Naučit se asertivní chování, správný time management anebo multitasking vás mohou naučit kurzy pro firmy. Stejně tak přijdou vhod rekvalifikační kurzy, díky kterým se naučíte novou dovednost anebo získáte oprávnění pro realizaci určitých činností.

Školení, rekvalifikační kurzy: - revize a kontroly el. nářadí a elektrospotřebičů. Elektrorevize. Školení a zkoušky revizních techniků.

Individuální sezení s klienty Prožitkové sebepoznávací semináře Sebevzdělávací a sebepoznávací kurzy pro veřejnost Firemní školení zaměřená na osobní rozvoj Semináře: Smrt a zrození Oči, které vidí aneb jak vidět bez brýlí Duše Cesta k vnitřnímu dítěti Do nitra ženy – již nebude realizováno Harmonizace čaker – již nebude ...

Konzultace a školení v oblastech - povinnosti firem podle environmentální legislativy - EMS podle normy ISO 14001 a jeho integrace do systémů řízení - interní audity podle normy ISO 19011 a udržování způsobilost interních auditorů EMS.

Vzdělávací a poradenská agentura. Pořádáme kurzy, školení, rekvalifikace. Akreditované rekvalifikační kurzy DTO CZ: .Administrativní pracovník / pracovnice .Daňový specialista .Kosmetika (Kosmetické služby) .Manažer lidských zdrojů .Manikúra a pedikúra včetně nehtové modeláže .Manipulace se zbožím a materiálem .Masér .Mzdové ...

Potřebujete ke své práci průkaz řidiče manipulačního vozíku? Nabízím školení řidičů manipulačních vozíku se získáním EURO průkazu, a to pro firmy i fyzické osoby. Pokud nemáte možnost získání praxe na vlastním či firemním vozíku, nabízím Vám i možnost získání praxe.

Poradenství, audity, školení: - systému managementu jakosti ISO 9001:2000 - environmentální systém managementu ISO 14001:2004 - systém managementu BOZP OHSAS 18001:1999. Zpracování - bezpečnostní listy.

Poradenství, konzultace - údržba vozidel autokosmetika, leštění, ošetření kůže údržba automobilů Školení - používání autokosmetiky - strojní leštění

Vzdělávací programy, školení, semináře, kurzy: -manažérská příprava, semináře definování vzdělávacích potřeb, trénink dovedností -počítače, PC**, počítačové programy -profesní příprava obsluh technických zařízení a strojů -rekvalifikace -výuka jazyků (německy, anglicky, rusky, španělsky), překlady, tlumočení -odborná ...

Vzdělávací a poradenské služby. Agentura práce.

Preventivně výchovná činnost v oblasti BOZP bezpečnosti a ochrany zdraví při práci a v oblasti PO požární ochrany: - výchova dětí v oblasti požární ochrany a ochrany obyvatelstva - vzdělávání pedagogických pracovníku v oblasti PO a OOb - výcvik instruktorů PVČ - příslušníci hasičského záchranného sboru a sboru dobrovolných hasičů.

Školení řidičů a uživatelů motorových vozíků: - základní a periodické školení řidičů motorových manipulačních vozíků. Školení v oblasti bezpečnosti práce. Zajištění technických kontrol.

Zpracování - daňová přiznání Výuka - účetnictví Vedení - účetnictví - mzdy

Vzdělávání dospělých. Učiliště je zaměřeno na vzdělávání a výcvik profesionálních hasičů pro získání odborné způsobilosti pro výkon jejich funkcí a na prohloubení znalostí ve speciálních kurzech.

Vzdělávací středisko. Večerní a víkendové kurzy, vzdělávací semináře: - pro firmy, podnikatele - pro nezaměstnané. Organizace, pořádání: - zájezdy nebo kulturní akce.

Vzdělávací zařízení: - profesní i osobní rozvoj - coaching - firemní terapie.

Maloobchod, prodej: - kotevní a spojovací technika, spojovací materiál - technická chemie, chemické kotvení (speciální lepidlo) nářadí, nástroje - hutní materiál včetně barevných kovů - elektrické ruční nářadí - povrchové úpravy kovů. drobné slévárenské odlitky - rošty, roštnice kamnářské pláty - plotny a j. . nastřel. technika, ...

1. Poradenství - sociálním služby: Centrum pro rodinu a Občanská poradna 2. Vzdělávání - pro pedagogy a sociální služby

Poskytování vzdělávacích služeb pro dospělé (andragogika, školení, semináře, vzdělávání, kurzy, tréninky, rozvoj).

Auditorské ověřování, audity. Daňové poradenství. Vedení účetnictví a daňových evidencí. Metodika a školení daní a účetnictví.

Kurzy - sebeobrana - instruktoři sebeobrany - kvalifikace pro bezpečnostní služby

Profesní a manažerské vzdělávání. Kurzy, rekvalifikace, vzdělávání: - jazykové, účetní, strojníků, jeřábníků, BOZP. Poradensví v oblasti personálního rozvoje.

Ekonomický software WinDUO Vývoj a prodej ekonomického software pro vedení účetnictví a daňové evidence. www.winduo.cz - vyzkoušejte WinDUO-GRATIS. Vedení účetnictví, daňové poradenství. Pronájem školících prostor.

Poradenské, lektorské a auditorské služby v oblasti systémů managementu podle ISO 9001, ISO 14001, OHSAS 18001, ISO 50001, ISO/IEC 27001, ISO/IEC 20000-1. Optimalizace procesů, podpora tvorby analýz FMEA, FTA, podpora při řešení problémů metodami týmové práce (SWOT, Diagram příčin a následků, 5WHY, 5W1H, Stromový diagram, Diagram vzájemných ...

Činnost: - vzdělávací činnost v oblasti silniční dopravy - poradenství a konsultace v silniční dopravě.