IMPEX TB s.r.o.
Pila Rozsochatec s.r.o.
Almat ama s.r.o.

Výroba a prodej surovin zahrnuje produkty pro chemický a farmaceutický průmysl, dále pak pro potravinářství ale také pro stavební, strojírenský či jiný technický průmysl. Suroviny je možné také odevzdávat ve sběrných dvorech jako druhotné suroviny.

Zemědělské stavby Jihlava, a.s. - spolehlivá a kvalitní firma
Zemědělské stavby Jihlava, a.s. je firma, která se zabývá pilařskou, tesařskou a truhlářskou výrobou, dřevostavbami, krovy a vazníky. Zákazníkům rovněž nabízí široký sortiment řeziva, palubek, plotovek, OSB desek a dalších dřevěných materiálů.Tato firma má dlouholetou tradici a zkušenosti v oblasti stavebnictví a dřevařského průmyslu.
Zemědělské stavby Jihlava, a.s. - spolehlivá a kvalitní firma
J-VST, s.r.o. - výroba součástí tvářením
Společnost J-VST, s.r.o. se již od roku 1992 specializuje na realizace technologie objemového tváření za studena, konstrukci tvářecích nástrojů a výrobu strojních součástí na tvářecích strojích. Mezi nejčastěji produkovanými výrobky naší firmy najdete klikové hřídele, třmeny nájezdu zámku kapoty, šrouby, kola, T-šrouby a mnoho dalších.
J-VST, s.r.o. - výroba součástí tvářením
Výroba, zpracování, prodej: - řezivo.

Pila. Výroba: - řezivo. Doprava: - nákladní - vnitrostátní.

Zemědělské obchodní družstvo. Pila, zpracování dřeva, katr: - zpracování dřeva - výroba bytového, kancelářského nábytku. Zemědělská výroba. Jeřábnické a pozemní práce.

Uhelné sklady. Prodej: - uhlí - koks.

Výroba, zpracování, prodej: - pila, pilařská výroba - dřevovýroba.

Příprava a dodávka - řezivo Tesařské práce - doplňkové práce kalkulace, vypracování cenových nabídek dle dodaných projektů, konzultace stavba - dřevěnice - montované domy - doplňkové stavby jako pergoly a altánymontáž - krovy - dřevěné konstrukce - altány a pergoly - štíty a stropy

Pila. Pilařská výroba: - palubky obkladové, podlahové - plotové dílce - stavební řezivo hranoly, desky, latě, fošny - stolařské řezivo suché - volná kapacita na pořez kulatiny - sušení dřeva.

Prodej - kulatina - energetická dřevní štěpka Výroba - energetická dřevní štěpka Těžba a doprava dřevní hmoty Správa lesů Nákup a prodej - kulatina Správa lesů

Prodej a rozvoz - štěrk - písek Odstraňování staveb - demolice Zakládání - stavby Zemní práce - terénní úpravy

Dřevařská pila Prodej - chvojívýroba a prodej - věncové kolíčky

Prodej - dřevo Těžba dřeva Lesní práce

Zpracování - přírodní kámen Výroba - obklady - sokly Montáž - kamenné sokly a obklady

Prodej - šterk Stavební práce

Prodej - stavební řezivo Prodej - palivové dřevo

Nákup - modřínová kulatina Výroba - obkladové šindele Montáž - obkladové šindele Montáž - střešní šindele Výroba - střešní šindele

Prodej - řezivo na pojízdné pásové pile Výroba - řezivo na pojízdné pásové pile Tesařství Veškeré výkopové práce (JCB, ...)

Pila. Práce: - pořez dřeva - stavební řezivo, hranoly, kulatina, rozvázané krovy - zpracování řeziva pro stolaře. Nákup, export, obchodní činnost: - kulatina, desky - jehličnatá kulatina - listnatá kulatina.

Prodej - dřevní hmoty Lesnictví

Prodej - řezivo Výroba - řezivo

Pilařská výroba - pořez kulatiny

Dřevovýrobavýroba i zakázková - dřevěné brikety Výroba i zakázková - dřevěné brikety Prodej - nábytek z masivu Výroba - nábytek z masivu (postele, vybavení, ...) - doplňky Výroba - dřevěné obklady a podlahy