Jazykové školy a kurzy pro děti, mládež, dospělé i seniory. Učte se angličtinu, němčinu, francouzštinu, španělštinu, ruštinu nebo jiný světový jazyk, se kterým se dorozumíte všude. Na výběr máte ze spousty románských, slovanských i germánských jazyků.

Jazyková a manažerská škola: - pomaturitní studium - příprava pro státní maturity - kurzy pro děti a mládež - překlady, tlumočení.

Jazyková agentura. Výuka, jazykové kurzy: -individuální -firemní -víkendové -jednodenní. Překlady -všechny světové i mimoevropské jazyky. Tlumočení. Jazykový audit.

Dva roky prázdnin: - jazyková a vzdělávací agentura.

Jazyková škola. Vyučujeme: - anglický jazyk - německý jazyk - francouzský jazyk - italský, ruský, španělský, portugalský, polský, švédský, čínský jazyk - čeština pro cizince.

Transperfect - jazyková agentura - jazykové kurzy a výuku pro veřejnost, individuální kurzy, intenzivní kurzy. Vyučované jazyky: angličtina, němčina, španělština, francouzština, ruština, čeština pro cizince a další jazyky. Provádíme jazykový audit dle SERR (CEFR). Pomaturitní studium anglického jazyka.

Eurolingua Překladatelská a tlumočnická agentura: -překlady a tlumočení ve všech oborech včetně soudního ověření -tlumočení konferenční, simultánní, konsekutivní a doprovodné -revize textů rodilými mluvčími Jazyky: -albánský, anglický, čínský, finský, francouzský, hebrejský, islandský, italský, japonský, latinský, ...

Anglický jazyk: - překlady - tlumočení - výuka.

Jazyková agentura ESPROGRESS: - jazykové kursy individuální, skupinové, víkendové - příprava na mezinárodní zkoušky - jazykové audity - výcvikové tréninky manažerů - překlady - tlumočení - AJ, NJ, RJ, SPA, FRA, MA.

LEBANG: - angličtina pro děti od 5let - výuka formou her, písniček a omalovánek - čtení z učebnice - základy gramatiky.

Jazyková škola specializovaná na výuku cizích jazyků formou intenzivních pobytových kurzů. Výuka jazyků: -angličtina -němčina -francouzština -španělština -polština. Kurzy obchodní angličtiny.

Výuka cizích jazyků: - jazykové kurzy. Překlady. Tlumočení.

Pořádání - odpolední kroužky pro děti Výuka angličtiny - s rodilým mluvčím - pro děti i dospělé - v našem jazykovém centru i v MŠ, ZŠ, firmách - projekty spojené s EU, krajem Doškolování učitelů

Angličtina - překlady - tlumočení Němčina - překlady - tlumočení Výuka - angličtina - němčina

Výuka - čeština pro cizince v angličtině a ruštině

Překlady - angličtina Výuka - angličtina

Lektorská a výuková činnost - předškolní jazykové kurzy Lektorská a výuková činnost - předškolní hudební programy

Astrologie Kurzy - angličtina a španělština sugestopedickou metodou Kurzy - Reiki všech stupňů - Bachova květová terapie

Výuka - německý a anglický jazyk Pořádání - vzdělávací projekty i pro mimoškolské organizace a pro širokou veřejnost - školení z různých oblastí

Čínština - tlumočení - překlady Výuka - čínština

Angličtina - překlady - tlumočení Výuka - angličtina individuální, firemní kurzy

Zprostředkování - naučné, poznávací a vzdělávací zájezdy do Anglie Jazykové kurzy