňovadla - metalurgické koksy - surové železo - struskotvorné přísady - legující a dezoxidační přísady.

Dodávka, prodej: - hutné žárobetony - izolační žárobetony - žárovzdorné tmely a malty - torkretační směsi - plastické směsi - dusací směsi - ucpávací směsi - suché vibrační směsi - injektážní směsi - žárobetonové prefabrikáty.

Mezinárodní obchod - komodity, export, import: - dřevo kulatina (smrk, buk, dub aj.) - cukr krystal Icumsa (big-bag, 50kg, 25kg, 1kg) - slunečnicový olej 100% rafinovaný - maso - chlazené vepřové půlky (původ-chov BE, NL, DE, SK). Pojištění: - majetek, osoby - motorová vozidla. Realitní kancelář.

Výroba: - řezivo. Výroba, stavba a rekonstrukce: - krovy - pergoly - altány - garážová stání - plotová pole.

Služby: - provozování mobilní odstřeďovací stanice - hygienizace kalů, odběr a zpracování kalů z čistíren odpadních vod (zakázka na měsíc). Výroba: - rekultivační substráty - stavební výplňové hmoty - průmyslové komposty.

Výroba: -žáruvzdorné keramické zboží pro hutě.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: - železářské potřeby, hutní materiál, nářadí, domácí potřeby - stavebniny, stavební materiál - barvy, laky, tmely, lepidla. Dřevoprodej. Půjčovna strojů a nářadí. Pneuservis. Centrum bezpečné jízdy - akreditované školící středisko řidičů a středisko bezpečné jízdy.

Velkoobchod, dodávka: - křemičitý písek - barevný písek - filtrační písek - barvený vápenec. Pobočky: - Dobříč 3 - Suvorovova 1214/108, Nový Jičín.

Dodávka surovin pro hutní a slévárenskou výrobu.