Naučit se asertivní chování, správný time management anebo multitasking vás mohou naučit kurzy pro firmy. Stejně tak přijdou vhod rekvalifikační kurzy, díky kterým se naučíte novou dovednost anebo získáte oprávnění pro realizaci určitých činností.

Pořádáme kurzy první pomoci pro firmy, kurzů první pomoci pro rodiče a veřejnost a také speciálních kurzů a záchranářských výcviků.

Vzdělávání pro veřejnou správu Daňové poradenství Účetnictví Ekonomické služby

Firemní párty, teambuilding, konference, hostesky, catering, gastro servis, ubytování, veletrhy, sales promotion, design.

Poskytování školení, workshopů a konzultačních služeb. Záruční a pozáruční servis serverů, počítačů, notebooků značek IBM a Lenovo.

Poradenství výpočetní techniky Kurz obsluhy počítače.

Vzdělávací agentura. Pořádání odborných seminářů.

Firemní vzdělávání: -interaktivní výuka, týmová spolupráce -teambuilding programy a diagnostické kurzy. -managerské, obchodní a prezentační dovednosti -pro firemní týmy, profesní skupiny, školská zařízení a neziskové organizace.

Služby: - požární ochrana - školení zaměstnanců, odborná příprava požárních hlídek, preventistů PO, zastupování při kontrolách, poradenská činnost - bezpečnost práce.

Služby: -svářečská škola -soudně znalecké posudky v oboru rozvody plastů -technická pomoc.

Komplexní služby a školení - bezpečnost práce Komplexní služby - požární ochrana. Školení - požární ochrana Poradenství - personalistika - pracovně-právní vztahy.

Insolvenční poradenství Občanský konkurz a oddlužení Kurzy, školení. Účetnictví Daňové poradenství Reklamní služby Sportovní trofeje a medaile Fotodárky Placky, butony a 3D odznaky a přívěšky Ověřovatelská kancelář, ověřování listin, podpisů a vydávání výpisů z Informačního systému státní správy -CZECHPOINT

Služby: -školení, kurzy se zaměřením na finance a účetnictví, manažerské -obchodní a prezentační dovednosti -kompletní podporu při řízení chodu společnosti -poradenství všech oblastech řízení podniku, od personalistiky, přes ekonomiku až po řízení rozvoje podniku -profesionální analýzy -jednoznačný analytický výstupy.

Technická služba požární ochrany: - požární ochrana a bezpečnost práce. Oprava, revize: -hasící přístroje -požární hydranty. Prodej: - hasící přístroje - požární hadice - tlakové spojky. Projektování k bezpečnosti staveb.

Služby v oboru bezpečnosti práce a požární ochrany, školení pracovníků a tvorby dokumentace BOZ a PO. Revize hasících přístrojů a hydrantů.

Společnost je expertem v oblasti bezpečnosti IT a zálohování dat. Služby: -konzultační a projektové poradenství -plný outsourcing správy -implementace ISMS dle ISO 27001 a příprava na certifikaci -školící a přednášková činnost, odborné semináře, školení (Sidewinder v7, PremierAccess, SmartFilter, Webwasher, McAfee IPS, McAfee Foundstone, ...

Poskytování kvalitního vzdělávání veřejnosti, zaměstnanců firem, státních institucí i neziskového sektoru.

Kartotéka platidel. Odborné kurzy. Verifikační technika.

Nabídka poradenství, konzultací a školení.

Poradenství a služby v řízení, rozvoji organizací a lidských zdrojů.

Počítačová škola GOPAS je největším poskytovatelem školení v oblasti: -informačních technologií na českém i slovenském trhu. Ročně absolvuje odborné kurzy téměř 30 tisíc studentů, z nichž většinu tvoří specialisté IT. I přesto, že působí na poměrně malém trhu, patří GOPAS k jedněm z největších poskytovatelů IT školení v Evropě.

Školící středisko a autoškola – Ladislav Polák -profesní školení řidičů: -profesní školení řidičů skupin C, D, -provádíme školení řidičů referentů, -výcvik v řízení skupin B, C, C+E, D. Zemní práce. Terénní úpravy, výkopy a další zemní práce se stroji: -nakladač UNC 200, objem lopaty 2, 5 m3, -dozer T-130, šířka radlice 3, 2 m.

Školení, kursy, výuka, instruktor: -řidičů motorových manipulačních vozíků -revize nakládacích jeřábů -školení jeřábníků a vazačů

BOZP a PO - Zavádění systémů řízení BOZP dle specifikace OHSAS, nabídka lektorské činnosti v poskytování první pomoci. Poskytování komplexsních služeb v oblasti bezpečnosti a ochrany zdraví při práci a v oblasti požární ochrany. Pomoc při zavádě ní systému řízení BOZP dle normy OHSAS (18001).

Individuální i firemní rozvoj etikety, etiky a kultury bez ohledu na zaměření oboru činnosti. Poradenská a edukační činnost.