Jazykové školy a kurzy pro děti, mládež, dospělé i seniory. Učte se angličtinu, němčinu, francouzštinu, španělštinu, ruštinu nebo jiný světový jazyk, se kterým se dorozumíte všude. Na výběr máte ze spousty románských, slovanských i germánských jazyků.

Kanadská vzdělávací společnost Angličtina ve školce, škole, klubu, rodině Vyškolíme vám učitele. Akreditace MŠMT. Naučíme vás jak se učí angličtina hrou. Nabídneme publikace 0K+1-6, CD-ROMy Pobočky: - Za Zámečkem, Praha - Jinonice tel.: 602834645 - MŠ, Náměstí Svornosti 8, Brno - Žabovřesky tel.: 602834645 - Penzionek Senioři a ...

Jazyková škola Hello. Jazykové kurzy: - angličtina - francouzština - italština - němčina - ruština - španělština. Pomaturitní studium. Překlady, tlumočení.

Jazykové a kulturní centrum nabízí individuální, skupinové i firemní kurzy francouzštiny. Rodilí mluvčí i čeští lektoři. Propagujeme moderní styl výuky. Přípravné kurzy a skládání mezinárodních zkoušek DELF, DALF. Mediatéka, knihovna, kulturní akce.

Jazykové kurzy: - angličtina, němčina, francouzština, španělština.

Jazyková škola. Jazykové kurzy. Výuka - jazyky: - němčina, německý - angličtina, anglický - španělština, španělský - francouzština, francouzský - angličtina pro děti a mládež. Multimediální vydavatelství pro výuku cizích jazyků: - tvorba audioučebnice, výukové programy pro PC (výukový PC software).

Anglicky 4x rychleji - výuka Callanova metoda. Jazykové kurzy angličtiny (anglický jazyk): - pro mládež a dospělé - pro zaměstnance - pro maminky s dětmi (hlídání dětí během výuky angličtiny) - individuální kurzy přizpůsobené vašim jazykovým potřebám. Ukázková hodina zdarma.

Lektorství, překladatelství, tlumočnictví. Překlady, tlumočení: - z češtiny do angličtiny (z českého jazyka do anglického) - z angličtiny do češtiny (z anglického jazyka do českého). Výuka: - základy češtiny pro cizince - základy španělštiny.

Kurzy obecného jazyka pro všechny úrovně pokročilosti - španělština, portugalština. Kurzy jazyka pro firemní praxi. Výuka jazyků. Překlady a tlumočení - překladatelské služby. Soudní překladatel z a do jazyka španělského a portugalského (španělštiny a portugalštiny).

Jazyková škola: - kurzy: - pro podniky - pro veřejnost - obchodní angličtina - bussines english - jednoleté denní pomaturitní studium - angličtina, němčina - mezinárodní zkouška CAMBRIDGE - typ A - možnost individuální přípravy - hlavní jazyky - němčina, angličtina, čeština pro cizince. Jazyková agentura - překlad: - ...

Jazyková škola, jazykové kurzy: - individuální - firemní - víkendové - angličtina - němčina - španělština - italština.

Jazyková a vzdělávací agentura.

Jazyková škola. Jazykové kurzy. Jazyková akademie. Firemní výuka. Individuální výuka.

Výuka, překlady: - polský jazyk pro firmy i individuální zájemce.

Soudní překladatelka, tlumočnice a lektorka francouzštiny, jazyková poradkyně pro obchod s Francií. Výuka francouzštiny, obousměrné překladytlumočení a doprovod. Jazykové poradenství pro firmy včetně obchodní korespondence a komunikace ve francouzštině.

Překlady, překladatelská činnost. Výuka jazyků, korektury. Účetnictví.

Jazykové a vzdělávací centrum. Vzdělávání, kurzy: - angličtina, němčina, francouzština, španělština, italština, ruština, polština, čeština pro cizince Překlady, tlumočení. Pomaturitní studium, jazykové audity.

Vydavatelství - knihy - časopisy - odborné publikace Individuální doučování jednotlivých předmětů ZŠ a SŠ včetně přípravy na přijímací zkoušky na SŠ i VŠ - doučování pro dyslektiky a dysgrafiky Individuální jazykové kurzy - angličtina - němčina - francouzština - ruština - španělština - japonština - ...

Státní jazyková škola: - akreditace ke konání státních jazykových zkoušek a přípravu k mezinárodním jazykovým zkouškám - angličtina, němčina, francouzština, španělština, čeština pro cizince - speciální kurzy pro učitele a žáky základních škol - vzdělávání v hlavních světových jazycích i jazycích jiných - vyučování jazyků s odborným ...