IMPEX TB s.r.o.
Pila Rozsochatec s.r.o.
Almat ama s.r.o.

Výroba a prodej surovin zahrnuje produkty pro chemický a farmaceutický průmysl, dále pak pro potravinářství ale také pro stavební, strojírenský či jiný technický průmysl. Suroviny je možné také odevzdávat ve sběrných dvorech jako druhotné suroviny.

Zemědělské stavby Jihlava, a.s. - spolehlivá a kvalitní firma
Zemědělské stavby Jihlava, a.s. je firma, která se zabývá pilařskou, tesařskou a truhlářskou výrobou, dřevostavbami, krovy a vazníky. Zákazníkům rovněž nabízí široký sortiment řeziva, palubek, plotovek, OSB desek a dalších dřevěných materiálů.Tato firma má dlouholetou tradici a zkušenosti v oblasti stavebnictví a dřevařského průmyslu.
Zemědělské stavby Jihlava, a.s. - spolehlivá a kvalitní firma
J-VST, s.r.o. - výroba součástí tvářením
Společnost J-VST, s.r.o. se již od roku 1992 specializuje na realizace technologie objemového tváření za studena, konstrukci tvářecích nástrojů a výrobu strojních součástí na tvářecích strojích. Mezi nejčastěji produkovanými výrobky naší firmy najdete klikové hřídele, třmeny nájezdu zámku kapoty, šrouby, kola, T-šrouby a mnoho dalších.
J-VST, s.r.o. - výroba součástí tvářením
Velkoobchod, distribuce: -pohonné hmoty. -nafta, ethanol E85. -topné oleje. -pevná paliva: -brikety, uhlí, koks. -palivové dřevo.

Pila, zpracování dřeva. Dřevařská výroba.

Nákup, prodej, doprava a zpracování dřeva.

pokládka žulových dlažeb, opěrné kamenné zdi a sokly

Velkoobchod, prodej: -obilí, BIO obilí -krmiva. Sklad velkoplošného materiálu: -dřevotříska surová, dýhovaná -lamino -překližka -laťovky -parapety -sololit.

Dřevovýroba: -nákup a prodej dřeva, pilin, -prodej pneumatických hřebíkovaček a sponkovaček, páskovaných hřebíků. -výroba a prodej palivového a štípaného dřeva, řeziva, palet, beden, krovů -zakázkové montáže dřevěných obalů -sušení dřeva. Doprava: -přeprava rozměrných nákladů dřeva -souprava na přepravu paliva od 1 m.

-Zprostředkování obchodu a služeb -L142 - Dobývání a úprava písku a jílovinových zemin, zemní práce

Prodej: -stavební materiál -uhlí, paliva. Stavebniny a uhelné sklady. Nákup, prodej: -hnojiva -obilí.

Výroba - řezivo Prodej - řezivo buk, dub, jasan, habr a smrk

Hledáte instalatéra, topenáře v okolí Stříbra? Praskly Vám trubky, nebo Vás zlobí topení? Obraťte se na nás. Nabízíme rychlé a kvalitní instalatérské a topenářské práce všeho druhu. Potřebujete instalační materiál, sanitární techniku, sháníte kotel? To vše a daleko více najdete u nás. Nabízíme prodej instalačního materiálu. Provádíme ...

Nabízíme výrobky z kamene, kuchyňské pracovní desky, bary, stoly, pulty, schody, koupelnové mramorové desky, krby, mramorové a žulové parapety a dlažby, štípané obklady z kamene. Dále pak pomníky, rekonstrukce a opravy pomníků.

Pila. Dřevovýroba: -latě -prkna -hranoly -fošny -výroba konstrukčního řeziva -impregnace -dřevěné obaly.

Výstavba: -inženýrské stavby -kabelové a plynové vedení -kanalizace -vodní nádrže a čistírny odpadních vod -úpravy vodních toků -vodovody -venkovní rozvody NN -zámková dlažba. Zemní práce. Čištění odpadních vod. Zpevňování ploch komunikací. Terénní a parkové úpravy. Dekontaminace zemin a konstrukcí. Likvidace nebezpečných ...

Výroba prefabrikátů a kamenolomy. Pozemní a podzemní stavitelství: -výstavba mostů silničních, železničních -výstavba komunikací -podkládka živičných vrstev vozovek -výstavba kanalizací a čistíren odpadních vod.

Akční-nářadí.cz On-line prodej: -obráběcí stroje -vzduchotechnika -diamantové stroje a nástroje -elektrické i ruční nářadí pro kutily a profesionály -zahradní technika a příslušenství. Největší výběr nářadí na českém internetu.

Lesní a rybniční správa: -lesnictví -rybářství -myslivost -prodej dřeva -pilařství -silniční doprava. Zámek Dobříš. Manipulační sklad: -Holoubkov, tel.371751160

Výroba: -pilářská -dřevovýroba -plotové plaňky -impregnace a sušení dřeva. Prodej: -sušené řezivo -dřevěné brikety. Zednické práce. Truhlářství.

Prodej: -veškeré stavební materiály -střešní okna Velux -střešní krytiny Bramac, Onduline, Tondach -stavební chemie Soudal -komíny Schiedel -stropní konstrukce YTONG, Wieneberger -malty, omítky, lepidla Hasit, Baumit, cement, Českomoravský cement -okna, dveře Solo Sušice -schody Teraso Horažďovice -zámková dlažba a ...

Výroba: -stavební řezivo. Prodej: -lesnické potřeby.

Výroba - veškeré hrubé a ušlechtilé kamenické výrobky a sortiment Kamenolom žula

Dřevařská výroba. Výroba a prodej palivového dříví. Doprava.

Výroba, velkoobchod: -pilařská výroba -impregnace dřeva -dřevařské výrobky -palisády -palivový odpad -dřevovina.

Výroba keramických výrobků: -zakázková i seriová výroba -dekorační pásky (listely) -keramické obrazy (obrazy na obklady, dlažbu).

Těžba žuly, výroba žulových prvků a kameninových výrobků.